🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 70 453
  • 2 169
  •   47
Отговори
# 2 160
[quote link=topic=1816938.msg50264889#msg50264889 date=1759086032]

[/quote]

Вижте го, яйцевидния е с най-високи подметки и пак е значително по-нисък от останалите, тоя  дали има и 160🤣  затова е толкова злобно гномче.
Дано вкарат останалите набързо, не ми се гледат дремещи вече чифтосаните.

# 2 161
На тая снимка на Ву си му личат годините, че и отгоре. Абсолютен чичак си е.
Красьо няма да го коментирам... Още като влезе и каза, че е суетен, казах, че трябва да си смени главата в такъв случай.
Близнакът в бяло според мен е Атанас и той ми е по-хубавия от двамата.

Ву е сигурно с 15 години по-възрастен от Джанго, обаче двамата изглеждат като набори на снимката. 😄

# 2 162
Ами той ще се спука от надуване!
Защо му викам Хъмпти Дъмпти?! Ами той 1:1
Скрит текст:

# 2 163
Християна от сезон 3 щеше да е култова точно за този формат ("ше те заапа!"). Представям си я как "заапва" Шерминка.
Тя, мисля, си има детенце и едва ли би се занимавала отново с това предаване.

# 2 164
Засичам за втори път близнаците из Пловдив и бих казала, че са доста симпатични мъже. Ако е само единия, признавам, няма да го отразя, но когато видя две еднакви красиви лица, прави впечатление. Определено имат чар. Май Стефан (не ги разпознавам) е малко по-нахакан и има потенциал да стане “Ерген”. Според мен имат и финансови възможности и без да съм видяла часовници или коли. Бяха облечени добре, определено привличат внимание и доста мъже също ги зяпаха(изключвам аз и останалите жени, които си ги гледахме).

# 2 165
  • Варна
Скрит текст:
Тази снимка с ИИ ли е?

# 2 166
Скрит текст:
Тази снимка с ИИ ли е?
Не, направих я с Фотошоп.

# 2 167
Старите ергенки не стават да влизат втори път, големи пуританки се оказват при повторното им влизане. Трябват нови лица, напиращи да привлекат вниманието.

# 2 168
Венетка от С1 липсва тук, само тя ще вдигне всичко във въздуха......., но пък трябва да снимат в изба или във винен комплекс. Няма да смогнат на Совиньон Smile
Но зрелищата са гарантирани, ако вкарат такъв профил.
Тя може да иде при Игри на предатели 😃

# 2 169
Старите ергенки не стават да влизат втори път, големи пуританки се оказват при повторното им влизане. Трябват нови лица, напиращи да привлекат вниманието.
То хубаво, но толкова риалитита вече има, в които да търсиш изява и внимание по различен начин... То са "Предатели", "Игри на волята", "Биг брадър". Чудя се "Любов в рая" за любов или за сеир е. Ето я Емили - нестандартна, провокативна и малко куку, благодат за продуцента, а изхвърча за няма и две седмици. Дали по собствено желание или не няма значение. Но определено във формата тази година не се вписва всеки именно, заради пенсионерския клуб и желанието да се изкарат много морални. Ами, като ще е "Монахините в рая" по-добре го сложете от 18:00 ч., а не от 22:00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт