🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 31 524
  • 1 079
  •   96
Отговори
# 615
Да, това момиче направо от сутринта почва с алкохола. Сигурно затова е такава конфликтна.
Иначе ми направи впечатление в какъв хаос живеят,  Джани може би неслучайно се дразни то там е кочина. Тези пушат в стаята, Кристина си простира там дрехите. Ужасно е направо.
От сутринта е трудна работа, те в 6 сутринта си лягат и сигурно стават следобед 🤪
Между другото, като в някакво селско общежитие са, как пък една сушилня няма?! 😒

# 616
  • София
Хара, някой да ми е виждал книгата на корейски? Не мога да се сетя къде я оставих, а много ми трябва, че в нея си записвам философиите на Микеле Плачидо за живота - колко сме непотребни жените, ако не можем да пуснем прахосмукачка правилно /каквото и да значи правилно/. Rolling Eyes Иначе къде другаде ще чуя такива мъдрости.

И да се изкажа като най-умната и най-слабата: Sunglasses
Не мога да повярвам, че на Габриела не й вие сирена в главата вече след всички ужаси, които чу. Той е манипулатор и насилник като по книга - първо силни думи за любов и отдаденост, после постепенно обезличаване и сриване на самочувствието.
 Вече започна да вари жабата, насаждайки й чувство за вина и комплекси, и подхвърляйки реплики как не става, не се справя добре и го излага. Направо съм ужасена! Това момиче има нещо счупено в себе си, щом продължава да стои с него. Нямам друго обяснение.

Срещата на Кристина и Атанас /?/ не ми хареса. Криси е симпатично момиче, може би не е и глупава, но има душа на бабичка, изморена от живота - никакъв живец и цвят няма в нея, никакво вълнение и радост от каквото и да било.

А Габи тъкмо я похвалих, че е адекватна и тя ще си покаже рогата още довечера. Явно нищо не се е променило в крайна сметка.

Новите ергени ми изглеждат точно като старите - не стават за нищо.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 15:01 от Reinа

# 617
Малко съм Емили ще направя завой. Като обясняваше, че няма за се бие за мъже, май спомена някакви мутренски имена, спомена някой си Големия, а после и Маргина. Тя… сериозно ли? 🙄
А при мъжете с праха за пране като беше , Стоян (той май беше) ѝ вика- какво се мотаеш тук като някоя самодива? 🤣🤣🤣. Наистина снощният епизод е пълен с култови реплики.

И! При положение, че Бланко и Емили познават Шишо- Бакшишо отпреди, дали не са се засичали двете някъде и не се познават, че и предистория на отношенията между тях да имат?

# 618
Вярно е, че Габа прави доста точни изводи и коментари за участниците, но това е така, защото дават само нейните. Смятам, че повечето от другите също биха коментирали по подобен начин, просто не ги излъчват.

# 619
  • София
Габи ме кефи много с нейните коментари.

Краси и Шърми са си лика прилика - и двамата са с его до небесата, без никакви компромиси и без никакво чувство за хумор. И двамата са абсолютно неспособни на връзка в този момент.

Страшно ме кефи този сезон, защото показва съвсем реални хора и реални, съвременни взаимотношения между тях. Предишните Ергени бяха пълен фейк. Този е съвсем истински. Но това съвсем не значи, че от предаването ще излезе някоя истинска връзка!

# 620
Така като гледам Габриела, с доста изненада гледаше когато онзи питекантроп редеше тирадата си за мястото и начинът на употреба на жената. Познавайки стилът и възможностите на продукцията, ще го оставят да се омаже максимално и след това ще му се ... мамата! Дано не продължи твърде дълго, защото е много неприятно и почти непоносимо!
Срещите... тая на Дениз беше по-истинска. Тя, обаче, спешно трябва да започне да спортува, че дупето и стремглаво се носи към земята. И тоя детски бански да го изхвърли в първата кофа! Никога да не слага горнище без чашки.
Още като почна формата, казах че Кристина носи усещане за лелка. Гледам, че повечето почвате да виждате същото.

