💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 39 964
  • 906
  •   41
Отговори
# 870
От всичките неща, които съм гледал през живота си няма по-глупави от българските онлайн подкасти.. Било то политически или телевизионни. Не разбирам как хората си губят времето с тях.

При жълтите вече се пуснаха първите зрънца, че Сапунджиева и Николета са готови да се обърнат срещу Шопа и Мирко. Щеше да е интересно да се присъединят към Ивайло и Александра, но няма да го направят сега според мен. С тежките битки, които имаме, ще искат да държат племето силно и пак като намалеят бройките да действат.

# 871
Въпреки, че не ми беше приятен, Тянко се справи доста добре на арената, просто големият варъл беше твърде тежък, а и той се измори.

Така или иначе, беше му време да си ходи, не беше интересен, не се вписваше в племето, опитваше се да звучи интелигентно, но само едни заучени фрази и през две думи "Съжалявам, извинявам се", кофти речник за ПР специалист.

Алекс преоткри сама себе си, надъха се, игра и заслужено спечели. Не ме подразни, че Иво й помогна, но можеха да й дадат два малки и един среден варела и да минава всеки път мостът с приплъзване и щеше да е по-равностойно.

Интересно какво е направил Йордан, за да го сготви така продукцията, няма ли някой човек с инфо?
И мен ме дразни Радостина, исках тя да си ходи, не ме кефи още кастинг битката.

Сашо от сините когато и да се научи да си затваря устата, все ще е късно. Човекът обича да говори и да е в центъра на вниманието, но грам усет няма кога какво да каже и кога да замълчи.

# 872
бисерите

Георги на Тянко:
 - Според мен имаш реални шансове да победиш Ивайло.
(кикот пред телевизорите)

Тянко:
- Определено това ме надъхва както се казва ... за победа.

Томи:
- Направо ми потекоха и лиги и всичко!
(чак пък всичко - не е добре)

Алекс-той:
 - Не всички са на моето интелектуално ниво.
(а си мисли -  "всички не са")

Ралица:
- Завоеватели - направете племето отново велико!
(Истеричен смях пред телевизорите, съпроводен с пляскания по челото)

Павел за Тянко
- Прилича на презряло авокадо - все едно виждам манго.

Александра:
- Виждам естакадата и си казвам - майко какво ще правя, той тоя варел колкото мен.
малко по-късно:
- Ооо ше ревнааа!

Павката:
- Всички гледаме Александра - сега или никога?!
Александра:
- Никога!

Иво:
- Браво машинооо можеееш!
Александра:
- Тия ръце да не са за един път бе?
Ралица:
- Амазонката от село Рогош!

Павката:
- 105 килограмова пеперуда.

# 873
  • София
Аз въобще не вярвам продукцията да остави наистина на късмет да разиграват сандъчетата. Знаем ги отдавна. Но! Също така ги знаем и какви са скръндзи. Защо да дават пари за 7 таблета, когато много по-лесно могат просто след всичкото избиране, сменяне и двоумене на участниците извън кадър да кажат - Добре, това го имаме снимано, а сега дръж и отваряй ей това сандъче. Може би не на всички и всеки път.
Отделно някой казваше и че там обхватът на мобилните устройства хич го няма.

Определено са листове хартия, благодаря за едрия план на намачканото.

# 874
  • Sofia
Не мога да проумея защо Ивайло, а сега и Георги решиха да спасяват Тянко? И двамата са силни играчи, първият, ако наистина е успешен бизнесмен би трябвало да има нещо в главата. Лично за мен поне до втора фаза от играта племената трябва да се стремят да се освободят от слабите звена, които дърпат племето назад и стават причина за попадане на неособено приятни локации. Гладът и мизерните условия могат да омаломощят и обезкървят и най-подготвените и силни участници. Да, вярно, че изправянето срещу слабак на елиминация е почти сигурен източник на лесно спечелени пари, но знаем, че грошовете не винаги влизат в действие, а и не е гарантирано, че могат да те нахранят на пустия плаж. Ако племето е силно ще печелят битки, респективно и по-добри локации, което би ги държало нахранени и в кондиция. Вместо и двамата да се стремят да се освобождават от безполезни играчи като Тянко, те ще се изтрепят, кой да го спасява! Ветропоказателят това и чакаше, умилкваше се около Ивайло, величаеше го, и сипеше суперлативи по негов адрес, а когато отново му припари на д-то, и спасението му зависеше от Георги, бързо се преориентира и забрави за предишния си благодетел. За слабите играчи е напълно логично да се опитват да се прикрепят към силни участници, които да ги пазят и спасяват, това е единственият начин да вървят напред, но в обратното не виждам смисъл.

# 875
  • София
Надкаста отдавна съм го канселирала, а Неделчо ми е откровено противен, така че никакви "разкрития" няма да ме накарат да си ги пусна отново. Освен това са хора на продукцията, така чеее. Единствения подкаст който ми харесва е на колегата outcast, но и за него нямам време, признавам си. Така че дреме ми какво казал Туджаров, неговата работа е да бълва в Ютюб за да изкарва парици, а после да се шматка из екзотични дестинации.

Александра ми хареса как си изигра играта, наказанието си беше ок, а Ивайло не й е "помогнал", продукцията трябваше да прати някой хамалин да изкара тоя варел така или иначе, това е наказанието. Направиха го по-интересно просто. Много по-неспрсведливо беше наказанието на Тянко, защото за петте минути нямаше да успее да мине в едната посока само и щеше да се изтощи съвсем.

Абе тая рибка на блатото голяма работа, извадиха една дребна рибка и вместо да продължат да ловят се юрнаха да я пекат и ядат все едно е вол Grinning голям майтап. Колко диви животни са пострадали, викаш?

# 876
  • София
Тя рибката май беше вече поумряла, когато я извадиха...

# 877
  • София
Отделно някой казваше и че там обхватът на мобилните устройства хич го няма.
Аз го казах това за обхвата. Разбира се не е задължително да имат обхват от мобилен оператор, за да има дистанционна връзка. Един елементарен hotspot от смарт телефон е достатъчен да си направиш собствена wi-fi мрежа. Просто познавайки тази продукция, да измислят някое високо (за тях) технологично решение на "проблем", който може да се реши също толкова лесно по много по-"мързелив" начин, не е първото което би ми дошло на ума.
Ако следваме принципа на "Occam's razor" най-простото обяснение обикновено е вярното.
Всички (или поне болшинството, вкл. и аз) сме съгласни, че тези ковчежета са манипулирани, а по какъв точно начин, едва ли е толкова важно. Само се надявам тази дискусия да не ескалира като една друга (за едни писма в Предателите) JoyJoyJoy

# 878
Аз пък идвам да изразя моята искрена радост, че довечера влизат последните нови участници за този сезон! Павел го каза на промото. Алелуя! От довечера вече който е влязъл, това ще е. Blue HeartYellow HeartGreen HeartHeartно преди това ще погледаме още бодибилдърски неволи Grinning

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 10:47 от S. Saturn

# 879

Александра само първият път мина допълнителното препятствие както трябва. След това само на крака и ръце. Мишената и с 1 метър по-близо. За капак и онази помощ от Ивайло с изкарването на варела от рова.
На Тянко 5 мин. наказание. На Александра 2 мин. наказание.

Принципно имаш право, обаче тези 5 минути за Тянко бяха подарък, а не наказание, защото той почива пет минути, без които след опита за плуване изобщо нямаше да може да продължи, а ако беше плувал не се знае дали изобщо щеше да доплува. Или поне не му мърдаше половин час.  Тоест той беше точно толкова спасен от отпадане, колкото и кифлата, но тя по-късно. И поне се бори сума ти време.
Иначе за мен минаването на допълнителното препятствие с тежестта май даже е по-лесно при добра техника. Но и започна с тактическа грешка - ако беше почнал с тежкия варел щеше да го избута.

За жилетката си прав - не може за двамата еднакви жилетки, ама не е тенденциозно за него, винаги е така.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 11:22 от Черна станция

# 880
Епизодът с рибката и на мен ми беше много забавен - излезе като Христос от блатото и нахрани с една рибка цялото племе Joy

Относно ковчежетата - не гледам под- надкастове но от всичко видяно, прочетено съм по-скоро склонен да вярвам че са хартиени. Не изключвам някаква намеса на продукцията чрез подреждане, слушалки но само в определени сируации а не тотална. Как оня ден заставиха жълтите да отворят първо четирите лоши ковчежета? На всеки дуднеха в ухото "сменяй" или "дръж" и никой не издаде раздразнение че е излъган? Виж подозрително ми е, че винаги изтеглят и двете спасения и на елиминации остават само трима - тук се съзира и пряка изгода за продукцията- да не се налага да се подготвят 4/5 трасета и да измислят 4/5 различни награди/наказания.
Така че допускам контрол и режисиране на такова ниво- да се спазва общата схема, може би и ако някой много е сгазил лука, но не и тотално винаги и на всичко

# 881
  • гр.София
Предпочитам да вярвам,че са хартиени.
Радвам се за Александра. Симпатична ми е. Другите ,за които си обърнах мението в положителна посока, са Ивайло и Ръждавичка.
Имаше коментар,че Калин е безхарактерен. Ама си каза,че няма да следва повелите на Алекс и няма да номинира Наталия за капитан. 
За рибката - голяма постановка,наистина. Да бяха наловили още и после да снимат.

# 882
  • Sofia
Данчо и Тянко бяха в събуди се. Данчо определено още го е яд и много добре осъзнава, че беше сготвен. Тянко освен добре заучените фрази, не изневери на себе си, човекът е влязъл да става известен. Съвсем скоро щял да се изявява на екран, но не можел да разкрие повече. Фаворитите на Данчо са Калин, Ивайло и Шопа. За Тянко най-подготвен от всички е Шопа, и той е неговият фаворит (нито дума за Ивайло, който доскоро величаеше). И двамата казаха, че с тези силови игри е почти невъзможно жена да е победител. Деси Сапунджиева е фаворит на Данчо от жените. Пожелавам късмет и успех в живота на Данчо (изглежда ми добро момче), за Тянко, ще се въздържа.

# 883
Смятам, че нашата тема е меродавната в коментирането на формата. Тук първо се появяват всички идеи, които после се подхващат от под и надкасти, фейсбуци, бивши участници и всякакви ютубъри. Така стана и с мистификацията с ковчежетата. Ако не беше нашата съфорумка да обърне внимание, никой нямаше и да си го помисли.
А аз лично си мисля, че Продукцията няма нужда да се хаби - манипулира си прекрасно с или без таблети.

# 884
Калин не е безхарактерен според мен, дори напротив. Наблюдавам зрители, които от началото на играта постепенно си промениха мнението за него в положителна посока. Смятам, че качествата му са очевидни и прозират дори от малкото кадри, които виждаме с него. Просто продукцията, незнайно защо избира да не го излъчва и от там си правим изводи, че може и да не допуснат да стане победител. (Дано това се промени). Най-вероятно защото е скромно и тихо момче и не прави гръмки изказвания тип "ръсене на бисери" или драми. Аз лично смятам, че сините дължат победите си на него в много голяма степен.

Общи условия

Активация на акаунт