🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 86 976
  • 2 595
  •   4
Отговори
# 405
Е няма такова злобно, пияно и нетърпимо същество като това женище Шермин!
На Краси му писна вече от нея!

Шермин, айде връщай си се в Дубай и Израел и ни отърви от твоето дразнещо присъствие и репертоар!
Б*си овцата е, нямам думи! 🤢
И това ми била интелигентна и класна жена...

# 406
Ама да кажеш, че ще ходиш да пиеш магнезий наистина е пенсионерска реплика Joy
Ааа, много добре ме подсети! Изпих си магнезия, че все забравям. Nerd

# 407
Тая Шермин с поведението си ми вади разни автори, които съм чела преди сто години и не ги вдявах:
- "..Когато отиваш при жена, носи тояга! - рече старицата .." Ницше

# 408
Това май ще е шумен развод

# 409
  • София
Аз се чудя на кое се засегна повече. На това че е шишо или бакшишо Joy
Е каза си, че е 105 килограма, по-скоро се засяга на това, че тя иска от него 2 милиона в бързината, пък какво толкова дава.

Шермин явно няма нито една девойка, която да ѝ бъде близка там, щото все щеше да ѝ взима алкохолчето, а тази не спира да се налива и да се излага.

# 410
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Гръм в рая ли станА? Красьо очаквано му изгоряха бушоните, пак много издържа. И сега ще се жалва и оплаква от лошата Шермин и другите комлекси ще кимат и цъкат.

# 411
  • София
Краси е много забавен как се чуди, доде се обърне и вече беше ''оженен''
Фанах един пръстен просто да го видя, да го обърна. Оная дойде, сложи ми го, аз и го слагам, не знам кво става и айде вече уу ааа
Ахахха, скица голяма 😁😂

# 412
  • София
Калоян е твърде сладникав и романтичен за Габи.
Тя живее за клюката, той я занимава с романтика.

Джани пак засегна Габриела.
''Имала две леви ръце''

# 413
Ох, Шерминката е ужас, но като слушам Джан Микеле, ѝ разрешавам да се заяжда с него, заслужава си го. Явно Габриела се е подготвяла да е прислужница и изтривалка на този миниатюрния

# 414
Туджарооооов, знам че четеш тука!!! Дай на Габито последните 10 мин.в подкаста🙏

# 415
  • София
Те може и да се опитат да отворят очите на Габи, ама ако наистина го е харесала, може да си пада по такива токсични отношения, а може и сега като гледа да си дава сметка.

Този предвид каква мацка му е обърнала внимание, трябва да е супер радостен и да я носи на ръце и да я гледа в очите, а не да се държи по този начин.

Габи и дългуча са ми сладички - противоположности, които се привличат и допълват.

# 416
  • В Града на Липите
Оооо, той се надявал тя да била това което търсел. Интересно ми е като се огледа в огледалото, какво вижда?
Ще му подгъзува тя цял ден, а после той щял да мисли наум.

# 417
  • София
Джани си търси прислужница. И ако не слуша шамарите.

# 418
Съжалявам майката на Джан Микеле. Това ще да е първообразът на жената-слугиня

# 419
  • София
Тотал щета. Дубайската петезична принцеса постоянно пияна. Шишо мутро бакшишо се вихри и заплашва, че ако били в България, щяло да има шутове и плюнки.
Джани Родари изплисква легена и той, че е по по най и е като дете в детската градина, не си давал играчките. Чудя се Габриела как го търпи това?
От малкото гледане , Дениз даже ми е бая симпатична... А защо почти не дават Ву, изглежда ми като един от най-читавите там.

Общи условия

Активация на акаунт