💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 43 374
  • 1 007
  •   21
Отговори
# 990
Да бяха вкарали самата Джулиана.

Тя само в Игри на волята още не е участвала 😂

# 991
Освен физика трябва и акъл, а той не съобрази как да използва вълните.

Ако беше заобиколил понтона така, че вълните да го маат в задника, то по морските закони щеше лесно да се метне отгоре му... Satisfied През цялото време си мислех, че ще го направи..ама нейсе, явно е било сложно за изчисляване  Sweat Smile

# 992
Аз съм за Дечооо/Дечко. 😁 Кефи ме момчето, може да е скрита лимонка.Ако играят с Александра ще са нескончаем извор на бисери😂.

# 993
Освен физика трябва и акъл, а той не съобрази как да използва вълните.

Ако беше заобиколил понтона така, че вълните да го маат в задника, то по морските закони щеше лесно да се метне отгоре му... Satisfied През цялото време си мислех, че ще го направи..ама нейсе, явно е било сложно за изчисляване  Sweat Smile

Нямаше, щяха да го навират под понтона, освен ако не идва с вълната (да се вози на нея). Отстрани беше най-изгодно, така се качи дебеланкото. Първия път не успя на мускули, но после се сети да изчака вълната да го повдигне.

# 994
Дооообре де, тези хора не са успяли да вземат кастингите, като какви ги пуснаха днес?
Имало ли е изобщо кастинг?! Павкааа  Heart  още се хиля със смелчагата бодибилдър Simple Smile
Доминация на терен, терминатор Simple Smile  над кого бре?  Тянко и Сашка дори минаха вчера по трасето,
даже Тянко с жилетка беше...

# 995
Ох, така не съм се смяла с този формат никога преди Grinning не знам, каква беше идеята на този каст, да се амбицират хората, че не е нужно да си много силен, за да се явиш там ли.. Антонио, Антонио, във вашите среди казват, че без зоб си микроб, ама май, май и със и без все- гола вода Grinning
Дечо ме впечатли поне с плуване и воля да се бори, Кристиян не беше толкова зле.
Павел днес беше във вихъра си- да викнем лекарски екип, братовчедка ти, или вашите. Но той стоически изчака поседнал на варела.

# 996
Много се смях с този епизод. До сълзи! 🤣🤣🤣
Кандидати като Марио Аладжов, Марто Петров, Марио Полименов, Димитрий Димитров... за следващия сезон ли ги пазят...

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 22:11 от Bilyana14.

# 997
Антонио чак ми стана жал. Мисля, че и той искрено се засрами, че го дават по тв
Неделчо вместо в Живот на кантар е отишъл в Игрите на глада да свали Joy На оферта е на блатото.
А биофермера как изглежда на 49г УАУ Почвам да ям само био храна 😂

# 998
А биофермера как изглежда на 49г УАУ Почвам да ям само био храна 😂

Ама не трябва да е "колкото поемеш" 😉 Мерките и теглилките на храната са най-важни!

# 999
  • София
Еха, смях се този епизод много, откъде го изкопаха този Антонио (освен, че е братовчед на Дж. Гани) 😅, а Дечо е забавен, все пак се класира за блатото, ще им вдигне духа там. Павката се развихри с коментари, хахаха. Впечатлена съм от Крис, човек на 49, който е в много добра форма, очаквам да е фурия на арената и дано мине в коалицията на Ивайло. Чакам с нетърпение понеделник и племето, което ще е в изолатора.

# 1 000
  • тук и там
Той Тянко не беше ли някакъв на същата Гани,дето яли супа за 1000 евро?Антонио го съжалих,горкият.Много мускул,ама никаква работа не му вършат,дебеличкият се справи къде по-добре.Той даже и Тянко се представи блестящо в сравнение с Антонио.Иначе поне един да има,дето блатото ще му се отрази благотворно-ще свалим някой килограм Дечо.

# 1 001
  • Дубай
Ивайло и Крис са близки след предаването,та това ме навежда на мисълта, че Крис ще избере Иво като коалиционен партньор и ще размърда играта при жълтите.
Иначе за хора като Антонио, нямам какво да кажа, виновна е продукцията, че ги допуска изобщо на кастинг, да не забравяме, че и такиви са били участници.. Дечо е сладур, но не е за там.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 23:49 от I.V

# 1 002
Предполагам че местенето в изолатора ще е за да ги пазят по-добре от тайно отскачане до близката бензиностанция за храна.

# 1 003
  • София
Предполагам че местенето в изолатора ще е за да ги пазят по-добре от тайно отскачане до близката бензиностанция за храна.
Принципно и аз го бях разбрал точно така. Има бензиностанция на 250м от мястото където се намира плажа. Обаче, нищо не споменаха за това в промото (а може ли да се изпусне такъв "шок и ужас"). Дали пазят имиджа на определено племе (и друг път избирателно са били раздухвани или потулвани нарушения), или пък причината е много по-прозаична (като това, че тази година локацията на плажа се намира в защитена територия) може и да не разберем.

# 1 004
Един от най-забавните епизоди за всички сезони на ИВ Joy Joy Sweat Smile

Недялко, обтегнат под стълбата, докато Кристиан пък си седи на един варел - Аз - дебел, той - крампирал. Голяма битка става. Ох Joy

Общи условия

Активация на акаунт