Бебковците скачат и пълзят, септемврийски мами срещички редят

• 12 636
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета

Ние също няма да присъстваме на срещата днес, че малко кихат и кашлят бебетата, но за сряда ще гледам да сме на линия!

Марианка, Честито! Изобщо не сме се съмнявали в теб  Hug

мама меги, ти кога замина изпит да взимаш, кога се прибра с взет изпит...  Mr. Green браво на теб! Simple Smile Диплома или изпит... диплома! диплома!  Grinning

Абе знаех си, че Ирини каквито и проблемчета да има се справя подобаващо е ефектно... мацка та дрънка изглежда дори и пред моб тел  Mr. Green

валентин, стискаме палци всико да е ок  Peace

Чочи, хммм тренира значи малката Боримечка за новата среща, а?  Laughing

Лулова, много сладурски са клипчетата... Бобо не се е проявил много като кавалер  ooooh! , ноооо ще трябва повечко тренировки и срещи с мацки, че ко ще ги правя тез мъже...

sladur4e*2, малкото ми гардже все по корем спи, може би и твоето това е искало:)

Весито, хайде оправяйте се бързо и те чакаме на среща да разказваш!

Хайде наистина една морска среща да си спретнем Simple Smile Ние плануваме юни да сме някъде варненско Simple Smile

ДВВ, стискаме палци!

steli-ssd, правиме бб-ррр... като вече не иска да яде, това е начин да ми покаже, че не иска повече!

Хубав ден, че хуните пак ме погнаха  ooooh!

# 256
Виждам, че повечето от вас са въвели вече глутена. Възможно ли е да съществува каша С ГЛУТЕН и БЕЗмляко, защото се кърмим. Ако искам да въведа глутена, май ще трябва да се справя първо с това условие. Е, такава каша не намерих и съм много озадъчена как точно да въведа глутена на този етап. Вие как постъпихте? Споделете малко опит!

(май единственото, което се сещам са бисквитите Плазмон на прах?)

# 257
Има такива каши, аз купувам безмлечна оризова. Тези на слънчо май са безмлечни, но не съм много сигурна.

# 258
  • sofia
Деси, бисквитите на плазмон на прах за безглутенови, тези, които са си като бисквити са глутенови Wink
Мамичка Яничка, оризовата каша не е глутенова Wink и аз не съм намерила досега глутенова безмлечна каша, за това въведох от днес глутен с бисквитки, а после ще въведа евентуално млечни каши Wink
Сладурки, не мога да кача снимките от пикника в албумчето ни. Ще продължа с опитите. За срещата в сряда няма да успея да се класирам. В този ден сме на консултация.
Целувки на всички сладурки и на най-милите бебоци. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 20:21 от assia

# 259
Опсссс, сори, не видях, че си писала да е с глутен. Още веднъж - извинявам се.
От днес с нашия татко ходим на фитнес и много се радвам, че най-после ще си влезна във формата, която искам.
А каква цапаница ми спретна днес малкия шушон - докато се хранехме навън със супичка замахна с ръка и омаза и себе си от уши до пети и цялата количка. После се наака до уши. Абе, цял ден ... мазало.
Лека за сега

# 260
Здравейте момичета Laughing!
Днес като отидох на прегледа док ми каза,че не съм бременна(слава богу Whistling),а всичко се дължи на поликистозни яйчници,но тъй като аз съм така,откакто се помня(с поликистозни яйчници) и сега ще пия малко лекарства ,за да предизвикаме цикъла.Благодаря на всички,които са мислили днес за мен и за моя проблем Hug и много се надявам Сесилия да се включи скоро,за да каже какво е станало при нея.
За срещата- аз мога всеки ден от 11.00-17.00 да се видим,където ми кажете,с кола съм и не е проблем мястото така,че не се съобразявайте с мен.Ще чакам да решите вие.  bouquet

# 261
Здравейте момичета Laughing!
Днес като отидох на прегледа док ми каза,че не съм бременна(слава богу Whistling),а всичко се дължи на поликистозни яйчници,но тъй като аз съм така,откакто се помня(с поликистозни яйчници) и сега ще пия малко лекарства ,за да предизвикаме цикъла.Благодаря на всички,които са мислили днес за мен и за моя проблем Hug и много се надявам Сесилия да се включи скоро,за да каже какво е станало при нея.
За срещата- аз мога всеки ден от 11.00-17.00 да се видим,където ми кажете,с кола съм и не е проблем мястото така,че не се съобразявайте с мен.Ще чакам да решите вие.  bouquet
Аз предлагам в петък към 11 да се срещнем в градинката на Каменица,далече ми е градската градина,с кола или автобус,нали се сещате,че ми е невъзможно #CrazyДано всички да са съгласни Praynig
На всички лека вечер и приятни сънища!

# 262
yoana77, няма проблем за мен, ти си с две деца и си знаеш най-добре къде ти е по-удобно. Петък не е лоша идея, само ми обяснете подробно как да стигна до градинката на Каменица, след като се озова с влака на централна гара.
walentin, радвам се, че си по-спокойна след прегледа. Стискам палци да се оправяш бързичко!
Лека нощ и от мен! Heart Eyes

# 263
Здравейте,вклÜ4вам се zа малко/пи6а от компа на мьжа ми,4е моят 6те го преинсталирам/.
walentin ,благодаря 4е мисли6 zа мен,аz бях в петьк на доки.Накратко,не сьм бременна и аz  ,имам вьzпаление на десния яй4ник,правиха ми иzследване,като ми вzеха крьв от вената,гледаха ме и на ехограф.Биха ми една инжекция ,днес пак и 4етвьртьк последната.Не сá ми предписвали антибиотик,мислеха обеzболява6ти да ми предпи6ат,но нямам нужда.След 4 седмици сьм отново на преглед zа нови иzследвания и 6те видим  Thinking
За 1_ви пьт имам такьв проблем.Гинеколожката като ме видя на ехографа каzа 4е скоро 6те ми дойде цикьла.
Бьрzо оzдравяване на теб,поzдрави на вси4ки мами и бебоци,когато имам PC 6те пи6а пове4е.
Тити_Мити спинка,отивам и аz при него  Simple Smile
Аха,видяхме се с Дилипили,Вико е голямо сладур4е  Simple Smile
Лека ве4ер!

# 264
yoana77, няма проблем за мен, ти си с две деца и си знаеш най-добре къде ти е по-удобно. Петък не е лоша идея, само ми обяснете подробно как да стигна до градинката на Каменица, след като се озова с влака на централна гара.

Благодаря ти,Мари анка за теб май ще е най-трудно да дойдеш,много ще се радвам да се срещнем.Ще ти пиша на личен къде е градинката,да не отекчавам другите,които не ги касае,чакам другите мами от Пловдив да кажат дали са съгласни Hug

# 265
  • Пловдив
Ще се опитам и аз да дойда!

# 266
Привет мамчета!

Марианка, мама Меги- БРАВО!

Хари-71 см.(+2), 8900 гр(+380 гр.)

Хари вече се отбива от някои от кърменията. От петте кърмения на ден(6.00, 10.00, 14.00+пюре, 18.00+каша, 22.00) (давам междинно плодово пюре в 11.30-12.00) категорично не иска кърма в 14.00 и 18.00- нито преди,нито след пюрето/кашата,нито от гърда, нито от шише. Често се дърпа и на кърмето в 10.00 часа. Има ли други мами и бебчета така? Не съм изпаднала в страдание- щом като детето не иска, няма да го насилвам.Щастлива съм, че го кърмих почти 8 месеца, а и продължавам. Педи каза, че е супер, че все още първото и последното кърмене за деня са ок,защото тогава трябва да се дава мляко- ако не кърма,то тогава АМ.  

Нашето педи е категорична жълтъка след 9 навършени месеца и то не по половин четвъртинка, а по трохичка.
При 8 навършени месеца-глутен.Така че след 8 май ще въвеждам. Добре, че темата за глутена е актуална тук, та ми спестява часове четене. Моля мамите, които дават попара да ми споделят рецепта. Ако вече сте го правили-извинете ме.
Педито препоръча риба  newsm78   след пилето, пуйката и заека преди тежките червени меса, т.е. към 8 месец. Казах й, че първо малко ще почета и после пак ще говорим. Някои от васбяха споделили, че няма да дават риба преди годинка, че  и по-късно. На линковете от първата страница американците препоръчват риба около 2-3 годинки. Сега ще се заровя да чета по-подробно. Ще съм благодарна ако някоя от вас има кратка, бърза синтезирана информация и няма да е проблем да ми я пусне.

# 267
  • sofia
Лулова, чудесни са мерките на Хари, поздравления   bouquet Рецептата за попарката е следната: изкиснато сиренце колкото кибритена кутийка, 2 сухарчета, 1 ч.л. захар, масълце колкото грахово зрънце. Начупвам сухарчетата и сиренцето на дребни парченца и заливам с топла вода, може и чай от шипки. Аз не слагам много вода, че не ми беше удобно, не пасирам с уред, а само хубаво намачквам с вилица. За рибата, не се препоръчва риба поради две причини, първо смята се за алерген, второ в рибата се натрупва живак, особено в големите риби като риба тон, акула и т.н., които са на върха на хранителната верига, та заради натрупването на живак  не се препоръчва. Дори и при възрастни е хубаво да не се прекалява с тези риби.

# 268
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

cook  food010
Картинките са ми семпли, но почерпката е от сърце! Simple Smile

Lulova - мерките на Хари са същите като мерките на Стенли!!!
Аз още не съм включила още нито попара, нито жълтък! Моето джипи също ме посъветва да е към 8 месец!

Плааааааачееееем baby_neutral!

# 269
Здравейте на всички!
Бързам да ви разкажа за кръщенето,но вчера не успях да се класирам пред компютъра!
Всичко мина перфектно!Гостите ,които бях поканила,дойдоха без изключение и се събрахме около 100 човека,беше невероятно,Минчо се държа като истински мъж и се разплака само за малко в църквата и то когато го потопиха във водата на третия път,иначе през цялото време се смя и разглеждаше всичко с интерес,аз бях много щастлива и горда!В църквата беше много тържествено и неповторимо,останаха ми изключително приятни спомени за цял живот!Облякохме го в костюм с папионка и направо обра точките,беше толкова сладък!След това имаше естествено и почерпка в ресторанта и откарахме до много късно!Минчо получи и фантастични подаръци-много дрехи ,играчки,златна гривна,кръст и много други!Аз доста се изморих,защото предните две нощи беше много неспокоен,но деня преди кръщенето се видя резултата-имаме си зъбче Grinning  Grinning
Снимки съм качила в албума с кръщенетата,но да знаете,че ще ги изтрия утре,защото забелязвам че в снимка.бг ги разглеждат доста хора и правят неприятни за мен коментари,които не ми допадат!
Лек и успешен ден на всички!  bouquet

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 10:36 от alexal

Общи условия

Активация на акаунт