💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 43 397
  • 1 007
  •   21
Отговори
# 885
Сините нямат истински слабо звено. Каквито и типажи да са, кой на кого симпатичен, кой на кого не, в игрите всички се представят на ниво. Е, може мистър Пропър да изключение, ама пък умело се скатава и не личи Simple Smile

# 886
Eстествено че не е безхарактерен Калин. Ако беше, нямаше снощи решително да каже на Пропър, че въобще не възнамерява да гласува за Наталия, а по-скоро за Траян.

# 887
Наталия би била чудесен капитан. Даже си го пожелавам. Да видя физиономията на пирата.

# 888
Калин може и да е безхарактерен, а може и да не е. Просто ние нищо не знаем за него, защото не ни го показват. Както и за Траян, между другото.

# 889
И аз си мисля, че няма да победи. Ако беше победител, щяха доста повече да го показват и на синхрони.

# 890
Снощи някой каза, че продукцията манипулира мнението ни за участниците. Съгласна съм с това. Разбира се, всеки сам си изгражда позиция, но продукцията е тази, която решава какво ще се излъчи и кой в каква светлина ще бъде представен. Ако щете високомерен поглед, лоша дума, че дори и предложението на Дино за купуването на храна за хора от плажа - изграждаме си мнение върху всичко това. За Калин до сега продукцията иска да ни убеди колко е глупав. Как не помислил при избора си за смяна, как се извиняваше на племето за това, отделиха 5 минути ефирно време да слушаме Ръждавичка да го нарежда колко е прост. На пъзела с числата се постараха да изглежда, че въпреки голямата си преднина, Калин е застигнат от Йордан.
Какви промени предстоят, времето ще покаже

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:30 от Chapka

# 891
  • Stockholm
Което показва, че продукцията НЕ одобрява Калин за победител, неглижира го, омаловажава качествата му и прочее прийоми, за да не спечели. Познат похват с всички досега, които завършваха втори, а имаха качествата на победители.

# 892
Ще поживеем и ще видим. В крайна сметка истинските победители не са тези, взели чековете, а участниците, които зрителите запомнят с добро и говорят за тях години наред после. Имаме достатъчно примери за това. И/или стават треньори, водещи...
Да не забравяме и в чисто житейски план - победителите са тези, които излизат от там с приятелства и житейски уроци - пример са почти всички от блатото и изолатора, интервютата им го доказват. Доста от тях казват, че там си правят гранде житейска равносметка , от тези, които променя т живота. Така че победител е много относително понятие....
Stuck Out Tongue Winking Eye... и все пак се надявам да е Калин. Grinning

# 893
И аз си мисля, че няма да победи. Ако беше победител, щяха доста повече да го показват и на синхрони.
Стига де.Това значи ли,че като ни дават глупостите на Сашко,той ще победи
Недей,че само като си го помисля и ми става лошо

# 894
  • София
Не, Сашко е от категорията дрънкала, които често ползват за синхрони. Мартин Елвиса също беше от тях. Но да, мълчаливи и незабележими победители почти е нямало. Милен беше такъв, ама там по друга линия го избраха.

# 895
А това, че някой потребител (без значение дали е уше на продукцията) твърди друго ми е през....

ахаха е това беше сериозна обида хаха …аз и слушалка… майко мила, аз съм аут оф ени систем повече от поне 99,8% от участниците, не само в тази тема или раздел, ами и в целия форум изобщо.. Ако ще те успокои, ако искаш една среща, за да видиш, че съм най-обикновена безопасна игла хахаха Smiley

Знам, че имаш предразсъдъци – съвсем нормално, за това и ще вляза един-единствен път в обяснителен режим, специално заради тях.

Скрит текст:
---обяснителен режим---
На първо място имаш съмненията, защото съм се регистрирал, защо чак сега се включвам и тн. Съвсем нормални съмнения за един Ветеран.

Участвал съм тук преди 10г най-малко, 4-5 поста нещо от сорта, някакво хранене беше си спомням по-повод някаква некоректна услуга, некоректна фирма, за която вече имаше налична тема със стотици страници. Просто тогава И аз влязох да ги нахраня, както всички останали. От тогава не съм влизал изобщо във форума, защото освен, че не съм имал нужда, съм преценил, че не е място за мен. Общо взето беше някаква мисъл (без да навлизам в подробности за останалите теми и тематика принципно), че тук си пишат майките и е излишно да им се мешам в работата хахахах

Сега, реших да се регистрирам, защото съм ГОЛЯМ фен на игрите, защото само тук намерих огромни, дълги и горещи дискусии по темата, защото познавам двама участници и защото предположих, че мога да намеря инфо, което те крият от мен заради страх от някакви зверски договори, като междувременно и при успешно открита информация тук, смятах да им натърквам носовете от време на време.. като разбира се само изчаквам да свършат излъчванията и почвам страшните скандали тип „тази ли глупост криеше от мен ахахаха, страшната конфиденциалност, няма-що, умре от страх заради някакви измислени игри на късмета” ахахаха Та, ще има драма със сигурност.

Другата причина да се регна, за която се сетих в движение (да съчетая приятното с полезното) е, че имам много голям проблем, за който нямам решение и никъде в нета не намирам решение, и си прецених (+наклон ЗА рег-а), че може би тук в този огромен калабалък от знайни и незнайни, патили и пре-патили сходни душички има някаква вероятност някой да е минал през това и да има някакво решение. НО тази версия току-що отпада.. Исках да опипам почвата дали си заслужава риска да потърся отговори тук, но сега разбрах – не, не си заслужава. Първия акаунт го блокирахте на момента, като съобщението беше нещо от сорта на „използвате непозната поща и съмнителна мрежа”. Е убаво, направих нов рег с поща, която освен, че е добре позната, всеки с малко повече администратоски опит и познания, би трябвало много добре вече да знае с точност – кой съм, къде съм, и тн… Изглежда обаче и това не е достатъчно и дори съм призван публично като слушалка ахахаха Но основната ми мисъл, която дойде на момента: „след като те толкова се интересуват за личните ми данни, и дори показват професионални отклонения от здравата мисъл в полза за нелепа превантивност, как пък тогава аз самият ще се доверя - да пусна тема, където трябва да съм 1000% конфиденциален, дори и да има 0.1% шанс професионалната превантивност да се окаже просто професионално изкривяване!!?" Един вид и в краткост – просто загубих бързо доверие и за това се отказвам от публичност относно моят проблем.

Но така или иначе вече си имам акаунт. ПреценЯм в момента, че мога да изпитам тук забава и релакс, като в същото време и по моя преценка да бъда изключително полезен по някои въпроси, което допълнително да ми носи добро настроение, че съм успял да помогна на някой в нужда. За това неофициално потвърждавам, че оставам тук на този етап…без значение колко ще бъда нахранен или с какви ризи ще ме навлечат ахахахаха
---край на обяснителен режим---

За таблетите. Бях изненадан. Не бих си и помислил, че е възможно да се случи. За това взех сериозно нещата и бях предвидил дори сваляне и пускане за рязане в програма, ако се наложи дори и отделяне по филтри. Но не стигнах толкова далече, защото след прегледаните с половин око видеа, бях вече сигурен, че излишни калибристики не се налагат по този казус.

Виж на клипчето: https://www.vbox7.com/play:71dbc4156d
В 0.11 минута как при движението ясно се вижда огъването в десния край листа. Също така и нагъването в левия. В 5.17 минута пък дори се вижда, че листа не фиксиран като хората и се вижда гърба на картината.

Нямаше повече смисъл да си губя времето с преглеждане на клипчета. Но като косвени съждения мога да добавя, че продукцията е скрънза отсекъде. Защо да се набутват за таблети. Те не искат 20лв за читави маратонки да дадът.. А и луди ли са да сложат неща, които участниците неминуемо ще ги видят от това разстояние. Чак такива мазохисти.. да си вкарат този таралеж в гащите… не бих ги подценил толкова.
Но като цяло всичко, което може да бъде нагласено – явно се наглася. И защо не, след като това пък прави интригата, която всъщност е събрала тук 3000 страници.. Мен ме устройва. Чак пък да търсиме справедливост на фона на всичкия фейк с който всъщност сме заобиколени в истинския живот..  Кому му трябва това? Гледайте си кефа, пазете си нервите, здравето – забавлявайте се!

Иначе, дяволе, искрен приятелски съвет – Вярвай на очите си, никога на ушите си ахахахаха

# 896
Не, Сашко е от категорията дрънкала, които често ползват за синхрони. Мартин Елвиса също беше от тях. Но да, мълчаливи и незабележими победители почти е нямало. Милен беше такъв, ама там по друга линия го избраха.
От сезоните, които гледах, най- симпатичният победител беше точно такъв тип- Андрей.

# 897
Калин и неговите очи Hug

# 898
  • София
Окей, Чокобоко, изчетох те и ми хареса това, което си написал.
Приветствам те в темата. Убеди ме, че не си кадър на продукцията.

Относно дискусията

Това което последно чух е, че са хартиени снимки изрязани като в рамка. Т.е. самата снимка е направена така, че все едно гледаме лист/хартия. Нарочно, за да заблуди телезрителя.

НО веднага да завърша със следното, за да разсея всякакви съмнения относно моето мнение за кутиите (които не се приеха добре от масовия зрител, визирам фейсбук, инстаграм и ютюб).
Дали са екрани или хартия за мен няма значение и нямам абсолютно никакви съмнения, че тези кутии на късмета са абсолютна пунта мара и това което виждаме като елиминационна битка е изцяло и на 100% решение на продукцията.

# 899
  • софия
С този"късмет" на съветите беше ясно че ще е спорен момент за нас публиката. Аз лично не харесвам фактора късмет за този формат. Ако пък е манипулация - "късмет" е грешната дума.... Grinning
Все тая - винаги са манипулирали, я игрите, я стратегиите, я ще те бутнат в блатото. Варианти много, всичките са ги ползвали.
Сроред мен много по - лесно е да манипулират съвета, отколкото трасетата. И игрите биха се получили по- равностойни. Поне повечето.
Да видим дали при петима номинирани ще има случай в който няма да отворят и двете спасения и винаги ще са по трима на битката. Ако останат четирима или дори петимата, как ще го отиграят. С допълнителна игра, може би, за да останат трима? Съмнява ме малко, но да видим....
Та аз по-скоро съм за таблетгейт. Grinning

Ако това е  така, всъщност най-интересно ми е , че  и участниците са наясно. Така ми стават и те малко част от програмата. Обикновено си харесвам почти всички с все кусурите им и рядко хейтя участници. Продукцията - редовно. Joy
Ама сега, не знам ...... Stuck Out Tongue Winking Eye
Не бих се учудила на доста по- силна колаборация участници-продукция, предвид и че участниците масово се познават вече от залите....

Отивам да гледам Надкаста, не ги пропускам аз  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт