VIP Brother 2 - 8

• 47 891
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 765
  • София
И аз съм ЗА приключването на тая история. Искам Хорейшо в нормално време!
И АЗ И АЗ  Peace  Peace  Peace

# 766
Вярно ли е , че младият любовник на Катето евро е бил Гого фризьора newsm78
Глупости!
За Стойко Сакалиев става въпрос.
тя не го ли каза на шега  това - че нямало да стане нищо м/у тях , защото той бил цесекар ...а и той има една детинска физиономия

# 767
Между другото, още от първите дни на предаването, като я гледам Венета си мисля, че е от оня особен тип хора т.нар. `енергиен вампир`. Петя също намекна нещо подобно кагото излезе.
Имам чувство, че не мога да остана в една стая с нея. Освен, ако Монда не е с мене де  Mr. Green

# 768
  • София
СИА как ще си избие инвестициите, като то не остана време за СМС, ако и Десислава излезе... и колко елиминации с СМС е имало досаге една и то на "мижави" фигури.... newsm78
Гризе ме любопитство за формирането и размера на печалбата при тези разходи....

# 769
Между другото, още от първите дни на предаването, като я гледам Венета си мисля, че е от оня особен тип хора т.нар. `енергиен вампир`. Петя също намекна нещо подобно кагото излезе.
Имам чувство, че не мога да остана в една стая с нея. Освен, ако Монда не е с мене де  Mr. Green
Ейййй,голяма си сеирджийка,еййй... ще ти кажа на ушенце и още кой ни трябва:-)

# 770
  • София
Аз..понеже...не мога да смогна на темките за ВИП-а, та може и въпросчето ми да не е на място, ама правена ли е анкета колко от фенките във форума са пускали смс-и?  
Много ми е любопитно кой ( ако изобщо има някой) пуска смс-и. Щото ние тук можем да си лаем, колкото си щем, ама нали уж има хора, дето гласуват и решават какво да става...

# 771

Между другото на Венета  не са ли й платили също на принципа на Азис, за който говори с клетви??? И не е ли подписвала клауза за лоялност към организаторите и кухнята на предаването, тоест да не изнася инфо.... 
опаааа слушате ли,слушате ли на Злобета клетвите и договорите на Азис и Деси..

Абе тая се вкарала в некъв филм......
Венета услужливо забрави да спомене че и тя е подписала договор и е взела 50 000 лв. чудя се колко е избирателна паметта и  Outta Joint

# 772
  • София
Другото, което е много странно и Азис и Десислава плюят Венета, ама те най се натискат да й ходят в предаването, защото никъде другаде на Азис няма да дават 1 час за оная му работа (извинявам се), а Десислава да разправя за "бутиковата" си кола и бижутата от вафлите и за 4-стайния апартамент  в Мадрид с малките спални #2gunfire
Колко много простотия има по Земята и най-лошото е,че ходи по хората,а не по дърветата!

# 773
  • София
Аз пак за Катето Mr. Green
Ако трябва да избирам как да ми правят мръсно, по-добре директно и грозно /Венета/, отколкото подмолно и красиво /Катето - майсторски клас - пляс пляс/. В първия случай поне имам възможност да се защитя адекватно.
Напълно те подкрепям.
Според мен разчитат не само на смс, а и на рекламите

# 774
  • София
Според мен, винаги онзи който истеризира, крещи и обижда изглежда отблъскващо. И то независимо дали е прав. Изкараният извън нерви човек е слаб и това е страшно непривлекателно. И аз съм си изпускала много пъти нервите и никога не ми се е случвало да изглеждам по- готина от това, а да не говорим за начина, по който се чувствам. Всеки път, в който успея да запазя присъствие на духа и спокойно да отговоря на дразнителя ситуацията се разрешава моя полза. Та си мисля, че няма как да не ни отвратят и Катето, и Маги, въпреки че са прави. Просто докато викат и се изнервят Винетка ги държи в ръцете си и става много важна като човека, който може да ги накара да крещят само с две думи.

# 775
  • София
Века, точно това си мислех и аз тая вечер. Венка, че е лоша и кофти типка, лоша е, ама тия хора не си ли дават сметка, че плюят тоя, дето им направи PR-a...

# 776
  • София
Века, точно това си мислех и аз тая вечер. Венка, че е лоша и кофти типка, лоша е, ама тия хора не си ли дават сметка, че плюят тоя, дето им направи PR-a...

Ето на това аз казвам циганска работа!Затова пиша и се възмущавам,че зрителя се подвежда от елементарните душици, които по цигански са неблагодарни!
Катето трябваше да е номинираната,а не Десислава!

# 777
  • София

На тия хора всеки се натиска да им прави PR-a, но те си избират къде да отидат. Има толкова много телевизии, предавания и толкава малко звезди готови да правят шоу. Та те изкарват парите и рейтингите на Винетка, а не тя на тях. Ако бяха изгряващи певци, актриси и тн щяхте да сте прави, но пък и никой не иска да кани такива в предаванията си, че без звезда- нисък рейтиг, глоби и загуба на позиции. Така че Винетка си прецака бизнеса. Азис винаги ще има къде да си направи PR-a.

# 778
  • София

На тия хора всеки се натиска да им прави PR-a, но те си избират къде да отидат. Има толкова много телевизии, предавания и толкава малко звезди готови да правят шоу. Та те изкарват парите и рейтингите на Винетка, а не тя на тях. Ако бяха изгряващи певци, актриси и тн щяхте да сте прави, но пък и никой не иска да кани такива в предаванията си, че без звезда- нисък рейтиг, глоби и загуба на позиции. Така че Винетка си прецака бизнеса. Азис винаги ще има къде да си направи PR-a.

Така ли и по коя от големите телевизии дават тези звезди,че не се сещам?! newsm78
Нито в Канал 1, нито в bTV има предаване, което толкова много да е разказвало за тях,а доколкото зная тези две тв+ Нова са най-гледаните в БГ!

# 779
  • София
Представете си, че всички се държаха нормално,мило, приятелски, без лагери, без интриги и врагове....скука, скука, скука....Сценарий или не тъжно е, че в човешката природа сякаш нещо постоянно се стреми към нещо подобно.....но какво е доброто без зло ....бялото без черно...и всичко по средета между тях!

Общи условия

Активация на акаунт