🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 46 219
  • 1 554
  •   93
Отговори
# 1 500
  • Варна
На Емили долната й устна е грозна, както и ринопластиката й несполучлива. Така са издялкали този хрущял, че май е безвъзвратно.

Сетих се, че джанката нареждаще шушана, че била натъпкана със силикон, хиалурон, а неговата "ваденка" Габриела изобщо няма хиалурон в устните, ама изобщо! Да не си помисли някой обратното. Много рядко я дават и не мога да преценя в гърдите натурална ли е.
Те двамата правят секс. И аз забелязах при въпроса на банкета, че операторът нея даде в кадър, очите й.

# 1 501
Емили снощи, в сцената пред огледалото с Филипа, много ми заприлича на Николета Лозанова. От силната светлина на прожекторите цветът на очите ѝ изглеждаше по-тъмен и контурирането също допринасяше.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 16:52 от FelicityB

# 1 502
За втория не. Но за мизерията на първия попаднах на коментари в тредс от Кристина, че всяка вечер се събират 10-на човека в тяхната къща и пият до 3-4 сутринта. Тя си лягала към 12 и като станела сутрин зареждала миялната. Бланко и коментира нещо от рода, че Кристина си е била дежурна на съдомиялната.
На втория етаж в дамската къща е много подредено. Разговорът между Филипа и Емили се състоя там и кухнята беше чиста, мивката беше празна… Габи нещо спомена ли за втория етаж?

# 1 503
Те двамата правят секс. И аз забелязах при въпроса на банкета, че операторът нея даде в кадър, очите й.
Блякс.
Забелязах вчера, че тя упорито си седи в къщата на мъжете - събрали се една камара кочове на лаф, Габриела и тя там седна.
Ами най-малкото, не ти ли е тъпо сама сред толкова … мъжки индивиди. В смисъл, каквато и да си /очевидно й харесва да е с този/ поне капка самоуважение нямаш ли?!
Не мога да я съжаля, някои хора сами си го правят.

# 1 504
На мен Емили нито в лице нито в тяло ми харесва. Някой може ли да ми разясни какъв беше смисъла на "разговора" и с близнаците? Не се интересува те дали я харесват, важното било тя кого харесва. Ми тогава какво ги пита? Да си заплюе там когото харесва повече и да му дава роза.

# 1 505
Подготви ги психически за шока, че един от тях ще намаже роза от нея. Да не вземат да “изпоприпадат” на церемонията.
На мен Емили нито в лице нито в тяло ми харесва. Някой може ли да ми разясни какъв беше смисъла на "разговора" и с близнаците? Не се интересува те дали я харесват, важното било тя кого харесва. Ми тогава какво ги пита? Да си заплюе там когото харесва повече и да му дава роза.

# 1 506

🤣🤣🤣 Тяхното не е дуднене, а направо цвилене....

# 1 507
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Блякс.
Забелязах вчера, че тя упорито си седи в къщата на мъжете - събрали се една камара кочове на лаф, Габриела и тя там седна.
Ами най-малкото, не ти ли е тъпо сама сред толкова … мъжки индивиди. В смисъл, каквато и да си /очевидно й харесва да е с този/ поне капка самоуважение нямаш ли?!
Не мога да я съжаля, някои хора сами си го правят.
Според мен ѝ е забранено да се отделя от него.
Най-малкото е видяла, че му е неприятно. Те са вече едно. Буквално нещата стоят "Гладна ли съм?" - "Не, спи ти се" или пък "Ние мислим, че ще вали".
Като изключа човешкия елемент, в който просто супер много ѝ съчувствам (защото я чакат тежки дни), да гледаш такива по учебник отношения насилник-жертва е просто чисто академично интересно.
Просто той има всички отметки на гаден манипулатор, емоционален насилник (че и физически според мен леко ще е прекрачването), гаслайтър и наглец, а тя - на жена, която смята, че такъв тип поведение е любов и даже е леко горда, че някой се е обсебил в нея и я слага на пиедестал (лол).

# 1 508
И аз не харесвам Джанката, но за Шермин се изказва много точно! Както и тя за него всъщност. Явно понеже са еднакви и знаят какво мисли другият.

# 1 509
Това с гърдите наистина беше смешно защото точно най-възмутените са непрекъснато с циците  на показ, само зърната скрили...
Голяма мизерия е наистина в тоя Рай..то плаж с камънаци и бодливи храсталаци, в помещенията пълен бардак..явно вечер става студ, денем жега...затворени там като на заточение. Направо да ги ожали човек.Снощи Емили като беше полегнала на масата с официалната си рокля толкова тягастно усещане създаваше...на някаква обреченост. Изобщо цялото усещане там е като на долнопробен бардак.

Ами то си е бардак с ограничени и първични хора.

# 1 510
Според мен джанката не е само психически насилник, но има наченки и на физически такъв. Когато бягаше с нея и паднаха, на секундата я метна отгоре си все едно е чувал с картофи. После, в басейна, когато се опита да я вдигне, много грубо я беше стиснал за врата.

# 1 511
  • Melmak
Киара беше зле облечена, заради пердето с памперса, но дебела?!? Петър направо изби рибата!

Киара е бивша гимнастичка, има тренирано и стегнато тяло. В лицето ми идва повече наличието на филъра ѝ, не я харесвах в предишното ѝ участие, но сега ми допада.
Естествено Шерминатора бълва змии и гущери, защото видя млада и красива жена.

Малко ми стана мъчно за Краси, защото ѝ направи закуска, а тя не я оцени. Явно си носи някави протеинови барчета в куфара и е решил да сподели с нея тая ценност като ѝ направи овесена каша с протеинов бар, а тя да намери кусур…

# 1 512
Вярно, все недоволна. Като не ѝ прави закуска, защо не прави. Като ѝ направи закуска, пак не я хареса. Очевидно, че изобщо не харесва и Красимир.

# 1 513
На Габриела- бижутеркатавече и викат робинята Изаура. Язък за това хубаво момиче🥲

# 1 514
Ще почна да вярвам, че хубост задължително върви с глупост...

Общи условия

Активация на акаунт