🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 32 842
  • 1 132
  •   92
Отговори
# 600
Да, тя каза "някой виждал ли ми е книгата на иврит"? Преди рекламното прекъсване я дадоха. След рекламите пак пуснаха същия въпрос и Габи каза на Краси "ето, демонстрация, дето я пращаш в Израел" Grinning

Пропуснала съм целия този цирк явно, но коментарите на Бланко са номер едно. 🤣😀😀

# 601
Пропуснала съм целия този цирк явно, но коментарите на Бланко са номер едно. 🤣😀😀
E, наистина си беше цирк, виж записа, хаха.
И вика "някой виждал ли ми е книгата ни ивритЪ"... Тя често, в края на фразата, ако думата завършва на съгласна, добавя едно Ъ Grinning Италианците говорят така, защото те нямат думи, които завършват на съгласна и това Ъ накрая идва по дифолт, та като говорят на английски или друг език, звучи направо смешно..  Джони Депъ Grinning

Бланко е винаги точна. Може да е кифла и да е всякаква, но коментарите й винаги са били право в десетката. И реакциите й са много на място. Мен ме кефи тя в този сезон.

# 602
Определено предпочитам да гледам леката (не натегната и скована), еротична заигравка на Дениз и Стефан отколкото размяната на изтъркани клишета и декламации на Кристина и Атанас. Не виждам нищо лошо една жена да показва сексуалността си. По логиката на някои тук и танцът между мъж и жена трябва да се осъди щото има сексуален характер. Освен това Дениз явно добре може да прецени с кого как да се държи, защото с Виктор отношенията са на друго ниво. И това, че вкарва еротика не означава, че ще легне с него. Според мен добре ще му натрие носа в някакъв момент. И много оценявам факта, че въпреки, че има много малки гърди досега не се е напомпала със силикон.  Умее да се изразява, да води смислен разговор, да се държи естествено. Определено Дениз ми харесва. И срещата и със Стефчо също ми хареса. Била лековата, била евтина...нам си що..еми в шоу са все пак, а и това мазане, което зададе тона на срещата  беше подготвено от продукцията. Не го е измислила тя.
Явно имаме различни разбирания за еротика и флирт, но "Да го вдигна ли?" "Да ти го измия ли?" и т.н., аз не ги свързвам с еротика, а с друго.

# 603
Изгледах последните две серии заедно и на глас съм се смяла с Шерминката. Сега ужасно съжалявам, че си излезе рано от скучния сезон на Алек. Близнаците разбъркаха кошера и стана още по- смешно, но засега аз там момичета за тях не виждам. Дано Шерминка да се увърти около някой от тях. Криси е красива, но ужасно скучна, Дениз е забавна, но в този сезон изглежда ужасно. Може ли някой да ми каже каква е връзката между Емили и Краси и той защо я крие?

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:09 от Moderator3

# 604
Да правим разлика между шоу и реален живот, въпреки че лично аз обичам да се шегувам с близки по идентичен фриволен начин, те с мен и за никого не е проблем.Та не е ок да се вадят генерални изводи от някакъв отрязък.

# 605
Изгледах последните две серии заедно и на глас съм се смяла с Шерминката. Сега ужасно съжалявам, че си излезе рано от скучния сезон на Алек. Близнаците разбъркаха кошера и стана още по- смешно, но засега аз там момичета за тях не виждам. Дано Шерминка да се увърти около някой от тях. Криси е красива, но ужасно скучна, Дениз е забавна, но в този сезон изглежда ужасно. Може ли някой да ми каже каква е връзката между Емили и Краси и той защо я крие?

Познават се отдавна и са имали опит за срещи, но нещо не им се е получило. Доколкото разбрах Бланко също го познава, както и близнаците май. Явно Красьо е известен тип. Даже в първият епизод май Шермито за него каза, че и е писал ама тя никога нямало да му обърне внимание или може и за друг да е било.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:09 от Moderator3

# 606
Има ли кой да му каже на Джанко, че предназначението на живота на жените не е да слугуват на мъжете си?
Голям го вади, ами да наеме помощница на бъдещата му жена, нали е голям предприемач... пхах

# 607
Всеки път когато Хуан Пабло обработва и гаслайтва Габриела, гледам внимателно, тръса някаква искра, осъзнаване, някаква мисъл, капка надежда че ще и светне някаква червена светлина в главата...но не, тази жена не издава нищо на лицето си. По никакъв начин не променя изражението си. Или пък никаква мисъл не минава там. Не знам. Не разбирам. Още малко аз ще мина от крещене на телевизора към хвърляне през прозореца.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 10:16 от Glutenfree

# 608
E, наистина си беше цирк, виж записа, хаха.
И вика "някой виждал ли ми е книгата ни ивритЪ"... Тя често, в края на фразата, ако думата завършва на съгласна, добавя едно Ъ Grinning Италианците говорят така, защото те нямат думи, които завършват на съгласна и това Ъ накрая идва по дифолт, та като говорят на английски или друг език, звучи направо смешно..  Джони Депъ Grinning

Бланко е винаги точна. Може да е кифла и да е всякаква, но коментарите й винаги са били право в десетката. И реакциите й са много на място. Мен ме кефи тя в този сезон.

Върнах няколко пъти спецално да чуя как "имала много добър генЪ" SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 609
Много интересно какви моми ще им изберат на новите ергени.

Мислех да се запиша за кастинг, да ходя малко да редя луканки, обаче ме отказаха набързо Grinning

# 610
  • Вестерос
Отвратителен е Микелето.

# 611
По повод изказванията на Джани, продукцията не трябва ли да направи някаква дискусия по темата с учстниците. Сякаш в следващия епизод ще има нещо, Денис говори за токсичност между тях... Аз съм шокирана от думите му. Вдигнаха много шум за расизма на Пенко и чак назидателна реч имаше, а това на Джани е още по-крайно. Той чак не говорел с приятелките на приятелите му, защото нямало какво да си каже. Не бях чувала скоро някой с толкова остарели и сбъркани разбирания. Къде е расъл тоя Джани и какво прави още Габриела с него. Разбрахме вече и че е с две леви ръце и един крак не може да намаже като хората...

# 612
  • София
Микеле направо си е криндж вече

# 613
Всеки път когато Хуан Пабло обработва и гаслайтва Габриела, гледам внимателно, тръса някаква искра, осъзнаване, някаква мисъл, капка надежда че ще и светне някаква червена светлина в главата...но не, тази жена не издава нищо на лицето си. Просто говори или става и върши това което той ѝ казва. По никакъв начин не променя изражението си. Или пък никаква мисъл не минава там. Не знам. Не разбирам. Още малко аз ще мина от кръщене на телевизора към хвърляне през прозореца.

Мда, момичето има изключително празен поглед. Чудя се дали тя изобщо слуша, когато той й говори? Или е само звука на щурците в главата й. Grinning

# 614
Според мен Габи Бланко не си търси гадже, както и в предния сезон Satisfied  Тя е в предаването за шоу и за коментари, да гледа сеир и да коментира и трябва да призная най-точните попадения са от нея. Доста е наблюдателна. Знае проблемите на всички "двойки"

Джанко - говори за възпитание и ценности, а не поздравявал и не говорел с гаджетата на приятелите си..моля?!? Щял да пита за разрешение от мъжа да поздрави приятелката му.. По-голяма глупост не бях чувала. Това ако е възпитание...на 25 с тия остарели разсъждения и разбирания жената да слугува, да му прималя и пренася....айдеее с 200 да изчезва

Общи условия

Активация на акаунт