🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 47 806
  • 1 612
  •   96
Отговори
# 1 515
  • В Града на Липите
Ще почна да вярвам, че хубост задължително върви с глупост...
Не винаги! Имаме нагледен пример с Шермин. Хем най-красива, хем най-умна.

# 1 516
Киара при Алек ли беше или при Евгени? Беше една от най-скучните и глуповати участнички. И от същия калъп на джукестите силиконки. Толкова вече да са ми омръзнали...

Алек, неприятна е много, много.
Съгласна съм, че е неприятна, но след Шермин вече всичко е приятно😅По-ужасна жена и характерово и визуално от Шермин на планетата няма. Освен това и изгледах срещите на Киара и особено тази с Краси ми хареса някак, взе да го разчупва тя, а той е непробиваем, с нея пускаше нормални човешки усмивки, с Шермин веднъж не съм го видяла да излезе от стоун-фейса си. А и са си близнак-водолей двамата, убийствена комбинация, веднага се вижда динамиката, която по принцип имат тия два знака.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 16:29 от TerraEK

# 1 517
Забелязахте ли сцената,  в която Шермин се подиграваше на Емили и погледа й, че приличала на Анабел, как Емили пипаше Краси по крака и се опитваше да хване ръката му. Мисля, че тук има нещо повече . И тези неща,които Емили говореше- той е моя мъж, моята любов... Дали не са двойка всъщност...

# 1 518
Освен това и изгледах срещите на Косара...
Киара Simple Smile

# 1 519
Габа в Тредс само дето не е напсувала някой, че я критикуват за чистотата. Пак в нейният махленски стил, разбира се. Кристина и тя се включва как всички си оставяли там чините и те не смогват да ги мият. То са дрехи, чинии, както няколко пъти написах, едните пушат там, другата простира в същата стая. Ми то по-добре не ги перете.

# 1 520
Много добро включване на Киара, чак ме изненада приятно.
Шермин и Смучито Косара са и двете зодия овен, сходствата са видими. Хем красиви, хем умни и никой мъж не ги заслужава 😏

# 1 521
  • София
Шермиела е направов бясна, че не може да се продаде не скъпо, а никак. Едва се побира в кожата си, че никой от мъжете не може да оцени и не се вълнува от такава прелест, каквато е тя. Затова й се налага нонстоп да обяснява колко е умна, красива и по-по-най. Опитва се да отвори очите на мъжете, обаче ядец - на никого не му пука за нейните глупости, напротив - откровено й се подиграват като са насаме, включително и "половинката" й. Даже той най-много. Joy Не знам защо изобщо я търпи. Имам чувството, че си мисли "Досега търпях всичкото това, трябва да бодна поне веднъж, поне да си е заслужавала цялата тая мъка".
А и имам чувството, че с тези суперлативи за себе си Шермиела се автосугестира, че е такава и такава и че заслужава само най-доброто. Както се казва: Fake it till you make it. Но така са тези с емоционалната интелигенция. А не като вас. Къде сте тръгнали вие с тези фалшиви Ван Клиф-ове изобщо?! И то без да сте 48 кила и да говорите 5 езика.

# 1 522
Ще почна да вярвам, че хубост задължително върви с глупост...
Не винаги! Имаме нагледен пример с Шермин. Хем най-красива, хем най-умна.
Много е смешно как само тя не си вярва, че е труженичка.

# 1 523
Абе, вчера Краси каза на Шеребетка- къпах се след теб, нямаше топла вода? Те в една къща ли се къпят? Да не са от спящите заедно и те?

# 1 524
Когато Шърман беше на среща (в края на епизода) с единият близнак, той описа Красимир като “изключително ерудиран мъж” цитирам. Аз се разбих от смях 😂😂😂😂 Красимир - ерудиран? Това момче не знае значението на думите

# 1 525
Е не може  да каже Красимир е тъп на гъдулка все пак Joy

# 1 526
Абе, вчера Краси каза на Шеребетка- къпах се след теб, нямаше топла вода? Те в една къща ли се къпят? Да не са от спящите заедно и те?

И аз се зачудих това?

Е не може  да каже Красимир е тъп на гъдулка все пак Joy

Да, така си е. 😄 Много “тактично”

# 1 527
Искал е да каже с по- голям житейски опит в някои области заради годините, но нали трябва да се използват гръмки термини за да изглеждаме Ентелегентни.

# 1 528
Това с Ван Клиф-а беше скандално... ''Тази гривна, която имам, но нейната е фалшива..'' - заяви Шермин, облечена в Тему от глава до пети.

# 1 529
  • Варна
Аз даже на Шермин не мога да определя върастта и като я погледна. Толкова е изкуствена, че може да е на всякаква възраст тази жена като я гледа човек . Как си вярва, обаче,  че е  красавица и че има класа...
И това със с*кса в къщата не го разбирам толкова пък чак след няколко дни . Толкова не могат да изтърпят известно време , 1 седмица и вече любовници намериха, просто нямам думи..Ни камери, ни телевизия ги спират.И точно за това не мисля, че трябва да го пазят в тайна от зрителите, то колко да им пука ...

Общи условия

Активация на акаунт