VIP Brother 2 - 8

• 47 862
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Ако спре пресата, барабар с нея и Венета, то и техните изяви ще спрат, дайте да си говорим истината. Много ще знае някой за Азис и сие...

# 796
Ако спре пресата, барабар с нея и Венета, то и техните изяви ще спрат, дайте да си говорим истината. Много ще знае някой за Азис и сие...
че венета д не кани само азис и сие?
аз не я гледам по принцип, но наскоро гледах милен цветков при нея. И за него ли няма да има откъде да чуем без нея?
Ако не е тя-ще  е вулева, ако не е вулева- ще е цървулева... то е до формат на предаването не до  професионализма на  венета

# 797
Оффф и аз съм възмутена от тази Венета.Някои ще кажат:"айде стига сте я плюли",ама какво да направя,като ми е противна.Абе хора Деси наистина е чувствителна,пее като ангел.Е това ми е достатъчно.А пък ако си иска и 5 любовника да има.

# 798
Века, точно това си мислех и аз тая вечер. Венка, че е лоша и кофти типка, лоша е, ама тия хора не си ли дават сметка, че плюят тоя, дето им направи PR-a...
Е, голяма глупост. Той Крум Савов го каза по адрес на Венета. Журналистите, ако и да са звезди, не трябва да забравят, че греят с отразения блясък на творците, които отразяват.
Точно Peace "Звезди" са тези, които пълнят стадионите /дистанцирам се от типа музика и говоря по принцип/, а не Венетка. Гледам "Горещо" когато има интересен гост, заради това което ще каже ГОСТЪТ, а не Венета.

# 799
  • София
Монда, аз не гледам Горещо редовно, но честно казано свитата на Азис редовно присъства в него! Друг е въпросът, че защо трябва да има предаване в рамките на 1 час където Венета да ги пита по същия остър начин разни клюки,а участника или участничката (видна фолкзвезда или участник в някой Биг Брадър) да се хили като малоумен и да казва "не,не е истина"!

# 800
  • София
Венета е гадна, факт, ама дайте ми пример за друга такава трибуна за АЗИС И СИЕ, кой ще им даде толкова време да си разтягат ластиците???

# 801
Венета е гадна, факт, ама дайте ми пример за друга такава трибуна за АЗИС И СИЕ, кой ще им даде толкова време да си разтягат ластиците???
А дали има  кой да ходи при нея с желание? има хора,  които тя си е скъсала задника да кани, пращала им е и парламентьори...но не искат да и участват в панаирите..така че...тя е тази,която кани, а те са тези които приемат или отказват. А тези,които будят интерес, ще си намерят трибуна- пазарна икономика му викат на това

# 802
Азис и сие все ще намерят къде да се изявят, защото ако чакат на едно предаване /та било то и на Венета/ ще го закъсат здраво, но виж, Венета без тях няма да има работа. Взаимна изгода и все пак, както казах - те могат без нея, но тя без тях - не.

# 803
  • София
Далеч съм от мисълта да споря, еле пък в 1:30, ама да ходят сието да се изявяват в тв7, че да видим колко от форумките ще разберат за новия ... на еди кой си или колко, видиш ли сме смирени и добри

# 804
Далеч съм от мисълта да споря, еле пък в 1:30, ама да ходят сието да се изявяват в тв7, че да видим колко от форумките ще разберат за новия ... на еди кой си или колко, видиш ли сме смирени и добри
Peace Колкото ми дреме за Венета, толкова и за другите - да правят каквото си искат Laughing Peace

# 805
пак не разбираш,че венета е зависима от тях, а не те от нея/ които и да са те/. видя днес като и отказа китаеца,колко кофти и стана... а ппри нея е ежедневие да и отказват.Тя с никого не се разбира. И никой не я уважава. защото много добре я знаят що за стока е и жалките и опити да се изкара светица са  смехория.

# 806
  • София
Слънчицето каза финалните думи. Лека, девойки, надявам се, че няма засегнати..то и точно в тая тема е тъпо някой да се засяга.

# 807
Слънчицето каза финалните думи. Лека, девойки, надявам се, че няма засегнати..то и точно в тая тема е тъпо някой да се засяга.
sohappy  Лека и от мен! newsm46 smile3524

# 808
  • София
Последно, че не се стърпях. Монда, права си, че Венета е всеизвестно зло и е гнусно да показва морал, ама и другите не малко патки са изпотрошили, та и техният морал е малко преигран, за всичко останало съм съгласна... и все пак, съгласи се и ти, че Нова си е Нова, та колкото Венка си вдига рейтинга, толкова и тоз народ има полза да ходи при нея и да " споделя"

# 809
ама аз не защитавам другите- никак даже...но за тях нямам лични впечатления и отношение и затова не съм толкова крайна...но споделих и мнението  си за Катето. десислава и Магдалена-нямам мнение,безлични са ми ,както и Христина.

Общи условия

Активация на акаунт