💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 43 460
  • 1 007
  •   14
Отговори
# 855
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Диаволо,на няколко пъти те "хващам" да цитираш Надкаст тук и да коментиращ все едно тяхните мнения са 100% верни и не подлежат на съмнение.
Аз много ги харесвам момчетата Неделчо и Туджарчо,обаче не съм съгласна,че всичко,което казват трябва да се приема за пълна истина. Дори Туджаров си признава,че така са му казали,или че така чул/прочел,но никога не е категоричен и не настоява,че неговата дума е истината и няма друга възможна опция.

За кутиите може и да е истина,че е екран,който манипулират,но аз като един романтичен,честен Рак съм си решила,че и дори да е екран,не манипулират картинките и каквото се падне,това е.
Пък и честно казано,дори да имаше манипулация от Продукцията (да речеш,че е първа и последна!), все ми е тази. Важното е,че има нов елемент в ИВ,въвели са нещо интригуващо,за да задържат зрителите,които гледам от С1.

# 856
  • София
Напротив, често ни се разминават мненията.
И аз за кутиите твърдях, че са манипулирани още от първия ден и лесно можете да ми откриете мненията. Надкаст все още нямаха видео по въпроса, когато аз изразих съмнение.

Напротив и за твърдението, че Туджаров не бил категоричен и бла бла. Всъщност Туджаров рядко е бил толкова категоричен за нещо. Той така уверено заяви, че това е манипулация все едно го питат дали държи химикалка в ръката си (когато наистина държи такава).
Айде изгледайте целия Надкаст или по-точно началото, където се говори за това и чуйте колко категоричен е и как се обосновава.
А той беше толкова категоричен и в предния Надкаст, когато подробно описа защо ги е хванал и как. Просто този път даде по-конкретно обяснение и също така каза, че участници от сезона са се свързали с него и потвърждават, че са екрани.

Извън тези ''шокиращи'' разкрития от вчерашния Надкаст.
Продукцията е известна със своите манипулации още от сезон 1, когато окрадоха Юлиян и му отнеха заслужената победа.
И не са спирали вече 7 години да си правят това, което са си наумили.
Да не давам десетки примери за явни и скандални манипулации през сезоните.
И вие искате да приема, че същите тези хора изведнъж чудодейно са се променили? И че точно в един елемент на чист късмет ще си рискуват участниците и сезона? Сериозно? Точно обратното. Това с тези кутии е вкарано за да имат тотален контрол над случващото се. Така вярват, че ще направят по-интересен сезон. Отделно ще провокират и много мнения. Могат дори да успеят в мисията си. Кой знае. Но просто така съвсем се губи автентичността и това е пореден удар по играчите, по тяхната свободна воля и реални социални или физически умения.
Дори няма смисъл Туджаров, Иван или Петкан да ми дават наклон. Аз отдавна бях изградил своето мнение по въпроса. Просто търсех потвърждение. И вече го получих. И вече няма сила на този свят, която да ме накара да повярвам на продукцията специално за този сегмент с кутиите.

А това, че някой потребител (без значение дали е уше на продукцията) твърди друго ми е през....
На кого да вярвам? На анонимен профил, който ми е непознат и който със същата сила може да напише, че е ходил по дъното на марианската падина или да вярвам на собствения си нюх и голям опит? А и защо да не вярвам на Туджаров, който застава зад думите си с целия си авторитет, които има и който няма да захвърли ей така с лека ръка ако всичко това не е истина.

Повече няма смисъл изобщо да споря по темата. То е ясно.

# 857
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toва не е спор,а дискусия.

Ами ти идваш тук с гръм и трясък и казваш "Идвам с гореща новина. Пари,пари..
Наистина кутиите са екрани,защото Туджаров така каза".

И дори да са екрани,това значи ли,че има задкулисна манипулация?!
Аз както казах ,ми е безразлично,защото самия елемент "отваряне на кутии" ми е интересен и нов.

# 858
За мен си лично направих "специално разследване" Simple Smile относно хартия или таблет има в сандъчетата. И на този кадър, където доктора отваря ясно се вижда сянката хвърлена от капака върху картинката. Ако беше дисплей нямаше да има такава ясна разлика в осветяването. За мен лично в сандъчетата си има ХАРТИЕНИ картинки. За догодина обаче  вече сме им дали идея как да "ъпгрейднат"

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 06:05 от ESPACE

# 859
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дори в дясно си личи,че е намачкано.
И в кутия на Калин ясно си личеше,че е намачкана хартия,но било таблети.

Няма ли някой от играчите/роднина на играч АНОНИМНО тук да напише един ред:
Да,таблети са.Не,не са таблети.
Ще речеш,че искаме да ни свалят звезди от небето. Rolling Eyes

# 860
Много харесвам Неделчо и Туджарката(а той ми е и секси на всичкото отгоре😅), но откакто работят в договорни отношения с БТВ си имам едно наум какво коментират и за БТВ продукциите и за Игрите🙂Още от миналата година с ОСГ и сравненията с Игрите, тая година пускат анкета Дали Трейтърс или Игрите предпочитат хората… Двете лично за мен са доста различни и не знам какво искат да докажат с тая анкета, но се усеща отношението им към Игрите, особено след като забраниха на участници да ходят там🙂

# 861
В сандъчетата са поставени фото рамки с хартия, няма никакви таблети.
Може да се манипулира дотолкова, доколкото Продукцията, знае на кое място какво има вътре в тях и Витомир да говори в ухото на ленорката "Накарай да смени, настоявай да смени и т.н."
Има си организатор от продукцията който стриктно следи кое съндъче, при кого/къде се мести!  Знаете играта от улицата " тука има тука нема" !

# 862
Да оценим и петъчния епизод.

епизод 18

Ако все още не става с клик,
с ръчно копи-пейст на адреса на анкетата в нов таб/прозорец става.

Ето линка:

https://www.surveymonkey.com/r/ZC9V9DX

edit:  Разбирам че проблемът е във форума. Когато преместите мишката върху линка се вижда че форума го е променил и при кликане първо ще ви прати на:
Код:
https://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuc3VydmV5bW9ua2V5LmNvbSUyRnIlMkZaQzlWOURYJTVFJTdDMTgxNjgyMy5tc2c1MDI1OTAwMyUyM21zZzUwMjU5MDAz
Това е някакво пренасочване от страна на форума което е скапано и не праща на оригиналната страница на анкетата.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 08:37 от Soney

# 863
  • София
Туджаров каза, че са му го потвърдили, но изрично каза, че не от първа ръка, а през човек. Така че колко е вярно, не е ясно.
Дъщеря ми направи същото наблюдение за сянката, при екран нямаше да има такава сянка.
Аз съм отбор Хартия Joy

# 864
Скрит текст:
Много харесвам Неделчо и Туджарката(а той ми е и секси на всичкото отгоре😅), но откакто работят в договорни отношения с БТВ си имам едно наум какво коментират и за БТВ продукциите и за Игрите🙂Още от миналата година с ОСГ и сравненията с Игрите, тая година пускат анкета Дали Трейтърс или Игрите предпочитат хората… Двете лично за мен са доста различни и не знам какво искат да докажат с тая анкета, но се усеща отношението им към Игрите, особено след като забраниха на участници да ходят там🙂
А аз не просто си имам едно на ум, но въобще спрях да ги слушам. А страшно много ги харесвах, и то въпреки че преди промените доста се мазнеха на продукцията (нищо не било нагласено, нямало сценарий и т.н.).

# 865
Благодаря за този кадър! Да го зумна съвсем. Видно е, че в дясно има неравност и хартията се е надигнала при лепене. Отделно долу се вижда колко е плоско, залепена хартия.

Не разбирам защо Туджаров, който е свързан с БТВ коментира конкурентно предаване. Всъщност разбирам защо, но не разбирам защо неговото мнение трябва да се има за някаква последна инстанция...

# 866
Туджаров казва следното: "Имам потвърждение от участници, които са виждали тези листчета... Ама не директно към мен, де..."

# 867
А бе една жена каза е положението 😂

# 868
Аха.. и кои са тези участници Grinning нека излязат с името си и лицата си.. но нека позная, договора не им го позволява Grinning

# 869
Много ми хареса как Дяволо ни прати да гледаме пак. А моята работа е да слушам много внимателно. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт