🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 46 714
  • 1 578
  •   88
Отговори
# 1 440
  • София
Дори разговора насаме между Джан и Габриела е монолог, това момиче една дума не обелва и го слуша как си говори сам.

Да. Почвам да се чудя дали няма някакви проблеми с умственото развитие...

Да, или това или я е страх.

# 1 441
Аз само не разбрах защо определиха Киара като дебела??? Съвсем нормално момиче, че и изглежда трениращо за разлика от Шермилинго. Да не говорим, че всички, които нямат фрапантни корекции, а само филър в устните, бяха определени от кралиците на къщата под някаква форма за "грозни" - говоря конкретно за Натали и Киара. Само Дениз не са нападали още на тази тема, ама не смеят на нея да й скачат.

Според мен, има шанс довечера Киара да даде роза на един от близнаците, а Емили да даде на Дон Краси. Това обаче за да се случи, първо трябва да е минала Шермилинго и да не даде роза на Дон Краси, за да се задейства Емили и да даде роза на мъжа на живота си. Joy

# 1 442
  • софия
Пак ще кажа, Тушев направо съсъпва сезона. За какво са ти толкова участници, ако гледаме нон стоп тази непоносима  Шермин!???
И тук се уморихме да  обсъждаме всяка нейна глупост и простотия.
Но аз не съм разбрала и досега как ще се определи двойка победител от  
5 те "влюбени"?
Извинете ме, ако сте го обсъждали. Чета чета, но понякога пропускам Blush.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 11:45 от swetulka

# 1 443
Киара според мен изглежда по-пухкава, защото пълнее на лице, ама пак е много по-хубава. Не си избираш къде тялото ти ще разпределя мазнини, а и са свикнали с набодена челюст, като на издялан камък.

# 1 444
А това снощи със светлината какво беше? Уж беше вечер, а срещите си бяха на дневна светлина. Сигурно са снимани на другия ден. А се правеха, че уж ги виждат от бара. То си личеше как ни в клин ни в ръкав подхвърляха по някое изречение по техен адрес.

Не беше на дневна светлина. Първоначално и аз се заблудих, но ако се вгледаш в тази сцена, се вижда, че това отзад е бяла стена (най-вероятно на къщата отзад), встрани се вляво се виждаше, че е тъмно. Просто от всички прожектори, които използват, като се освети бяла стена и изглежда така.

# 1 445
Дори разговора насаме между Джан и Габриела е монолог, това момиче една дума не обелва и го слуша как си говори сам.

Да. Почвам да се чудя дали няма някакви проблеми с умственото развитие...

Да, или това или я е страх.

Ако е така, още по-зле за нея. Да те е страх от някакъв льольо, с който си се запознала вчера и да му траеш до безкрай. Много тежък живот я чака занапред

# 1 446
  • София
Ще ме извините, гледам го на запис, защото снощи не успях.

Доста грозно отношение на Шермин и в Сряда на Габриела към Емили, на момичето явно, че ѝ има нещо психически, не е яко по този начин да се държат към човек с подобни проблеми. Утре може да са те или техен близък на нейно място.

# 1 447
  • Street of Dreams
И на мен много ми прилича на дневна светлина, самите сенки изглеждат точно като от слънцето, а не като прожектори, светещи отвсякъде.

# 1 448
  • Варна
Доста грозно отношение на Шермин и в Сряда на Габриела към Емили, на момичето явно, че ѝ има нещо психически, не е яко по този начин да се държат към човек с подобни проблеми. Утре може да са те или техен близък на нейно място.
Ако има Емили има психически проблеми изобщо не е трябвало да я взимат в това предаване. Там са събрани случайни хора и няма как да знаят кое е болен и кой играе роля.
Емили е голям провокатор, получава си исканите реакции, не знам дали тя ги измисля или продукцията и ги спуска, но отношението към нея си го е заслужила. Тя също обиди Габа, просто не използва цинични думи.

# 1 449
На Красимир му стана много драго, че Киара го покани. Определено и се зарадва.

# 1 450
Идвам с непопулярни мнения 😅

Гледах снощи епизода от сряда и от каквото четох тук, мислех че Габи е налетяла на бой на Емили. Реакцията й беше прекалена, но не и твърде не на място и възмутените зрители предполагам не могат да се поставят на мястото на Габи. От коментарите й е тредс, разбирам че Емили е знаела за баща й, и моят е починал, и нямаше да обиждам, но този човек щеше да е мъртъв за мен след такава малоумщина. И извинения нямаше да приемам. И самото изказване беше абсурдно, дори и баща й да беше жив.

Също наречете ме лоша домакиня, но ако някой идва от другата къща и си изхвърля мръсните чинии в моята мивка, няма да ги пипна дори. Мия си моите и на някой друг, ако той ме помоли да му направя тази услуга.

# 1 451
В началото беше стегнат но после взе да се усмихва. Браво на Киара.

# 1 452
  • В Града на Липите
В началото беше стегнат но после взе да се усмихва. Браво на Киара.
Беше стегнат на кокал Grinning Нещо такова май му каза Киара.
Според мен се притесняваше да не наруши крехкото примирие с полиглотката. Опитва да си щади ушите, но засега безрезултатно.

# 1 453
  • Варна

Каквато и да е е глътка свеж въздух след онова чудо Шармин Simple Smile
Иначе, не ми харесва все едни и същи муцуни сред форматите години наред. То някои е ясно, че ще са все моми, може ли все да ги канят..
Сина ми снощи се прибра късно от фитнес и вечеря в кухнята докато ги зяпам .Точно сяда и дават в близък план ГабитУ, поглежда така   -   Open Mouth  Олеле..какво е това чудо бе, какво е това устище размазано Laughing

Вярно, че няма и 18 г още, но се изкефих, че го намира за отврат. Би ми било тъпо да харесва подобни.

# 1 454
Краисмир изобщо не го съжалявам. Той се лепи на такива и после се чуди защо са налудничави и в главата, а не само по визия.

Общи условия

Активация на акаунт