🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 28 180
  • 999
  •   86
Отговори
# 630
Каква жена била жена, която не можела да бърше прах и да пуска прахосмукачка правилно... ЗА КАКВО БИЛА ЖИВЯЛА?! Що за разсъждение е това! Нима единствената цел в живота, която жените трябва да имат, е да обгрижват подобен бабаит, който си вярва, че е джентълмен?! 2025-та година сме.

И вече започва да обработва Габриела - имала две леви ръце, храната (която направо си беше унизително за нея да му приготви на фона на неговите философски разсъждения) ставала. Та това са целенасочени реплики, за да може на час по лъжичка да срива самооценката и самочувствието й. Класическа тактика за мъж, който иска да обработи жената до себе си до ролята на безгласно украшение на ревера му. И любимото ми - жената, която щяла да се грижи за децата МУ! Неговите лични, само негови! Какво стана с "приятно НИ е"...
Е как, моля те, той сам заяви, че не е човек, роден да живее в съвременния свят. Той, олд скул джентълменът, уважаващ семейните ценности и жените и боготворящ мама. (Това за мама като го чуя от мъж и бягам с 200.)

А Габриела абсолютно разбира всяка негова дума, жест и поведението му като цяло. Личи си и в разговорите, които се опитва да води с него по темата, и в синхрони. Тя търси разумно обяснение и се опитва да го убеди колко не е прав и я кара да се срамува от него. Но умът ми не побира как си дава сметка за всичко, но стои до него с усмивка като дрогирана и му играе по свирката. Подценява ситуацията ли, или мисли, че той може да се промени...? За малка, не е малка.

Жалко, че не догледах епизода, довечера ще видя какво съм изпуснала.

Срещата на Атанас и Кристина беше скучна. Самата Кристина е адски скучна. И до двамата (Петър и близнака) изглежда и се държи като леля, няма нищо младежко, закачливо и непринудено.

# 631
И още нещо от срещата Атанас - Кристина. Само като го чух Атанас, че заговори с деепричастия и за мен срещата приключи. Никой в нормалната разговорна реч не говори с деепричастия (бидейки, отивайки..и пр.). Те се включват в писмената реч, когато мислиш върху изразните средства, в нормален разговор звучат като декламация. И е супер досадно. Дори доктор Пенко със засечките си е по-интересен от някой, който рецитира предварително заучен текст. Та донякъде Атанас зададе изкуствен тон на срещата, а Кристина просто няма ресурса да разчупи това и му влезе в тона. Въпреки, че според мен тя тръгна на тая среща с намерение за нещо по-разчупено, но нямаше съдействие от Атанас. Докато Стефан явно е по-обиграния брат, както се видя и на представянето им между впрочем.. Тези изрази със сексуален оттенък, които си менкаха с Дениз се виждаше, че се раждат на момента и самите те им се смееха и Дениз каза "как звучи само...", не беше нещо, което умишлено да правеха. И това беше сладко според мен, защото те се определено се забавляваха с това. Докато ония с хвърчилото да ги ожалиш...дожаля ми за Крисито...милата иска и се да се разчупи, да се забавлява, да се смее, ама...не и се отдава лесно и и трябва доста помощ от партньора.

Е тя и с Петър не може да се разсмее и с Генчо не можеше. Просто си е сухарка.

# 632

Май каза "Няма да се бия нито за Томов нито за Големия Маргин" поне така мисля....

Може.
А знаем ли кой е Томов?

# 633

Май каза "Няма да се бия нито за Томов нито за Големия Маргин" поне така мисля....

Може.
А знаем ли кой е Томов?

Краси...фамилията му е Томов, тя почти винаги така го нарича на синхрон, явно повече го знаят по фамилия в техните среди.

# 634
Ясно, пропуснала съм го това. Мерси.

# 635
Значи Петър се пази да не пие водка от 12 на оцяд, че ще бъде излъчено, а да казва, че Кристина е малоумница не го е страх. Интересна работа. Шермин явно постоянно е на черешата и затова е предразположена постоянно към скандал (освен кофти карактера и, де). ИталианецО си е чист бай Ганьо. Сори.

# 636
За Габриела ПатлаДжанова единственото ми обяснение е че е в роля. Че са и казали - прави се на три и половина да го оставиш да видим докъде ще стигне. Те и двамата са в роля, аз не мисля, че тоя може да е наистина толкова тъп, че да ги мисли наистина тези неща. Може зад камери да са се разбрали какви роли ще играят заради сеира и шоуто. Отделен е въпроса, че Джанито и една дума да не казва пак си е отвратителен, но не мисля, че всичко, което изговори го мисли.

