VIP Brother 2 - 8

• 47 705
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
А фирмата й за кетъринг е световно неизвестна!

Е, не е точно така. И хората, които нищо ВИП нямат в тях, знаят за фирмата й Simple Smile

# 1 051
Аааа, Дуци, няма даси играем повече  Mr. Green

Това на екрана не е Здравко, естествено. Научил си е сценария.

# 1 052
Да, това с "ъгълчето" беше много тъпо. То бива интриги, ама нейното вече е смешно. А в момента Венчето пак се прави на ощипана по отношение на Азис.
Тъкмо щях да го напиша това.
А Здравко"Разбирам го само ако наистина има реална причина от външния свят, иначе-ако е защото е бил с тебе"???..................... Crazy Stop
Оле, нямам думи вече. ooooh!

# 1 053
dianivo , какви са тези стрелби?! Винаги ми е било много странно, защо някои от пишещите тук използват тази икона """ #2gunfire"""

# 1 054
Какво е това ъгълче? Разказвайте, ако има нещо интересно, че не гледам, а и нямам желание...
Гледам, че правите паралели между Венета и тризначките. Признавам, че в края на последния ББ бях за Любов, защото на фона на останалите шантонерки ми беше най-симпатична. Но тризначките със сигурност не са ми толкова отблъскващи, колкото Венета, макар че скандалите им бяха много по-махленски...  Laughing

# 1 055
  • София
Тая Змиетка, върти суче, но Здравко трябва да каже точно това което тя иска!

# 1 056
Кейси, знаех си аз да не пиша в тая тема Crossing Arms
Сега заради някакви чорли ще си разменяме гневни реплики Laughing

Constans, не съм длъжна да ти казвам дали познавам Катя Евро  или не , ама явно не си гледала "Дванайсета нощ", щото тя има там само  2 или 3 изречения! Но вероятно Голямата актриса си личи и 2 изречения, като каже! Интересно защо ли не играе в други театрални постановки?Може ли  някой да сподели! А фирмата й за кетъринг е световно неизвестна!Дали пък някой не й е ползвал услугите? Ама колкото хора, толкова и мнения! Гласувай Катето да остане, щото има да връща доста заеми! Простено да ти е ? Аз поне не те обиждам! Ама явно си на Ката от компанийката!!! #2gunfire
Ами майонезата, дето я подхвана и не я докара до никъде Rolling Eyes
Дайте й пиене на нея.

# 1 057
  • София
Стига бе хора, почнахте да харесвате един Здравко и да плюете жена му. Те са си един дол дренки, но Здравко  не си гледа детето " било женска работа" , развратничи с други жени и се оправдава " е такъв съм си", държи се безкрайно неприятно с Христина и не знам как е извън къщата, но там е направо мързелив. Повечето от нас не биха търпяли такова отношение, но гледам започнахте да го толелирате  Shocked
За безумното Христинче - безкрайно тъпо и ревниво девойче, но даже и тя не заслужава такъв ......

# 1 058
 На мен пък Катето и Калин, продължават да са ми фаворити, Маги и тя е симпатична, но някак не писва на мисленето съвсем.

# 1 059
  • E-CLM & CH-VD
Здравко го било страх да не отиде на финал с Христина, а Венета пък - с Тишо #Crazy
То защото ще останат до финал newsm78

# 1 060
Калинко ми прилича на Иван от Бристол, помните ли го?

# 1 061
Здравко го било страх да не отиде на финал с Христина, а Венета пък - с Тишо #Crazy

Кво има да ги страх толкова, важното е, че парите ще останат в семейството, ако това(недай боже) се случи.

# 1 062
  • София
Малеее,това Горещо се е вледенило съвсем,хора!Тъпата Минета говори за кюфтета и кой какви книги /не/ бил прочел от другите участници!говорят само махленски клюки от къщата.Егати и журналистката!Гледах я,когато каза,че е най-добрата ТВ-водеща в България,по-добра от Слави,другите не били нищо без сценаристите си и т.н.И ако ги затворели в една стая без сценарий-тя щяла единствена от всички да се представи добре!

# 1 063

Кво има да ги страх толкова, важното е, че парите ще останат в семейството, ако това(недай боже) се случи.
точно затова не биха ги допуснали до финал. не е интересно, няма игра, няма драма - парите все отиват в едно семейство, хората няма да пращат смси.

# 1 064
  • София

Венчето каза на Тишо, че Даси все така заствала да танцува, че да е пред очите на Здравко.
А в момента Венчето продължава да се прави на утрепана, че от понеделник лежала и въооообще не знаела за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт