🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 40 101
  • 1 402
  •   14
Отговори
# 1 065
Някой ще ме светне ли каква е интригата с праха за пране? И какво е кървавото минало на Емили?

В първият или вторият епизод, не съм сигурна - Емили отиде да търси прах за пране в къщата на мъжете и там извика Красимир да се качат на вторият етаж, сега според мен знаят че нямаше камери, но може би не са помислили, че се чува от микрофоните, имаше доста красноречиви звуци и т.н. После двамата слезнаха един след друг, тя видимо много доволна от действията си. Спекулираха дали е било секс или други неща общо взето това е.
Но горката държеше и да вземе праха за пране, да не си помислят другите че е била за нещо друго там хаха

# 1 066
Гледам предаването а и ви чета, но рядко пиша. Понеже Джан Микеле се изявява напоследък и тук доста се обсъжда. Но съм впечатлена с колко много имена, нарицания и прякори има тук и няма обединение около едно .Бих му дала награда хахаха за брой имена
От последните страници реших да си изкарам списък с всички тях. Обаче съм убедена че са повече. Но дори неизчерпателен, списъка е внушителен.

· Джанката
· Джан
· ПатлаДжан
· Патладжанът
· Дон Патладжан
· Джанкарло Джанини
· Джани Моранди
· Микеле
· Пармиджани
· Джеронимо
· Хуан Пабло
· Примата

Бонус:
· дагестанеца
· гномчо
- тапишонка

Има и още.. Сигурна съм че съм мяркала поне Джани Родари и не знам какво още..

Покрай Шермин също има бая творчество но нямам лист хах.
😀 Аз ще му викам Лабубу. Много се е филмирал, явно сериала "Под прикритие" го вдъхновява.

# 1 067
Дубайската принцеса освен, че не се е научила да си пие питиетата в определените за тях чаши, колкото и интелигентна да се прави и да иска да е - няма начин, особенно след вчерашното използване на дума която не е подходяща за ефир - е**л.........

Близнаците нещо останаха на заден фон, надявам се да дадат повече от тях, ветеринар-а и ЕмитУ.

# 1 068
Дубайската принцеса освен, че не се е научила да си пие питиетата в определените за тях чаши, колкото и интелигентна да се прави и да иска да е - няма начин, особенно след вчерашното използване на дума която не е подходяща за ефир - е**л.........

Близнаците нещо останаха на заден фон, надявам се да дадат повече от тях, ветеринар-а и ЕмитУ.

Довечера Емиту ще я видим както майка я е родила.... и аз искам повече от близнаците, много са симпатични.
То не остава жена за тях, Хени и Лили са като тапети там, Анка не пуска Краси та да я вземе някой друг, пък Емили с всички сили се опитва да се излага. Дано Киара да закачи Пенко, че да се посмеем още малко с него.

# 1 069
Зелен храст доста усилие си положила. Браво JoyJoy

Довечера Емиту ще я видим както майка я е родила.... и аз искам повече от близнаците, много са симпатични.
Не точно, ще я видим неопрана, както доктора я е направил. Joy

# 1 070
Габриела бижутерката след ехидното подхилкване грам не я съжалявам. Смешница. Момичетата понечиха да й отворят очите - и да не си съгласна, можеш да ги изслушаш и да останеш неутрален. Някой може и да се правят на много загрижени заради образа, който градят, но според мен повечето са истински потресени, защото почти всеки е имал досег до подобни хора като костенурката нинджа Микеланджело под една или друга форма, и й подават ръка. Изключително неуважителни са и двамата от трад семейството, ама дето се вика, търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.

# 1 071
А, Вальо може да ѝ даде роза😅
Ох, де късмет! Емили е готова да даде роза на Томов, за да преперат наново и ако на Лили(м/д вече ми е още по-неприятна с непоисканите съвети)отново някой й даде роза преди Ивайло, току виж той връчи своята на Шармантната дубайска труженичка. Много зависи Райнето как ще ги подреди в церемонията.  ШермиДжанчо изглежда изповядва политиката на мечовете - Морал, Единство, Чест...

# 1 072
Гледам предаването а и ви чета, но рядко пиша. Понеже Джан Микеле се изявява напоследък и тук доста се обсъжда. Но съм впечатлена с колко много имена, нарицания и прякори има тук и няма обединение около едно .Бих му дала награда хахаха за брой имена
От последните страници реших да си изкарам списък с всички тях. Обаче съм убедена че са повече. Но дори неизчерпателен, списъка е внушителен.

