💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 29 353
  • 689
  •   24
Отговори
# 555
Ама доктор Пектин се показа много твърда. Трябваха й точно 3 секунди, за да реши. Едва ли е е толкова скорострелно-мислеща, та да е преценила нещата, да е прехвърлила някакви схеми и прочие. Изглежда го изтреля моментално, само и само да покаже на оная..как беше.., че е 10 пъти по корава и смела. Мен ме изкефи как й запуши човката, марак, че явно това не беше особено оценено, щото оная..как беше.. започна да се подхилква.
Само се чудя дали Пектин не се нахендри, защото видях, че елиминация май ще е оная глупост с "кофата на късмета"
Да видим...

Отеглям всякакви хубави думи за Наталия. Ще се окаже дори, че навън е истински звяр, иглежда може и да шамаросва често синчето... ахахаха
Тази жена поне 50% от силата си има благодарение на злобата... дори съскаше по време на двубоите.. Зарежи, вече изобщо не я харесвам. Стара злобна кокалеста жилка! Да заминава в изолатора, където ако иска може да си припява по цял ден , тамън ще си има и приятелче - ламариненото ехо Sweat Smile

Червената битка - пълна трагедия, това не става за гледане. Голямо разочарование..

# 556
# 557
Да видим Дино или Иван ще прати Джиесем
Естествено, че ще вкарат познати на Кар*на

# 558
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ех, докторе, докторе зорлем пак се набутваш между шамарите. Мълчи се бе човек, затвори я тая уста, сам се закопа отново.

# 559
Много дрънкат, много

# 560
  • На Изток от Рая
Доктора усети, че Гизем и Карина се познават, ама страшна реклама си направи, не го интересува кой е слаб, кой не важното е стратегията му да върви. Браво на Гизем, че говори поне с двама от племето, но се издаде с Карина, трябваше първо с Пекин сякаш да говори и после с останалите.

# 561
Жорка, прав си, ама как, майка му стара, ще се отървеш от слабаците, като после Тянко вади сандъче със спасение или размяна и пак ще се влачи една седмица в играта? Това със сандъците е най- голямата малоумщина през сезона.

# 562
  • София
Шопа се е умопомрачил...да номинира Ивайло пред недоразумението Тянко?!

# 563
Ивайло, сериозно? Шопе ще си изгниете на плажа напълно заслужено, Тянко дето ви дъни си го кътате щото ви е слаб противник, а Ивайло си е алфа мъжкар и трудно ще го биете, ама още е рано за тези сметки. Аз съм безмълвна от малоумните доводи на Жоро, много ме разочарова.

# 564
  • Варна
Да си държат Тянко и да си гният на плажа.

# 565
Тянко и Сашка не бяха ли гъсти Joy

# 566
  • Варна
Тянко и Сашка не бяха ли гъсти Joy
Бяха, ама толкова са тъпи, че една коалиция не могат да спретнат

# 567
Джуката хем не я бива на терен, хем ги прецака, хем с огромно самочувствие и зинала уста, че била "добра" на игрите Laughing.

# 568
  • София
Тянко поне изпитва срам заради пъзела, докато Сашка глед самодоволно и не изпитва грам съжаление и срам...

# 569
Тянко, Александра, че са тъпи е ясно, ама и Ивайло няма никакво стратегическо мислене. Да се бяха наговорили тримата и щяха да номинират Миро и един от тях да се спаси.

Общи условия

Активация на акаунт