🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 74 189
  • 2 261
  •   60
Отговори
# 2 220
Слушах интервюто с Емили. Държеше се като силно обиден човек и говореше почти с презрение с водещата. И..не знам дали така ми стори но..сякаш отправи истинска заплаха към Лили. А от устата на Емили това наистина звучи страшничко.

# 2 221
Тъй като моментално забравям такива излишни неща, с какво изказване Лили толкова е ядосала Емили?

# 2 222
Слушах интервюто с Емили. Държеше се като силно обиден човек и говореше почти с презрение с водещата. И..не знам дали така ми стори но..сякаш отправи истинска заплаха към Лили. А от устата на Емили това наистина звучи страшничко.
Елили се държи към всеки който и задава лични въпроси по- този начин, защото май бая време е прекарвала по ДПСтаи и си е изработила този механизъм за защита.

# 2 223
Във всеки случай държанието ѝ не е нормално. Не знам механизъм ли е, какво е, но е шантаво.

# 2 224
Тъй като моментално забравям такива излишни неща, с какво изказване Лили толкова е ядосала Емили?
Веднъж каза, че не може да я трае изобщо, втория път нещо от сорта " да не мислиш, че цяла България ще те гледа..".

# 2 225
Казах ви, че Стоян е готин и нормален. И мен да ме бяха сложили там с подобни дебили, нямаше да имам с кого да общувам, камо ли да се натискам за връзка с някой от неандерталците вътре. Я, Пенко са си го харесвали вътре Smiley . Не се учудвам. Само малко да намали талибанската брада и да се отпусне и ще се избият мадамите за него. Пожелавам много късмет и на двамата!

# 2 226
Тя Лили постоянно е с подигравателна физиономия на лицето, не знам така ли си е, или просто е много ехидна

# 2 227
  • Варна
Изгледах сега Емили.
Е, нямаше да е тя, ако нарочно не беше минала точно пред камерата.
Дали нарочно (умишлено) или не е запомнила, ако наистина са й казала, че трябва да изчака не знам.

Личи си, че не харесва водещата и стената между тях двете направо можеше да се види.
На въпроси, колите не иска да коментира казва, кой е тоя, не го помня.

Май наистина като видя отново думите на Лили към нея "ти защо си мислиш, че цяла България тебе ще гледа", се ядоса и закани. Това може би не го помни и е възможно да не е гледала до край предаването и е забравила тази случка.

Има някакво заболяване, ясно е, но виновния е Тушев, че я избрал. Чудя се как от екипа докато са снимали са се справяли с нея, защото ето, тя не слуша и си прави каквото реши.

Тази чанта за сто хилки все се чудя не е ли метафора за нещо.
Както е кинти на нощното шкафче, прокурор, полицай, кравино и другите, които ги на говори в първи епизод.

Някой беше написал, че е от богато семейство и пари не й липсват. Явно е така, все пак тези корекции, купената коса, дрехите...

# 2 228
Изгледах сега Емили.
Е, нямаше да е тя, ако нарочно не беше минала точно пред камерата.
Дали нарочно (умишлено) или не е запомнила, ако наистина са й казала, че трябва да изчака не знам.

Личи си, че не харесва водещата и стената между тях двете направо можеше да се види.
На въпроси, колите не иска да коментира казва, кой е тоя, не го помня.

Май наистина като видя отново думите на Лили към нея "ти защо си мислиш, че цяла България тебе ще гледа", се ядоса и закани. Това може би не го помни и е възможно да не е гледала до край предаването и е забравила тази случка.

Има някакво заболяване, ясно е, но виновния е Тушев, че я избрал. Чудя се как от екипа докато са снимали са се справяли с нея, защото ето, тя не слуша и си прави каквото реши.

Тази чанта за сто хилки все се чудя не е ли метафора за нещо.
Както е кинти на нощното шкафче, прокурор, полицай, кравино и другите, които ги на говори в първи епизод.

Някой беше написал, че е от богато семейство и пари не й липсват. Явно е така, все пак тези корекции, купената коса, дрехите...
Каква закана е отправила към Лили?

# 2 229
Емили искрено се усмихна единствено когато водещата заговори за баща и, че е известен футболист.

# 2 230
Аз искам Емили да дойде в Надкаст и да разбера как точно е станало това с участието и. Дали някой "приятел" я е подкокросал..как е минал кастинга..А за това какво си е представяла тя го каза - някой като Мартин пък тя да е в ролята на Мартина. И да я возят на частен самолет. Може да е помислила оня въртолет в предаването за личен на Мартин знае ли човек...

# 2 231
  • Варна
Аз искам Емили да дойде в Надкаст и да разбера как точно е станало това с участието и. Дали някой "приятел" я е подкокросал..как е минал кастинга..А за това какво си е представяла тя го каза - някой като Мартин пък тя да е в ролята на Мартина. И да я возят на частен самолет. Може да е помислила оня въртолет в предаването за личен на Мартин знае ли човек...
Ти смяташ, че тя ще разнищи историята ли? Аз не и вярвам и думичка.

# 2 232
  • Варна
Нещо в смисъл, че много се дразни когато Лили й се подиграва в лицето. Тя се настройва агресивно от такива реплики и това нещо понякога води до крайни цели.

"крайни цели" е дословно.

# 2 233
Ми водещата я питаше пълни глупости, защо не е станала футболист като баща си, например.

# 2 234
  • В Града на Липите
Най-сетне ви изчетох Hug Нямате стигане Simple Smile
Изгледах и Емили. Не съм очаквала друго от нея. Отговаря само на въпроси на които й оттърва. Неудобните директно ги отказва. Никаква женска хитрост и шмекеруване. Жената откакто влезе повтаря че иска милионер, чака, чака... не го вкараха и излезе.
Не знам дали ще е хубава след 10 години, тя и сега не е(поне е обективна), но дано остане категорична да не влиза повече в други реалитита или поне да й плащат подобаващо за това, че да си купи чанта.
Със сигурност ще гледам Надкаста с нея, най-вече защото си ги представям с Неделчо и Туджаров Joy Може и да ги поизпоти.
Съмнявам се да изкопчат нещо от нея, но пък може да се изненадам.
Имам чувството, че това ще им е най-краткия епизод до сега.
За д-р Пепи не се учудвам, че са го харесвали. Твърде малко екранно време получи и не извади късмет с мома.
Остана да изгледам и Ву.

Общи условия

Активация на акаунт