VIP Brother 2 - 8

• 47 774
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 020

А срещу Венетка според днешната преса са гласували 85% от драгите и други зрители.
страхотно

# 1 021
  • София
На Венетка в акъла и е само парата  Money Money Money
С колкото и адвокати да се посъветва, то алчността и злобата й ще я унищожат един ден, а може би този ден настъпи с влизането и в ВБ  hahaha

# 1 022
Добре де, Венета .....да не се е консултирала с някакъв пиар, с някой печен?

Защо не??Ако смята себе си за велика и че няма нужда от помощ???Как тя, великата,безгрешната, непорочната ще прибягва до такива неща? Ъпсурд.....

алчността и злобата й ще я унищожат един ден, а може би този ден настъпи с влизането и в ВБ  hahaha

Peace Peace

# 1 023
  • София
Добре де, Венета колко години вече е в телевизията /че и в Нова/, старо куче обиграно, е ли възможно преди да влезе в къщата да не се е консултирала с някакъв пиар, с някой печен? Мъжа и е стара бигбрадърска пушка... толкова пък да е заблудена, че да не знае кво става и да има възможно най- нереална преценка за нещата, някакси не ми се връзва Thinking

Христина са излага неимоверно много, чак мен ме хваща срам като я гледам /и слушам/. Не знам докъде ще я докарат със Здравко. Той- със слаб ангел, бохем и волен като птица, тя- ревнива до болка, обсебваща, натякваща до втръсване и злопаметна ooooh!

Деси със сигурност е посъбудила феновете си тая вечер Simple Smile А дано да се размърдат до понеделник Wink

Според мен тя сама е решила, че предаването и има висок рейтинг, защото се прави на момиче от народа, на бедна, на контра на звездите и прилага същата тактика и в къщата. То не може и да се нарече тактика, защото тя вероятно си е такава, но е решила, че да си груб и невъзпитан означава да си откровен, честен и почтен. Сигурно се надява, че хората ще се отвратят от "звездите" така както се отвратиха от политиците.
Колкото до консултации със специалист тя май вярва само на астролози и врачки.

# 1 024

А срещу Венетка според днешната преса са гласували 85% от драгите и други зрители.
страхотно

Изобщо не ме изненадват резултатите. Да не забравяме, че в случая, освен по симпатии, ще гласуват и феновете на Деси, които са хиляди и то в тийнейджърска възраст основно Wink По същия начин щеше да бъде и с Азис. Двамата с Деси са най- силни, точно защото почитателите на чалгата са най- много и са във възрастовата граница, която пуска най- много есемеси. Венета няма никакъв шанс просто.

# 1 025
А сега за Деси ще гласуват и феновете на Василка... Тя направи ли нещо като изказване, с което да иска феновете и да подкрепят Деси?

# 1 026
  • София
А сега за Деси ще гласуват и феновете на Василка... Тя направи ли нещо като изказване, с което да иска феновете и да подкрепят Деси?

Взе ми думите, не съм чула Азис да казва - фенове подкрепете Деси, но е логично всички негови почитатели да подкрепят Десито отколкто Злобетито  Wink

# 1 027
...вероятно си е такава, но е решила, че да си груб и невъзпитан означава да си откровен, честен и почтен.

Като прочетох това, веднага се сетих за тризначките, вероятно ги е взела за модел, водещ към победата, нали ги защитаваше със зъби и нокти миналия ББ Laughing

Най- интересното е, че и Тишо го играе заблуден. Толкова пък и двамата да са кьорави Thinking

# 1 028
Който е заклет фен /музикален/ на Азис, предполагам е фен и на Деси и ще гласува за нея. Те са приятели, имат дуети заедно, в един стил музика са, а и двамата са срад най- добрите в своя бизнес и със сигурност имат много почитатели.

# 1 029
Върви по Нова анонс за поредното издание на "Горещо" и задгробният глас внушава мисли от рода на "Да бъдеш лицемерен или да те обявят за най-злия в къщата, да участваш в битката или да я пропуснеш край себе си, да говориш зад гърба или да казваш истината в очите...". Може и да не съм точна - цитирам по памет... Та колегите на Венчето май се усетиха, че момето си създаде чудовищен образ и сега се опитват да ни убедят, че чудовищното, което виждаме, всъщност е откровеност и естественост... Съвсем ни вземат за чавдарчета...
А Христинка става все по-отблъскваща! Тая е по-досадно мрънкало и от мен... Confused

# 1 030
  • София
Охххххх как искам да видя физиономията на Венета #Crazy  в понеделник, като каже ВБ че има 2 мин. да нъпусне къщата.
Направо нямам търпение, сигурно ще подскочи както едната от тризначките - Кой аз ли  newsm78 Tired

# 1 031
в крайна сметка тази вечер има ли Горещо, ако не - защо, ако да - кога и с кого?

# 1 032
  • София
Горещо започва.Гост е Здравко.

# 1 033
  • София
Горещо започва.Гост е Здравко.
То и без друго няма кой друг да покани...

# 1 034
в крайна сметка тази вечер има ли Горещо, ако не - защо, ако да - кога и с кого?

В сайта на Нова пише, че да - трябва сега да почва... Ама пише още, че Здравко е гостът... Не го ли обсъждахте вече? Не съм гледала, но останах с впечатлението, че миналата седмица гостува... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт