💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 33 115
  • 735
  •   53
Отговори
# 705
  • София
Много страдам за аграрката, беше ми любимка Sad Така съм се смяла на дивия й селски диалект, ще ми липсва логореята й. Може и да се върне де, ако им дадат да кастрират прасето от стопанството, няма кой да я бие.

# 706
Аз изобщо не виждам доктора като злобен, по-скоро още го държи яда заради палачинката Иван и вече играе грубо, но хладнокръвно. Докато Пекин и Карина са яко зли - Пекин много се обиди май на намека на Ръждавичка, че е недостойно да се пращат контузени играчи на елиминации и си изпусна нервите, та се опитваше да изкара Ръждавичка подмолна с мотива си да спаси Лъчезар. От друга страна ми харесва в зеленото племе как почти няма шушу-мушу, всичките им карти са на масата и съвсем културно си водят войните между коалициите открито.

От жълтите - още откакто Георги влезе в племето се чудех какво толкова му харесват всички, на мен ми беше безразличен, но от вчера ми е от най-неприятните, ще спасява Тянко, моля ти се, дето не може 1 трасе да мине цялото!? Не, мерси - дано Деси и Николета наистина размислят и да заиграят с Ивайло (който ме изненадва приятно всеки ден, а така не го харесах на визитката).

# 707
Тя с право се нервира за слабото звено. Беше нелепо. Но може би твърде остро реагира и се прецака. Предстои да видим

# 708
  • тук, на мястото си
Някакви варели май видях в промото, как ще се оправя Александра с тях не знам.
Доволна съм от развитието на играта снощи. Очаквах Ръждавичка да бие. Колкото до спасението, още в началото на битката като я питаха, стори ми се че леко загатна, че ще спаси зелен. Мисля, че го направи нарочно, за да докаже на своите и най-вече на Алекс, че никой не може да и казва какво да прави. Просто Манчев и е симпатичен, това за ръката са глупости.
Исках Пекин да иде на елиминация придружена от Карина ( на д-р Петров да се падне смяна). Хубаво беше Ивайло да се спаси, но той сега ще ги отвее.

# 709
Как пък да не е злобен доктора? Вчера на капитанската няколко пъти "главното е Пекин да не спечели" "важното е че и тя отива на елиминация"... Това ако не е класическото "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на вуте да му е зле" Хем злобен, хем самонадеян "загубили сте ми доверието" никога няна да ви дам капитанството" "всичките му стратегии как да разбие противниковата коалиция, "тестът" на номинациите., искаше размяна вместо спасение за да прати някой от своето племе.. Дори Гизем го усети за 2 мин,

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 11:48 от spidrer

# 710
Ми поне засега не ми изглежда злобен, изглежда ми ядосан🤷 Пример - Раду миналата година беше злобен - постоянно се опитваше да обижда, унижава, мачка. Докторът няма нищо общо.

# 711
Нормално е да се ядосва, след като до сега само е помагал на племето, един от най-силните играчи е в него, а сега знае, че ще бъде всеки път на елиминация, с тази женска коалиция.
Нормално е да се ядосва, след като не се номинират хора, които нито веднъж не са преминали цяло трасе и са в тежест на отбора, за сметка на силни, но извън коалиционни такива.

Как пък да не е злобен доктора? Вчера на капитанската няколко пъти "главното е Пекин да не спечели" "важното е че и тя отива на елиминация"... Това ако не е класическото "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на вуте да му е зле" Хем злобен, хем самонадеян "загубили сте ми доверието" никога няна да ви дам капитанството" "всичките му стратегии как да разбие противниковата коалиция, "тестът" на номинациите... Дори Гизем го усети за 2 мин,

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 14:03 от ddarri

# 712
А и доктора си е коварен и неприятен. Цялото племе на зелените са ми анти, без Дино и Лъчо. Лъчо с контузията според мен няма да издържи още дълго, а и Дино не знам с болките в кръста.
Жълтите следват плътно обаче. Като махнат Александра и Тянко, които са малко comic relief characters остават само схемите на Георги и приближените му и бая интриги ще се въртят.
Ще видим и сините кога ще се развихрят. Засега те си ме кефят.

# 713
Нормално е да се ядосва, след като до сега само е помагал на племето, а и е от най-силните играчи в него, а сега знае, че ще бъде всеки път на елиминация, с тази женска коалиция.
Нормално е да се ядосва, след като не се номинират хора, които нито веднъж не са преминали цяло трасе и са в тежест на отбора, за сметка на силни, но извън коалиционни такива.
Той защото изобщо не номинира по тази логика Joy А разликата между нормално ядосан и злобен явно е в субективното ни възприятие на едни и същи постъпки

# 714
На мен доктора ми харесва като играч и стратег, ако си правеше стратегиите тихомълком нямаше да изглежда злобен. Моника много повече интриги въртеше, радвам се че отпадна. По много грозен начин ковеше Иван и го накара да направи нещо, от което той нямаше полза, а ще носи негативи докато е в игрите. Гиздем също влезе с летящ старт в интригите, ще я видим и нея. От първия миг не ми е симпатична - прекалено високо самочувствие. Ако беше толкова силна, нямаше да е резерва и после на блатото.

# 715
Лъчо не знам защо изпита нуждата да се обиди, че е бил спасен заради контузията. То Ръждавичка сама си го каза. Явно не иска да изпада в същата позиция като Иван в очите на Доктора.

Ивайло в началото не ми харесваше, но започвам да му свиквам. Дано се съберат с Александра и станат опозиция и Тянко да си ходи вече.

Гледам сезона на пишман стратезите с Доктора, Георги, Алекс и тн. Георги поне се позиционира добре сред по-слабите, но Докторът единствен себе си трябва да вини за позицията, в която е в момента.

# 716
Ааааа, още в първи епизод, когато избраха Доктора за капитан и спечелиха териториалната битка, той каза на всички, че капитанството няма да отиде в ръцете на жена. И оттам тръгна раздора. Така и не каза тогава, с какво жените не са му спечелили доверието. Ама той и на колегите си нямал. Злобен е, и то много.

# 717
  • Пловдив
Гледам сезона с половин око.
Вече ми е трудно да проследя откъде идват новодошлите и нямам ясни впечатления.
Но за Ивайло ми е криво.
Изглежда като човек, който е на мястото си в живота, а в племето сега стои сякаш спуснат с парашут. Щом стигна до това да се опре на Александра (която между другото започва да ми става симпатична), положението е наистина тежко.

# 718
Да, точно така. Мен много ме дразнят как не излъчват всичко. Ясно е,че няма как съвсем съвсем всичко да се покаже, но ето че тогава Калин си е имал добри и логични доводи, и като не ги излъчиха и стана така че едва ли не пред зрителите излезе някаква шматка той.

Явно не излъчиха и пълната реакция на Феномените снощи към Ръждавичка, след като спаси Лъчезар. От това, което излъчиха, излезе, че след като тя им обясни и се обоснова, никой нямаше против решението й. Освен вечния мърморко Мистър Пропър, него не го броим, той е ясен. Обаче после на синхрон дадоха Ръждавичка как казва, че мъжете не са били съгласни с нея или нещо подобно. А то не беше така. Аз ли нещо изпускам или ... ?

Иначе относно Калин, много ми се иска, но за съжаление и аз не мисля, че ще бъде победител. Не че не заслужава, напротив, но с този purple edit, изглежда че самата продукция има друга идея за победител, и то сигурно някой от "колоритните". Жалко. Но ще видим, има време. На този етап изглежда няма никакви спойлери, така че всичко е възможно. Аз се надявам на plot twist. Все пак да е интересно.

Не мога да отговоря на зададения въпрос, но да споделя, че току що изгледах подкаст с отпадналата Мартина. Тя разказа как, падайки му се смяна на ковчежетата при съвета, Калин е искал да се смени именно с нея и той да отиде на блатото по собствена воля. Тази постъпка на фона на действията, които видяхме днес от друг харесван играч - Георги, силно ме впечатли. Това не се видя в епизодите, чиста и искрена доброта и готовност за саможертва, без да търси нечии симпатии от екрана. Други наричат свои съотборници "плевели"... Мисля, че заслужаваме доблестен, открит и достоен победител като Калин.

# 719
Аз съм доволна, че поне засега няма толкова отявлено бутане на някой участник като миналата година с Мартинчо. То мина всички граници. Тази година дори и не съм сигурна кои са любимците на продукцията .

Общи условия

Активация на акаунт