🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 84 876
  • 2 595
  •   51
Отговори
# 2 535
Красимир не е бил шута на Шерката. Отиде по покана на Киара - както направи и Петър преди това. Всички го видяхме какъв гипс беше в началото на срещата им - буквално не смееше и една дума да обели. А след това все едно си пое глътка свеж въздуж, че дори и се усмихна няколко пъти. А и преди тя изобщо да влезе в предаването се видя, че на него му писна от глупостите на "жена му", която от ден 1 не спираше да каканиже до него.

# 2 536
  • На морето!
Крещи олд мъни, крещиии. ✌️✌️
Скрит текст:

Класата и красотата в представите на една магистралка..След като ни се налага да гледаме и слушаме жрици, да се порадваме на високия им стандарт.. Щото ние в България къде сме 😏
На колко години е на тези снимки?
Тези са от 2012г, не изглежда като ученичка в елитно училище
Скрит текст:

# 2 537
  • София
На Лили й се паднало нещо и видях,че почистваше един стол и лапна крака на стола Rolling Eyes

Да, да.
Сетих се. Ами това и беше само, нищо друго.
А и това беше измама, хахаха. Тушев не харесва това. Grinning Ето защо не си я спомням, нямаше интеракции с други участници.

# 2 538
Леле, с тия снимки на Шерминаторката от миналото и, чак се стреснах!
Ама тя и преди е била също толкова неугледна, а сега се е направила съвсем на изкуствена!
Тя след вчера особено за мен е един истински енергиен вампир, който се храни със скандали и злоба...това е човек който няма да покаже съжаление или да се извини, или да пророни сълза даже.
Крайно противна, като почнеш от репертоара и дето звучи като изтъркана плоча с години, и стигнеш до ценностната и система, която липсва и е изцяло на материално ниво...направо ми се повръща от такива! 🤢😠
Силно се надявам да е скоро време чао, и без това почна да се изчерпва вече, не виждам с какво ще надгради повече, изчерпа и се образа и заради нея останалите са в сянка, нека малко и към другите се обърне фокуса, че нещо стоят няколко човека в декор!

# 2 539
КрасимирЪ е водолей, също като Йовица, Ивайло и Ерген 3 Алек. По мои наблюдения те не са слаби характери, тъкмо обратното.. Хиени са, често се правят на умрели лисици, доста прикрити опортюнисти, които са често в роля, но много по-класни актьори от останалите и на финала всички остават изненадани. Може да питаме всички нацелувани в Ергенът 3 😏

# 2 540
Погледнах и аз Ани Бурачек. Ами, доста целенасочено действа момата. Още от малка. Явно това е нейният девиз и до днес:
Скрит текст:
Иначе, съвсем обикновено момиче е била и със снимки, присъщи за тийнейджър. Не виждам нещо толкова скандално. Е, не става дума за охолно детство.

# 2 541
И аз не виждам нещо толкова скандално , снимките са от преди 11 години ,много момичета имат подобни .

# 2 542
Голям разрив с образът който се опитва да натяква, че е.
Твърди, че едва ли не идва от някакъв хайлайф, а се вижда, че е просто едно пошло момиче от махалата.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 11:36 от MissBabyJane

# 2 543
Ама махалата на Исссраел!

# 2 544
Напротив, профилът е повече от скандален и слава Богу не всички тийнейджъри тренират от ранна възраст за магистралки.. Няма една нормална снимка, като се започне от профилната всичко е ранна тренировка за един древен занаят. Няма как да приема, че това е ок за всеки млад човек

# 2 545
Как не му хрумна на Тушев някаква игра за знания по обща култура, да ги видим, да се посмеем, но тук такива игри са постни.

Чета че Кристина се е напъвала да става актьорка или като цяло да е известна, първо абсолютно невзрачна е, незапомнимо лице, второ в държанието е дървена и трето с визия - фригидна дама оживяла от снимка от 1983.

Дениз бързо ще започне да старее, просто такъв тип кожа има, а и самата конструкция на лицето бързо ще го показва.

Шерминъ към Красимиръ: "И само да ти кажа че единия близнак при излизането си ми каза обичам те на иврит и даже заедно го казахме" 😂😂😂 От всички обиди за България и Българите, май само 'Българите са найтъпи' не е казала, но със сигурност го мисли. Като че ли ние ще гледаме, но няма да разберем Simple Smile Ох, става жалка вече.

Лили изглеждаше разочарована че Хени избра Натали за да  ближе, смуче там каквото и да беше се паднало...

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 12:01 от Glutenfree

# 2 546
ОК, в днешно време всеки може да добие мечтаната си форма на лицето. Колкото и да е дразнеща ШерминЪ, КасимирЪ се държи като селски бек. Да ѝ беше бил шута овреме. Сега след дъжд качулка ѝ казва, че ѝ се дразни.

Бизнесът със заложните къщи не върви ли, що ли дири в този формат тоз' левент?

# 2 547
Много й се чудя на Шърмън, като толкова мрази България, Балканите, българските мъже и “манталитет”, какво точно прави втори път по ред в Българско предване?
Що не ходи при евреите да се снима или при мазните дубайци?

# 2 548
На колко години е на тези снимки?
Тези са от 2012г, не изглежда като ученичка в елитно училище
Скрит текст:
Ами сега е на 28 според интернет, била е на 15. Изглежда като изтървана 15 годишна, която не е имала никакъв родителски надзор, а тя ни мята че била частна ученичка...

# 2 549
Краси мисля, че е влязъл , за да стане разпознаваем и да привлича женско внимание . Нали по подкасти се коментира , че е писал на тази и онази , аз съшо имам приятелки , на които е писал , та явно иска на него да му пишат вече 😅

Общи условия

Активация на акаунт