🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 45 482
  • 1 528
  •   85
Отговори
# 1 455
  • Street of Dreams
Толкова си може този Краси. Дълбоко замислен поглед, дълго мислене и накрая излиза всеобщо клише като "никога не се знае" с глуповат смях. Трагичен е.

# 1 456
  • Sofia
Сега го гледам...
Не разбрах какво иска Емели от Йовица, когато той си говореше с Филипа?

# 1 457
  • София
Дори разговора насаме между Джан и Габриела е монолог, това момиче една дума не обелва и го слуша как си говори сам.

Да. Почвам да се чудя дали няма някакви проблеми с умственото развитие...

Да, или това или я е страх.

Ако е така, още по-зле за нея. Да те е страх от някакъв льольо, с който си се запознала вчера и да му траеш до безкрай. Много тежък живот я чака занапред

Така е, не виждам от какво има да се страхува. Че тоя ще направи някоя глупост ако Габриела го зареже - факт, но има предаване има хора там, няма какво да ѝ пука толкова.

# 1 458
Сега го гледам...
Май каза нещо нецензурно и го заглушиха.

# 1 459
Красимир е наистина безкрайно глупав. Не знам какви очаквания изобщо има Шърмън перуката от него, но този човек няма никакъв умствен капацитет. Добре че предимно мълчи

# 1 460
По-разумни неща казва Красимир обаче от Шермин. Киара в предишния сезон не ми хареса, сега изглежда добре и флиртува приятно

# 1 461
  • here and now
Явно КрасимирЪ си е решил, че трябва да я мине и затова си трае и търпи, или да се е хванал на бас...
Разумно обяснение за такова огроооомно търпение нямам аз.

# 1 462
Всеки път в който видя ШерминЪ ми иде да и измия косата и да и пръсна след това малко сух шампоан в корените.
Имам чувство, че косата и буквално е прилепнала към скалпа. 🙀

# 1 463
  • София
Киара е доста по-готина от повечето момичета, подхожда на Красимир също така. Дано той се преориентира, че Шермин е пълен потрес.

# 1 464
Сега пускам епизода, малко в повече ми идва другарският съд, че Емили е по цици, предвид, че докато го обясняват се дупят, а банските им са все едно ги няма. Grinning

# 1 465
Сега го гледам...
Май каза нещо нецензурно и го заглушиха.
сигурно свивка, много си и добре Емилито, но понякога е като напушена. Там си пушат заедно с продуцента 100%.

# 1 466
  • София
Краси поне не се напъва да говори, докато Шермин, в стремежа си да изглежда умна, говори пълни глупости, едвам я изтрайвам.

# 1 467
“Той иска да имам мускули като него ли?”

На Шермин сериозно ли не е ѝ прави впечатление колко е отпусната сравнение с много от останалите момичета?

# 1 468
Сега пускам епизода, малко в повече ми идва другарският съд, че Емили е по цици, предвид, че докато го обясняват се дупят, а банските им са все едно ги няма. Grinning

То и на Дениз банският беше супер изрязан и всичко й се видя докато я мажеха с кал

# 1 469
“Той иска да имам мускули като него ли?”

На Шермин сериозно ли не е ѝ прави впечатление колко е отпусната сравнение с много от останалите момичета?
В тяло е най-зле от жените, но отклонява вниманието със силикона, който си е монтирала. Габи е същата, но тя поне няма претенции, че е с хубаво тяло (дори се смееше на себе си в ИГ към началото на сезона).

Общи условия

Активация на акаунт