# 637
Според мен Габи Бланко не си търси гадже, както и в предния сезон Satisfied  Тя е в предаването за шоу и за коментари, да гледа сеир и да коментира и трябва да призная най-точните попадения са от нея. Доста е наблюдателна. Знае проблемите на всички "двойки"

Джанко - говори за възпитание и ценности, а не поздравявал и не говорел с гаджетата на приятелите си..моля?!? Щял да пита за разрешение от мъжа да поздрави приятелката му.. По-голяма глупост не бях чувала. Това ако е възпитание...на 25 с тия остарели разсъждения и разбирания жената да слугува, да му прималя и пренася....айдеее с 200 да изчезва

Аз не съм го чула това изказване, но до ден днешен се чудех защо едно недоразумение, което сестра ми си беше хванала за гадже, постъпи по определен начин. Накратко, недоразумението имаше 1:1 разбиранията на Джанито, плюс че беше стиснат и я караше да си плаща капсулите за кафе или да ме дава по 10-20 лв от сметката от ресторанта. Беше потресаващо. Както и да е, сестра ми бързо се осъзна, то и ние много натиснахме там. Та случката е от именния ден на сина ми. Тоя се самопокани, то си беше семейно събиране, само с най-близки роднини. Даже искаше да спи вкъщи, заедно с мен, мъжа ми, бебето (синът ми беше на 2 месеца), обаче аз категорично забраних. Та, идва маминия златен, с на мама колата, че той има беенве и се счупило и е в сервиз от 6 месеца, че няма пари да го оправи. Поздравява мама, мъжа и, леля ми и чичо ми, моя мъж, мен само бегло и то защото аз подадох ръка. Викам, притесни се момчето. И от там дава подаръци - на мама букет, на мъжа и вино, на моя мъж нещо даде и за сина ми имаше плюшени играчка, която той даде на мъжа ми. Мен даже не ме и погледна, да не говорим за подарък за мен. Grin Е тогава ми светна яката червена лампа. То беше още в началото на връзката им и те се беше проявил. Ама аз от тогава взех да говоря на сестра ми да го разкара тоя сельо. Два месеца по-късно го разкара, но я остави с букет от полови предавания инфекции, които тя до ден днешен лекува. Та такива като тоя и Джанката, освен че са такива, каквито са, разнасят и болести.
Имам приятелки с индивиди от тоя ранг и всяка от тях е лекувала болест от тях. Гнусляри.

Та явно и тоя не ме е поздравил и не ми е взел подарък, понеже нали съм чужда жена Grin

# 638
Дениз се държа с Близнака, като с клиент. Професионално , без много емоция, просто игра на съблазън, въпреки, че също леко го харесва , при което ми се струва, че той захапа .
 Започвам да подозирам , че няколко човека там са в роля и то платена или договорена. Образите им са прекалено преекспонирани , прекалено чисти без примеси за да са реални .

# 639
Дениз била много разкрепостена, Кристина била дърво и студена, то как да се държи човек в това предаване? 😀

# 640
Здравейте, не съм писал преди в темата, но след вчера реших да хвърля едно око да видя какво става тук. Хора, много ме разсмяхте, свършиха ми лайковете даже. 😁 Шерминката е един път и как само натъртва на Ъ, може да се дължи на остатъчен акцент от петте езика, които говори, но риалну тя е 48кг и никой нищо не може да ѝ каже. Trollface

# 641
  • В Града на Липите
Дениз била много разкрепостена, Кристина била дърво и студена, то как да се държи човек в това предаване? 😀
Е като ШермиАна, разбира се. Тя е пример за поведение, ерудираност, грация, красота и килограми.

# 642
Та явно и тоя не ме е поздравил и не ми е взел подарък, понеже нали съм чужда жена Grin
Ами тя и майка ти е чужда жена... Не е домислил тоя. 😁

# 643
  • Варна
Дениз се държа с Близнака, като с клиент. Професионално , без много емоция, просто игра на съблазън, въпреки, че също леко го харесва , при което ми се струва, че той захапа .
 Започвам да подозирам , че няколко човека там са в роля и то платена или договорена. Образите им са прекалено преекспонирани , прекалено чисти без примеси за да са реални .
Сега пък клиент. По какъв начин трябваше да се държи?
Не мисля, че тя ще си развали двойката с Виктор, определено си пасват двамата.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 16:16 от Хексе

# 644
За Габриела ПатлаДжанова единственото ми обяснение е че е в роля. Че са и казали - прави се на три и половина да го оставиш да видим докъде ще стигне. Те и двамата са в роля, аз не мисля, че тоя може да е наистина толкова тъп, че да ги мисли наистина тези неща. Може зад камери да са се разбрали какви роли ще играят заради сеира и шоуто. Отделен е въпроса, че Джанито и една дума да не казва пак си е отвратителен, но не мисля, че всичко, което изговори го мисли.
Ако тя е в роля (на безмозъчен фикус), то за него съм убедена, че не играе и си е такъв. Просто няма как толкова перфектно да се изиграе тази патология.

Леле, тримата нови са ужасни. А как, на фона на тази смешка, наречена риалити сега, се надявах на класически Ерген напролет...Weary

Общи условия

Активация на акаунт