Ние също няма да присъстваме на срещата днес, че малко кихат и кашлят бебетата, но за сряда ще гледам да сме на линия!
Марианка, Честито! Изобщо не сме се съмнявали в теб

мама меги, ти кога замина изпит да взимаш, кога се прибра с взет изпит...
Диплома или изпит... диплома! диплома! 
Абе знаех си, че Ирини каквито и проблемчета да има се справя подобаващо е ефектно... мацка та дрънка изглежда дори и пред моб тел
валентин, стискаме палци всико да е ок

Чочи, хммм тренира значи малката Боримечка за новата среща, а?
Лулова, много сладурски са клипчетата... Бобо не се е проявил много като кавалер
, ноооо ще трябва повечко тренировки и срещи с мацки, че ко ще ги правя тез мъже...sladur4e*2, малкото ми гардже все по корем спи, може би и твоето това е искало:)
Весито, хайде оправяйте се бързо и те чакаме на среща да разказваш!
Хайде наистина една морска среща да си спретнем
Ние плануваме юни да сме някъде варненско
ДВВ, стискаме палци!
steli-ssd, правиме бб-ррр... като вече не иска да яде, това е начин да ми покаже, че не иска повече!
Хубав ден, че хуните пак ме погнаха

),а всичко се дължи на поликистозни яйчници,но тъй като аз съм така,откакто се помня(с поликистозни яйчници) и сега ще пия малко лекарства ,за да предизвикаме цикъла.Благодаря на всички,които са мислили днес за мен и за моя проблем
Дано всички да са съгласни 

след пилето, пуйката и заека преди тежките червени меса, т.е. към 8 месец. Казах й, че първо малко ще почета и после пак ще говорим. Някои от васбяха споделили, че няма да дават риба преди годинка, че и по-късно. На линковете от първата страница американците препоръчват риба около 2-3 годинки. Сега ще се заровя да чета по-подробно. Ще съм благодарна ако някоя от вас има кратка, бърза синтезирана информация и няма да е проблем да ми я пусне.

!