🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 21 461
  • 699
  •   76
Отговори
# 600
Аз съм, меко казано, скандализирана от думите, които се изляха от устата на "италианеца".

Първоначално се бях притеснила за агресията, която проявяваше, но сега научаваме повече за ценностната му система и става още по-плашещо. Каква жена била жена, която не можела да бърше прах и да пуска прахосмукачка правилно... ЗА КАКВО БИЛА ЖИВЯЛА?! Що за разсъждение е това! Нима единствената цел в живота, която жените трябва да имат, е да обгрижват подобен бабаит, който си вярва, че е джентълмен?! 2025-та година сме, а той гордо-гордо приравнява 51% от населението на планетата към ролята на прислужница... За какво била живяла една жена, ужас, а той за какво живее?!

И вече започва да обработва Габриела - имала две леви ръце, храната (която направо си беше унизително за нея да му приготви на фона на неговите философски разсъждения) ставала. Та това са целенасочени реплики, за да може на час по лъжичка да срива самооценката и самочувствието й. Класическа тактика за мъж, който иска да обработи жената до себе си до ролята на безгласно украшение на ревера му. И любимото ми - жената, която щяла да се грижи за децата МУ! Неговите лични, само негови! Какво стана с "приятно НИ е"...

И още по-извисеното - да не се запознава, да му искали разрешение да се запознаят с него, да не говори с приятелите му, а само с жените им. Нямало за какво да си говорят. Включително ако се опитала да се включи в разговора, да не й се обръща внимание. Изобщо - да мълчи, защото няма какво да каже. Извинявам се, ама Италия да не е станала част от Афганистан и аз да съм го пропуснала?!

Като уважаваща себе си жена, която вярва в равнопоставеността на половете, съм потресена... И наистина не разбирам Габриела и защо продължава да търпи този човек.
Любимото ми беше как, докато се правеше на философ по темата потреба и цел на живота на жената, умуваше като не може да ги прави всичките тия гореизброени неща, как щяла да му гледа децата, ако той заминел да си работи в чужбина. Все едно гледането на тея деца е само женска работа. Демек търси си прислужница, която после да остави сама майка. Пълен ненормалник.

# 601
Да, това момиче направо от сутринта почва с алкохола. Сигурно затова е такава конфликтна.
Иначе ми направи впечатление в какъв хаос живеят,  Джани може би неслучайно се дразни то там е кочина. Тези пушат в стаята, Кристина си простира там дрехите. Ужасно е направо.

# 602
Да, тя каза "някой виждал ли ми е книгата на иврит"? Преди рекламното прекъсване я дадоха. След рекламите пак пуснаха същия въпрос и Габи каза на Краси "ето, демонстрация, дето я пращаш в Израел" Grinning

Пропуснала съм целия този цирк явно, но коментарите на Бланко са номер едно. 🤣😀😀

# 603
Пропуснала съм целия този цирк явно, но коментарите на Бланко са номер едно. 🤣😀😀
E, наистина си беше цирк, виж записа, хаха.
И вика "някой виждал ли ми е книгата ни ивритЪ"... Тя често, в края на фразата, ако думата завършва на съгласна, добавя едно Ъ Grinning Италианците говорят така, защото те нямат думи, които завършват на съгласна и това Ъ накрая идва по дифолт, та като говорят на английски или друг език, звучи направо смешно..  Джони Депъ Grinning

Бланко е винаги точна. Може да е кифла и да е всякаква, но коментарите й винаги са били право в десетката. И реакциите й са много на място. Мен ме кефи тя в този сезон.

# 604
Определено предпочитам да гледам леката (не натегната и скована), еротична заигравка на Дениз и Стефан отколкото размяната на изтъркани клишета и декламации на Кристина и Атанас. Не виждам нищо лошо една жена да показва сексуалността си. По логиката на някои тук и танцът между мъж и жена трябва да се осъди щото има сексуален характер. Освен това Дениз явно добре може да прецени с кого как да се държи, защото с Виктор отношенията са на друго ниво. И това, че вкарва еротика не означава, че ще легне с него. Според мен добре ще му натрие носа в някакъв момент. И много оценявам факта, че въпреки, че има много малки гърди досега не се е напомпала със силикон.  Умее да се изразява, да води смислен разговор, да се държи естествено. Определено Дениз ми харесва. И срещата и със Стефчо също ми хареса. Била лековата, била евтина...нам си що..еми в шоу са все пак, а и това мазане, което зададе тона на срещата  беше подготвено от продукцията. Не го е измислила тя.
Явно имаме различни разбирания за еротика и флирт, но "Да го вдигна ли?" "Да ти го измия ли?" и т.н., аз не ги свързвам с еротика, а с друго.

