🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 85 848
  • 2 595
  •   52
Отговори
# 2 580
Как няма да бълва змии и гущери срещу Киара. Киара си има професия, очевидно се е утвърдила в бранша, има участия, съответно сама си изкарва парите и не й се налага да се чуди на кого да се пробута, за да я издържа. Отделно е естествено красива и има хубаво, стегнато тяло, а за косата пък да не говорим. Разликата между двете е само няколко години, но изгледта така, сякаш е над 10 години.

# 2 581
Е така де, старата к*ва трябва да отстъпи пред новата. Това би трябвало да буди съчувсвие у нас жените.

# 2 582
За Шермин не ми е жал. Някои хора са имали доста по-труден живот и не са толкова злобни.
А Даниела от миналия сезон например я харесвах, тя не злобееше срещу останалите участнички. Даже за Йоана на Елвиса се беше изказала, че е "хубаво момиче". Това, ако беше Шермин, да я е наредила колко е грозна и дебела.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 14:32 от kalina_pehlivanova

# 2 583
  • София
Анито е толкова назлобена, че все едно е на 48, а не на 28.
Впрочем, аз самата започнах нов период в живота си на 28. Помня, че ми беше терсене, нямах приятели, работех нощни смени с английски, ама никога не съм била злобна.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 14:29 от Rockstar

# 2 584
Даниела имаше възпитание и наистина не злобееше към другите. И пак казвам, тя е опитвала бутик, книги. Тази само пръска жлъч и се чуди какво да направи да привлече внимание към себе си. Мартин намрази Даниела, а пък ако беше тук да я е напъдил тая още първата минута. Тук съм съгласна с нея, че тоя Красьо не е мъж на място- ако беше отдавна да я е натирил в миша дупка, а той само мига на парцали и се чуди как да се оправдае без вина. Не се сеща да каже на овцата да искат записите на камерите да и докаже, че тя говореше вече с близнака когато Киара го покани. Даже и не е нужно да я убеждава, ако бях аз просто ще игнорирам това тъпо същество и няма да се излагам да и доказвам каквото и да е. Тя го видя, че е мекушав и затова го тъпче така.

# 2 585
Красимир дори и ако само мълчеше щеше да е много по-добре от немощните му опити да формулира изречение в отговор на съскането но Шермин. И после да ходи да се жалва на приятелчетата си и да си приписва словестни победи каквито няма. Тоя човек ако е имал някакъв авторитет мисля,че вече няма да има.

# 2 586
Ако Красимир е имал нещо с Емили и харесва такъв тип жени наистина Шермин е някакъв топ е неговите очи.😅

# 2 587
Възпитание ли бе да го опишеш

# 2 588
Възпитание ли бе да го опишеш

Хипер злоба, ниска топка, евтино поведение. Всичко друго е въздух под налягане. Един балон. Боц с една игла и край - не остава нищо...

# 2 589
Понеже се коментираше дали цвета на косата на Киара е естествен няколко страници назад, тя си е качила снимка като дете:

# 2 590
Имам приятелка с такъв цвят коса , жесток е .

# 2 591
За мен Шермин е била доста красива-
има някаква екзотика в лицето, наистина това си е бил неиния нос хубав, устни, гърди си е имала, тяло, само където е нисичка. На черното бяло как да се каже, просто хората се озлобиха срещу нея и не са обективни повечето.

# 2 592
И на мен Петър много ми харесва , за годините си според мен е много много много зрял,наистина има чувство за хумор и е тактичен. Все черти,които са кът вече при мъжете,а пък за по-младите да не говорим.
Половинката му също има доста премерено поведение , и двамата ми се струват много възпитани,внимателни,с гордост, но някак лично на мен не ми се виждат един за друг. Но моята преценка не е никакъв критерии. Може да греша и на вън да са много щастливи ,не знам ...

# 2 593
За мен Шермин е била доста красива-
има някаква екзотика в лицето, наистина това си е бил неиния нос хубав, устни, гърди си е имала, тяло, само където е нисичка. На черното бяло как да се каже, просто хората се озлобиха срещу нея и не са обективни повечето.

Ваше височество, ти ли си, Шарнир!?LaughingLaughingLaughing
На хората им дреме за тая патица, ако не я вкарваха в предавания да и слушаме простотиите...Вижда се от снимките колко е била красива, само дето няма нищо общо даже цветът на кожата. Екзотика друг път- бих го нарекла друго, но не е тук мястото. И всеки месец с различно момче снимка- направо класа!!!

# 2 594
  • София
Далече от красива е била Анка. И това няма общо дали я харесвам като образ или не. Съвсем обективно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт