🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 41 006
  • 1 420
  •   89
Отговори
# 885
ШермиАна моя мъж ли каза? Не се ли разведоха снощи?
Свиди ѝ се да върне пръстена.
Защото този беше с най-големия камък. После може по- малък да и се падне.

# 886
За Емили мисля, че единствената ѝ цел там е да ги дразни. Не ги прави неволно тези неща, дори опитът за извинение беше с цел да я доизнерви. Монтажа работи много, но самодоволната муцуна не беше.

# 887
  • В Града на Липите
….Дума не обели това момиче, седи като забавена леко,честно. Толкова пък да нямаш желание да кажеш нещо...супер странно.
Ами как да каже? Нали ще го изложи пак и ще вземе да мята чаши.

# 888
Близнаците си викат "леле, къде попаднахме!?"...
Абе не знам.. точно за там са си според мен. Мисля, че една от причините да изберат Дениз и Кристина за среща, освен защото са хубавки (или са им го подшушнали) беше, че са 'известни'..

# 889
Трябва да ни плащат вредни дето трябва да търпим Шерминатора

# 890
Като отвори уста и Тапата реве “Габриело, излагаш ме!”.

# 891
  • София
Адмирирам Краси за това, което каза и за обажданията. Именно затова гледам винаги когато мога да вдигна или възможно най-бързо да върна отговор, за да не бъда в подобна ситуация. Една моя приятелка ми бе споделила същото преди години и от тогава ми е като навик.

….Дума не обели това момиче, седи като забавена леко,честно. Толкова пък да нямаш желание да кажеш нещо...супер странно.
Ами как да каже? Нали ще го изложи пак и ще вземе да мята чаши.

Не съм убедена, може просто да не е по сценарий и да искат да ни я покажат в дадена светлина. Тя сама сподели, че попринцип извън къщата и в реалния живот не млъква.

# 892
"Дали ще е с мен, дали ще е с друго НЕЩО..." Краси, спри с умножението на двуцифрени на ум и пОчни да мислиш преди изказване.

# 893
Много тъпо ми стана за Емили, през цялата вечер я подиграват и злобно и тънко пускат базици габа и Шермин, тя даже много добре се държа и накрая реши и тя да захапе леко- естествено че не е знаела и не е било нарочно. Накрая отиде да се извини- и ебати отношението. Няма ли там един мъж да се намеси или някоя по-цапната в устата да й каже че всъщност чучелото е габа най-малко има хора от Пловдив там и знаят какъв батал е, какво и козируват и мълчат на злобния гном

# 894
Виктор обаче май много го е страх от Джани. През цялото време му избягваше погледа и въртеше нервно главата.
Петър от друга страна директно погледна Джани в очите и дори го настъпи с “майтап”, което много го жегна.

# 895
Oператорите снимат разговора "на 4 очи" в момента през цепката на вратата и през прозореца, отделно ги снима скрита камера Satisfied Доста нелепо изглежда.

# 896
  • here and now
Искам някой от близнаците да покани Анчето, да ѝ обещае часовник и каквотоощетамиска и после на вечерята да си признае, че я е метнал...

# 897
Краси толкова много говори с Шермин тази вечер, колкото не е говорил за цялото време, откакто са в предаването 😆😆😆.
Направо е мъка, мъкаааа 🤣🤣🤣

# 898
Искам някой от близнаците да покани Анчето, да ѝ обещае часовник и каквотоощетамиска и после на вечерята да си признае, че я е метнал...
Тя вече ги е преценила, че нямат пари, затова демонстрира нулев интерес. Заплатаджии не й трябват.

# 899
Виктор обаче май много го е страх от Джани. През цялото време му избягваше погледа и въртеше нервно главата.
Петър от друга страна директно погледна Джани в очите и дори го настъпи с “майтап”, което много го жегна.
Аз мисля обратното- Виктор не го осъди и не се засегна, а Петър ще говори за това цяла вечер как му разваляли имиджа пред цяла България, че заглеждал жени Grinning Grinning .. какъв имидж бе човек ..

Общи условия

Активация на акаунт