🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 39 331
  • 1 397
  •   116
Отговори
# 645
  • Варна
Ако тя е в роля (на безмозъчен фикус), то за него съм убедена, че не играе и си е такъв. Просто няма как толкова перфектно да се изиграе тази патология.

На мен ми изглежда че понякога сам се смее на това, което казва. Освен ако този смях му е тик някакъв??

# 646
Та явно и тоя не ме е поздравил и не ми е взел подарък, понеже нали съм чужда жена Grin
Ами тя и майка ти е чужда жена... Не е домислил тоя. 😁

Има и такива, които не приемат сестрата като отделен индивид, приемат я като придатък.. Например- защо да ти направи на теб подарък, дори да имаш повод, като онзи ден за повод е направил жест към сестра ти. Или пък ако сестра ти е възпрепятствана да направи нещо, го изисква от теб. Говоря за битовизми разни.

Майката ясно, че е отделно- тя е родител, респективно отделен индивид.
Много изкривено съзнание, но се срещат подобни.

При Патладжана случаят не е такъв. Той си е тормозилник и нарцис.
Вие знаете ли какво е прахосмукачка? А?А?
Да го питам как майка му чистницата е имала прах на масата в тях, та да трябва да се забърсва.
Прах на масата?
Умник. С гладък мозък.
Да се взимат с Шермината и да заминават за чужбините.

# 647
  • София
Тц, има такива жени - изпадат в безмозъчност до мъж до себе си.
Патладжана, дето вика другото Габи - да съм го подкарала с чехъла.

# 648
Дениз била много разкрепостена, Кристина била дърво и студена, то как да се държи човек в това предаване? 😀
като Габи (която е като нас), просто лягаш на дивана с чашка винце и мяташ пиперливи  коментари

# 649
  • София
Минавам да кажа набързо, че на прима виста не ми харесват тримата нови ергени за класическия формат. :/

# 650
Идвам да пиша за Габриела. (Не съм питала мъжа ми за позволение Trollface, моля мъже да не ми лайкват поста!) В Надкаст казаха, че тя много се притеснявала от камерите и замръзвала, надявам се това да е причината да го търпи тоя сельо. Вероятно не иска да се излага и да прави скандали. ПатлаДжани пък играе доста за камерите иска да се изкара мъжкар, морален със семейни цености, даже забележки прави на Шермин.  Разбира се тоя селяндур не разбира колко мразен ще е отвън, разбиранията му са на ниво пещерняк от Афганистан. Моля не го сравнявайте с Бай Ганьо, той е далеч над нивото на патладжани. Grinning

# 651
Вече не е класически. Аз си искам като първите сезони - 1 ерген, рокли, красиви места, вечери, истинско имение... Ех!

# 652
Е , прекалявате за Дениз , въобще не ми е симпатична ,но си беше на майтап разговора .

# 653
  • София
Това че някой се притеснява от камерите не значи, че трябва да търпи насилниик до себе си, нито да му прислугва. По никакъв начин не оправдавам малодушието на Габриела. Една интелигентна жена, кояти цени себе си не би си мълчала.

# 654
  • София
А между другото, къщите им са на ниво студио за 50 евро в Гърция. Мебелите - ужас. Чаршафи навсякъде, дрехи, одеяла... Басейните - като локви. Голяма мизерия!

# 655
Това че някой се притеснява от камерите не значи, че трябва да търпи насилниик до себе си, нито да му прислугва. По никакъв начин не оправдавам малодушието на Габриела. Една интелигентна жена, кояти цени себе си не би си мълчала.

Не си прав , трябва да мълчи , иначе първо нея после ще заподозрат Imp

# 656
Е, хайде, баш 50 евро в Гърция не са тези къщи. Нито басейните са локви и е отвратително.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:12 от marigold_

# 657
Минавам само да ви кажа че приятелството на Шеребетка и Габа приключва тук ↙🤣👌

# 658
Минавам само да ви кажа че приятелството на Шеребетка и Габа приключва тук ↙🤣👌
Тук за АйгюлЪ я взех.

# 659
Хорааа, а представяте ли си двойката Шермилинго и ПатлаДжан? Е, това ще е върхът просто, жалко, че двамата се захапаха и няма да имаме възможност да видим такава ерудирана двойка... то ще са пътувания, разговори на различни екзотични езици.. мани, мани Sunglasses

Иначе за Габриела - не знам, но на мен ми дава вид на откровено глупава жена. Може би заради цялото това мълчане, безизразност ли.. не знам, но това е вайба, който ми дава на мен и честно казано не очаквам да стане и да го зареже този пещерняк.

Общи условия

Активация на акаунт