🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 40 358
  • 1 408
  •   47
Отговори
# 915
Ами това вече без горнището е капакът. Тя и това неволно го е направила...

# 916
Предишното ѝ участие никак не повлия на измислената ѝ кариера на Киара. Това е втори опит, ама то като нямаш ни акъл, ни харизма, не знам как да стане... Но пък Джан Микеле... Киара... Може да се разбъркат нещата и да се съберат по спагетена линия. 😆

# 917
Промото е 1 път:
Киара ергенката фолкдивата влезна и тя в курника да си намери ,,любовта" (ама не виждам да пожъне особен успех), Шермин я коментира ква била при положение че двете са били в един сезон 🤦‍♂️ и за капак на всичко Емили се пече дибидюс???
Нямам думи!
Това на други места да си го прави...

# 918
Киара ? Кмета да не я продуцира нея накрая

Явно не е останала свежа мръвка, та притоплят стари манджи.
Много глупава беше тази, само това съм запомнил от миналото и участие.

# 919
Киара ще е хуабва двойка с някой от близнаците.

Те са интелигентни, тя е с когнитивно развитие на третокласник.

# 920
  • В Града на Липите
Емили се пече по сиси Simple Smile

След циците на Емили темата рязко секна с коментари за минута 🤣

Satisfied
Те пък както реагираха, все едно не са виждали досега. Grinning
Доктора получи травма за цял живот.

# 921
  • София
Всичко е в зара, аз не я харесвам нито визуално, нито като човек, доста ми е елементарна. Още в предишния сезон, в който взе участие си ми е антипатична - с поведение, муцунки, изказване и прочие.

Това с горнището наистина си е доста дръзко и вече си клоничи към излагация, но сигурно ще получи златна роза, за да остане още време и да прави извратено шоу.

# 922
Ами грозно е да си ги навира пък. Толкова ли не можа да го изпере това горнище, нали пере по десет пъти? Някой спомена, че е била и без прашки. Ся тва по гол гъз да ми сяда по общите части е вече не знам коя капка...

# 923
  • here and now
То верно, че повечето сме за сеира..
Ама с Емчето прекаляват, не е забавно, вулгарно и тъжно е...

# 924
Ооооо, Киара. Виждам страдалИца!

# 925
  • София
Ами грозно е да си ги навира пък. Толкова ли не можа да го избере това горнище, нали пере по десет пъти?
Явно много иска нещо да хване.. и ако не може Краси към момента, тен пак е утешителна награда.

То верно, че повечето сме за сеира..
Ама с Емчето прекаляват, не е забавно, вулгарно и тъжно е...
Да, абсолютно, пък и откъм декор сезонът е наистина все едно изваден от АлиЕкспрес, толкова са се стиснали, че няма накъде. То нищо не ми изглежда като рай, а по-скоро като някой крайпътен евтин мотел.

# 926
Сега очаквам да вкарат и Капитонова, да каже на Емили: Ти вчера, пра, ти днеска пра, ти всеки ден пИреш🤣🤣🤣

# 927

Явно не е останала свежа мръвка, та притоплят стари манджи.
Много глупава беше тази, само това съм запомнил от миналото и участие.
Глупава, но добре изглеждаща, ако се добави и високо самочувствие и желание да доминира останалите, се получава перфектната комбинация, за да вземат някой там.
По мой спомени Киара е пич, но не говореше много и да едва ли е някакъв капацитет.

# 928
Според мен ако наистина вкарат Бонбонова от първи сезон Шермин лети

# 929
По принцип Ергенът в Рая в оригинал е само с предни участници от Ергенът и Момата. Тук няма как да стане, но са контактнали и взели който се е навил.

Общи условия

Активация на акаунт