# 621
Шеребетка копира Норчето( Недкова) и като визия и като поведение- храна за простолюдието и мега лукс🤣

# 622
Ох, вярно, че Емили спомена Големия Мартин и реших, че нещо ми се е причуло. Момичето наистина прави постоянна връзка с космоса

# 623
  • София
Ау, той е жив!

# 624
Направи ми впечатление че Дениз също опита да отвори очите на Габриела за Джани, но тя упорито държи да е сляпа. Ще се върти около него на пета и скоро ще спре дори да се срамува от поведениета му, защото ще го приема за нормално.
Аз се опитвам да не я съжалявам, защото си е неин избор, но засега не  успявам.
Аз пък се опитвам да я съжаля, ама не мога... Отвращават ме и двамата!

# 625
Преди Маргина спомена някой друг Голям, после и Маргина.
“Еди кой- си” Големия, Маргина…”

# 626
Изгледах цялото интервю с Райна. Преди бях видяла само откъси и ми изглеждаше като много куха лейка, но като изгледах цялото си промених мнението. И осъзнах силата на монтажа.
Райна е била там с малко бебе на 8 месеца, което още е кърмела.
Та тя издаде някои неща. Каза, че имало хора, които тя като ги гледала разбирала колко е била глупава на времето и виждала как всички отстрани виждат червените флагове и говорят на човека, но той - нищо. През цялото време мисля говореше за Габи. Другото, което издаде е, че има двойки, които официално си спят заедно след нам кой си ден вече. Също така каза, че  целувките и джиджи биджи с повече от един в шоуто не били точно изневяра и че имало случай (или случаи), когато някой залитвал по друг, но после се връщал към първия си. Екипа следят на монитори какво се случва из къщите. Понякога трябвало пред камера да е сдържана , но после пред екипа си изливала емоцията "Тя луда ли е?! Той луд и е?!". Та и екипът гледат сеирите и някой път им се чудят на акъла.

# 627
Преди Маргина спомена някой друг Голям, после и Маргина.
“Еди кой- си” Големия, Маргина…”

Май каза "Няма да се бия нито за Томов нито за Големия Маргин" поне така мисля....
Eто и нещо за Краси https://lifeonline.bg/bg/svodnik_li_e_krasimir_ot_ergenyt_i_zash … ikat_krasi_dilyra

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 15:34 от Lotus32

# 628
Така като гледам Габриела, с доста изненада гледаше когато онзи питекантроп редеше тирадата си за мястото и начинът на употреба на жената. Познавайки стилът и възможностите на продукцията, ще го оставят да се омаже максимално и след това ще му се ... мамата! Дано не продължи твърде дълго, защото е много неприятно и почти непоносимо!
Срещите... тая на Дениз беше по-истинска. Тя, обаче, спешно трябва да започне да спортува, че дупето и стремглаво се носи към земята. И тоя детски бански да го изхвърли в първата кофа! Никога да не слага горнище без чашки.
Още като почна формата, казах че Кристина носи усещане за лелка. Гледам, че повечето почвате да виждате същото.

Надявам се да си права за Габриела и неандерталеца.

# 629
И още нещо от срещата Атанас - Кристина. Само като го чух Атанас, че заговори с деепричастия и за мен срещата приключи. Никой в нормалната разговорна реч не говори с деепричастия (бидейки, отивайки..и пр.). Те се включват в писмената реч, когато мислиш върху изразните средства, в нормален разговор звучат като декламация. И е супер досадно. Дори доктор Пенко със засечките си е по-интересен от някой, който рецитира предварително заучен текст. Та донякъде Атанас зададе изкуствен тон на срещата, а Кристина просто няма ресурса да разчупи това и му влезе в тона. Въпреки, че според мен тя тръгна на тая среща с намерение за нещо по-разчупено, но нямаше съдействие от Атанас. Докато Стефан явно е по-обиграния брат, както се видя и на представянето им между впрочем.. Тези изрази със сексуален оттенък, които си менкаха с Дениз се виждаше, че се раждат на момента и самите те им се смееха и Дениз каза "как звучи само...", не беше нещо, което умишлено да правеха. И това беше сладко според мен, защото те се определено се забавляваха с това. Докато ония с хвърчилото да ги ожалиш...дожаля ми за Крисито...милата иска и се да се разчупи, да се забавлява, да се смее, ама...не и се отдава лесно и и трябва доста помощ от партньора.

Общи условия

Активация на акаунт