# 605
Изгледах последните две серии заедно и на глас съм се смяла с Шерминката. Сега ужасно съжалявам, че си излезе рано от скучния сезон на Алек. Близнаците разбъркаха кошера и стана още по- смешно, но засега аз там момичета за тях не виждам. Дано Шерминка да се увърти около някой от тях. Криси е красива, но ужасно скучна, Дениз е забавна, но в този сезон изглежда ужасно. Може ли някой да ми каже каква е връзката между Емили и Краси и той защо я крие?

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:09 от Moderator3

# 606
Да правим разлика между шоу и реален живот, въпреки че лично аз обичам да се шегувам с близки по идентичен фриволен начин, те с мен и за никого не е проблем.Та не е ок да се вадят генерални изводи от някакъв отрязък.

# 607
Изгледах последните две серии заедно и на глас съм се смяла с Шерминката. Сега ужасно съжалявам, че си излезе рано от скучния сезон на Алек. Близнаците разбъркаха кошера и стана още по- смешно, но засега аз там момичета за тях не виждам. Дано Шерминка да се увърти около някой от тях. Криси е красива, но ужасно скучна, Дениз е забавна, но в този сезон изглежда ужасно. Може ли някой да ми каже каква е връзката между Емили и Краси и той защо я крие?

Познават се отдавна и са имали опит за срещи, но нещо не им се е получило. Доколкото разбрах Бланко също го познава, както и близнаците май. Явно Красьо е известен тип. Даже в първият епизод май Шермито за него каза, че и е писал ама тя никога нямало да му обърне внимание или може и за друг да е било.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:09 от Moderator3

# 608
Има ли кой да му каже на Джанко, че предназначението на живота на жените не е да слугуват на мъжете си?
Голям го вади, ами да наеме помощница на бъдещата му жена, нали е голям предприемач... пхах

# 609
Всеки път когато Хуан Пабло обработва и гаслайтва Габриела, гледам внимателно, тръса някаква искра, осъзнаване, някаква мисъл, капка надежда че ще и светне някаква червена светлина в главата...но не, тази жена не издава нищо на лицето си. Просто говори или става и върши това което той ѝ казва. По никакъв начин не променя изражението си. Или пък никаква мисъл не минава там. Не знам. Не разбирам. Още малко аз ще мина от крещене на телевизора към хвърляне през прозореца.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 15:03 от Glutenfree

# 610
E, наистина си беше цирк, виж записа, хаха.
И вика "някой виждал ли ми е книгата ни ивритЪ"... Тя често, в края на фразата, ако думата завършва на съгласна, добавя едно Ъ Grinning Италианците говорят така, защото те нямат думи, които завършват на съгласна и това Ъ накрая идва по дифолт, та като говорят на английски или друг език, звучи направо смешно..  Джони Депъ Grinning

Бланко е винаги точна. Може да е кифла и да е всякаква, но коментарите й винаги са били право в десетката. И реакциите й са много на място. Мен ме кефи тя в този сезон.

Върнах няколко пъти спецално да чуя как "имала много добър генЪ" SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 611
Много интересно какви моми ще им изберат на новите ергени.

Мислех да се запиша за кастинг, да ходя малко да редя луканки, обаче ме отказаха набързо Grinning

# 612
  • Вестерос
Отвратителен е Микелето.

# 613
По повод изказванията на Джани, продукцията не трябва ли да направи някаква дискусия по темата с учстниците. Сякаш в следващия епизод ще има нещо, Денис говори за токсичност между тях... Аз съм шокирана от думите му. Вдигнаха много шум за расизма на Пенко и чак назидателна реч имаше, а това на Джани е още по-крайно. Той чак не говорел с приятелките на приятелите му, защото нямало какво да си каже. Не бях чувала скоро някой с толкова остарели и сбъркани разбирания. Къде е расъл тоя Джани и какво прави още Габриела с него. Разбрахме вече и че е с две леви ръце и един крак не може да намаже като хората...

# 614
  • София
Микеле направо си е криндж вече

Общи условия

Активация на акаунт