🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 42 831
  • 1 466
  •   93
Отговори
# 1 020
Шермин и Орлин биха изглеждали, като майка и син. Или в най-добрия случай, като кака и доста по-малкото й братче Grinning

# 1 021
Краси, ако има заложни къщи, нормално да носи скъпи часовници, които някой е заложил за смешни пари.Но поне се държи нормално, за разлика от тази невротичка  Метушева.

# 1 022
  • София
peaches, на Виктор бил по-евтин, а и бизнесите са му съмнителни, най-известният е с шоколадите с афродизиак и този бизнес го продава. Не знам дали е успял. На Краси бизнесите са по-стабилни откъм доходи, освен официалните, нали се спекулира и за странични.

И аз мисля, че Орлин има пари, но те го подценяват заради външния вид. Като го е чула, че помага в аптеката на майка си в Монтана, повече не е слушала.

# 1 023
  • София
Емили когато и да я изритат все ще е късно.
Изключително неадекватно и просто същество, което е за психодиспансер, а не ТВ формат.
Не мога да разбера и тези вътре защо и се връзват на акъла. По-точно на липсата на такъв. Просто тотален игнор за това чучело (много точни думи на Бланко) и тя ще си излезе сама. Такива хора, като не им обръщаш внимание и приключват.

Краси се изложи много. Усети, че Шермин ще му бие дузпата и започна да и се умилква. Жалка история.
Съвсем ми падна в очите. Никакъв мъж не е това.

Джан е прав за Дениз и всички бивши ергенки, че са фалшиви и че са вътре само за да ги дават по телевизията. Това разбира се не пречи ако срещнеш подходящ мъж да се позабавляваш, но не е сериозно жена на 30 г. да влиза за втори път в Ергенът, за да си търси мъж. Нелепо е. И ми издиша отвсякъде. Язък и за дипломата по психология на Денизчето. Тя има два тригера към които е особено чувствителна - бройката мъже с които е спала и това дали е искрена с останалите отновно мотивите и да е в Ергенът. Губи самообладание и цялата и злоба и комплекс лъсват.

Един фикус има повече сила и присъствие от Габриела. Колкото е красива, толкова е и ограничена жена. И наистина най-добре е да не говори, а само да краси масата. Че отвори ли си устата - тотал щета.

# 1 024
Шарнир само в мечтите си е по-красива от Киара хахахахаха

# 1 025
  • Пловдив
Ивайло и Емили (сори, ако някой го е поствал вече)

# 1 026
  • В Града на Липите
Не мога да разбера нещо. Не съжалявате Габриела, която очевидно е заслепена и под тотален контрол на нарцисист, но съчувствате на Красимир, който няколко пъти обясни, че ако е навън щяло да има плюнки и ритници много рано, ако някоя жена се държи така с него и после пак си ходи там с очевидното намерение просто да избута играта?

Ненапразно Красимир е единствения приятел на Джани. Един дол дренки са, просто на първия търпението му е на тапир и умее да се въздържа. Годините и опита си казват думата. Може би при него все пак е малко по-умерено и не чак толкова токсично.

Джанката по време на снимките и преди излъчването съм абсолютно убедена, че е е вярвал, чепубликата ще го хареса заради неговите представи за чест, достойнство и мъжка дума.
Мисля, че и през ум не му е минало, че няма да усети от всенародната хорска любов, а точно обратното.

Публиката, щеше да го хареса, ако го бяха излъчвали в Анадола и даже щеше да му ръкопляска. Явно вече е усетил всенародната любов, защото наскоро някой беше публикувал негови, т.е. на ChatGPT напъни да се обяснява.

# 1 027
Не мога да разбера нещо. Не съжалявате Габриела, която очевидно е заслепена и под тотален контрол на нарцисист, но съчувствате на Красимир, който няколко пъти обясни, че ако е навън щяло да има плюнки и ритници много рано, ако някоя жена се държи така с него и после пак си ходи там с очевидното намерение просто да избута играта?

Ненапразно Красимир е единствения приятел на Джани. Един дол дренки са, просто на първия търпението му е на тапир и умее да се въздържа. Годините и опита си казват думата. Може би при него все пак е малко по-умерено и не чак толкова токсично.