· Джанката
· Джан
· ПатлаДжан
· Патладжанът
· Дон Патладжан
· Джанкарло Джанини
· Джани Моранди
· Микеле
· Пармиджани
· Джеронимо
· Хуан Пабло
· Примата

Бонус:
· дагестанеца
· гномчо
- тапишонка

Хаха, браво за списъкът. На мен ми се иска и един за Шермин.

Аз започвам, ако иска някой да допълни:

1. Шърмън
2. Шерминатора
3. Шърми
4. Сърми
5. Шерман
6. Шарнир
7. Шермен
8. Шарминката
9. Дубайската принцеса
10. Шерминлинго

😂 има още, ама тези ми дойдоха на първо четене

# 1 073
Джанката ме убива. Петър като каза “аз никога не съм заглеждал Габриела, тя е част от..” помислих, че ще каже тапицерията. Grinning

# 1 074
Близнаците изобщо не се вълнуват от Шарнир... ясно е
Ти ше кажеш! Laughing Тя веднага почна да обяснява как единия като дошъл и искал да я заговори, гледал към нея и аха да станат нещата, ама ей на, не му стигнала смелост да завърже контакт с тая величайша особа! Даже ей там, от дъното на пространството, щото не смее по-близо до нея да застане, някой от тях на иврит продумал, за да я впечатли, но тя е над тея неща и не се дава на наплива мъже в краката ѝ. Тая жена е болна всъщност, това не е просто високо самочувствие.

# 1 075
И аз мисля, че е болестно, тя няма адекватна преценка за нещата, а Туджаров спореше с Неделчо колко е интелигентна. Трудно да ни убеди...

# 1 076
И аз мисля, че е болестно, тя няма адекватна преценка за нещата, а Туджаров спореше с Неделчо колко е интелигентна. Трудно да ни убеди...
Той и Туджаров не е особено интелигентен, че да има адекватна преценка за другите.

# 1 077

· Джанката
· Джан
· ПатлаДжан
· Патладжанът
· Дон Патладжан
· Джанкарло Джанини
· Джани Моранди
· Микеле
· Пармиджани
· Джеронимо
· Хуан Пабло
· Примата

Бонус:
· дагестанеца
· гномчо
- тапишонка

Хаха, браво за списъкът. На мен ми се иска и един за Шермин.

Аз започвам, ако иска някой да допълни:

1. Шърмън
2. Шерминатора
3. Шърми
4. Сърми
5. Шерман
6. Шарнир
7. Шермен
8. Шарминката
9. Дубайската принцеса
10. Шерминлинго

😂 има още, ама тези ми дойдоха на първо четене
За Джани:

1. Джан Луиджи Буфон
2. Жан
3. Жулан Пабло
4. Жан Миеле

За Шермин:

1. Шербет
2. Шармаман
3. Шибек
4. Сифилистична усойница (може би най-близкото до реалността)😂

# 1 078
peaches, на Виктор бил по-евтин, а и бизнесите са му съмнителни, най-известният е с шоколадите с афродизиак и този бизнес го продава. Не знам дали е успял.
Не знам дали тук е споменавано , но се сетих ,че съм гледала Виктор в шоуто , където Рая Пеева е водеща .Тогава разбрах за шоколадите с афродизиак . Не знам колко сериозен бизнесмен е щом иска да го дават по телевизията . Но пък може и да си рекламира продукта , който е интересен ,впрочем.

Виктор през 2023 г. е класиран от Форбс БГ в класацията "30 под 30"  сред най-успешните бизнесмени в България.
Просто не е видна батка, такава каквато търсят кърпените джукеси.

# 1 079
  • Melmak
Някой ще ме светне ли каква е интригата с праха за пране? И какво е кървавото минало на Емили?

В първият или вторият епизод, не съм сигурна - Емили отиде да търси прах за пране в къщата на мъжете и там извика Красимир да се качат на вторият етаж, сега според мен знаят че нямаше камери, но може би не са помислили, че се чува от микрофоните, имаше доста красноречиви звуци и т.н. После двамата слезнаха един след друг, тя видимо много доволна от действията си. Спекулираха дали е било секс или други неща общо взето това е.
Но горката държеше и да вземе праха за пране, да не си помислят другите че е била за нещо друго там хаха

За кървавото минало - пребила е съученичка с метален прът и даже са давали за случая по телевизията.
Като цяло продължавам да мисля, че жената има психически проблем, да не казвам диагноза.

Общи условия

Активация на акаунт