Изобщо не мисля, че са еднакви двамата. Красимир е от типа мъже, при които има текучество на всякакви жени, вярващи, че ще успеят да го омаят до степен да се ожени за тях, за да ги издържа. Той дори няколко пъти си го каза - ако бяха навън с Шермин, отдавна да я е разкарал. Със сигурност веднага ще дойде следващата. Той затова е и такъв дебилен непукист. Не му дреме грам - тръгва една, идва нова. Джанката, от друга страна е типичния мъж хванал се, като удавник за сламка за първото по-красиво момиче, което му е обърнало внимание. Държи се, като мъж, на който сега му е паднало да е с такава мацка и затова я пази с нокти и зъби.

Ако трябва да избирам между двамата, ама да избирам с опрян пистолет до главата, бих избрала Краси. Той поне е лежерен и ненатоварващ. Хапване да има, да си тренира, да поспи и това е.

# 1 028
Btw вчера и Пармиджани се изказа, че щял да се изплюе в лицето на Шерминатора и всички мъже + икнономката мълчаха почтително.
Е как никой не съжалява Габриела,като 80 процента от публикациите правят точно това Joy

# 1 029
Аз откровено си злорадствам, че Джанката е толкова хранен. Той очевидно иска се представи като проповедник на добродетелите. Няколко пъти вече изпада в проповеди за морал пред камерата.Такъв беше и случая с Шермин и облеклото й. Мислеше, че ще получи обществено одобрение като назидае пошлостта. Иначе нямаше да й каже нищо, той нали с жени на приятели не говори.

# 1 030
  • В Града на Липите
Изобщо не мисля, че са еднакви двамата. Красимир е от типа мъже, при които има текучество на всякакви жени, вярващи, че ще успеят да го омаят до степен да се ожени за тях, за да ги издържа. Той дори няколко пъти си го каза - ако бяха навън с Шермин, отдавна да я е разкарал...
Да, грешно се изразих. Имах предвид че отношението им към жените е някак пренебрежително. Макар и да го прикрива доста и се изпуска само на моменти. Представям си ако някой ден реши да се ожени, как ще си намери една безгласна буква да му чисти, пере, готви и гледа децата, докато той си хойка с моделирани и популярни жени тип Емили и Шармин.

# 1 031
Като цяло, ако се абстрахираме от неприязънта си към Джани, за едно нещо беше много прав - голяма част от днешните момичета не могат една супа да сготвят, отказват да чистят, отказват почти всякаква домакинска работа да вършат. И не говоря само за младите около 20-те, а дори и 30-годишни жени, които уж вече са готови за семейство и деца. Имаме близък приятел, който се ожени за подобна на Шермин фльорца. Веднъж детегледачката им беше болна и тя се тръшкаше, че не може да опакова багажа, за да тръгнат на почивка, защото нямало кой да гледа детето през това време.

# 1 032
Направи ми впечатление, че краси сподели нещо доста лично за дядо си и баща си и това грам не трогна Шермин или не излъчиха,...но никаква реакция от нейна страна на историята му. Шермин за мен е също толкова неадекватна, колкото Емили. От последния епизод си добави, че е и много умна...

# 1 033
  • Melmak
Доктор Пи коса ли е присаждал? Малко ми се видя заплешивял на снимките с животните. Спечели 10 бонус точки от мен, сигурно щеше да е добър ветеринар! Обожавам хора с усет към животните. Вчера гледах, че докато са на масата си подаваха котката. Имах чувството, че който отговаря на въпрос, на него му се връчва котката. 😁😁😁😁
След вечерята нещо правеха с котето и после го пуснаха навън. И Пенко ми се видя доста внимателен с животинката, направо да не повярваш!

Иначе КРР, не се бях замисляла за Габриела и това, което описваш, но звучиш резонно.

# 1 034
Направи ми впечатление, че краси сподели нещо доста лично за дядо си и баща си и това грам не трогна Шермин или не излъчиха,...но никаква реакция от нейна страна на историята му. Шермин за мен е също толкова неадекватна, колкото Емили. От последния епизод си добави, че е и много умна...

Ами тя е доста егоцентрична, така че надали се интересува от личните разговори и истории на някой, само собствените си.

Общи условия

Активация на акаунт