🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 61 396
  • 2 031
  •   100
Отговори
# 1 575
Аз Киара не бих я дала за Краси. Твърде млада и свежа е за него. Той външно си отива с Шермин. Като чичо и леля са си заедно. Докато Киара със Стефан (май) близнака като бяха на среща, изглеждаха много добре заедно. А и той беше усмихнат и му личеше, че му е приятно с нея. После и с Шермин беше галантен, но и се усещаше как отбиваше опитите й да повдигне темата за нещо повече между тях. Краси трябва сам да се отскубне от този енергиен вампир, който го хвана от първия ден. Някоя вечер си го представям да се спусне по косите на "жена си" Шшшнеспоменавайтенейнотоиме от втория етаж и да избяга накъдето му видят очите. А на пустия плаж, докато си подготвя лодката, за да отплава към така жадуваното спасение... В тъмнината изведнъж му се усмихва Емили с белите си зъбки, които Ивайло хвалеше, халосва го с греблото, мята го в лодката... И чичо Крас се събужда окован в мазето й в Кравино...

Така значи Покахонтас живее в къщата с мъжете и ДжаМ се възмущава, че някой я е погледнал. Ами тя вчера беше по тениска при тях, докато си правеха закуска, да се обръщат на другата страна, като е там ли какво...

Този Петър да не се окаже Вики Номер2 с "разпльоканите" едикаквоси. Как му се стори дебела Киара... Това, че той е тънък, а иска да изглежда по-едър на фона на избраницата си... не я прави Киара пълна...

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 19:33 от Geri2000

# 1 576
Количка пълна с какво в Джъмбо? Да няма дете вече Йовчо 😆

Какъв секс, па вие?! Те спят в нещо като туристическа спалня, всички са накуп.

Емили и Красимир си намериха начин....

# 1 577
Аз вече съм почти напълно сигурна, че Микеле и Габриела са двойка отвън. И тука са в роля. Само така си обяснявам нейното мълчание, липса на реакции и физическата им близост толкова скоро след влизането. Изобщо май ролите и сценариите са раздадени преди предаването. Може на кастинга и по двойки да са ходили.

# 1 578
Шермине много прилича на вече изхабена и много вехта 50+ маман, а още няма 30..
Колкото и да е тъпа и силно ограничена, според мен съзнава, че шансове няма, не и с подобен мъж, за какъвто мечтае, с всичките продобивки. Но не може да го приеме.
Красимир би бил чуден за нея, защото е кротък, елементарен и макар, че сякаш не разполага със социална интелигенция е добра възможност.

Някой знае ли кога ще бъде финалът?

# 1 579
И всяка седмица ли ще са по 5 епизода.

# 1 580
СЕМ май ще глобяват телевизията.
От БТВ коментират, че предаването е сложено след 22 ч, но в крайна сметка в социалните мрежи всеки има достъп до рийловете (откъсите от епизодите).
 Първото нарушение е на Пенко доктора за коментара му за Лили - расизъм.
Второ нарушение за играта с гъбите и изтискването на вода, където се имитирал сексуален акт по чл.10 от ЗРТ.
Трето нарушение за рекламите на Инбет в самото предаване. Плочките в басейна мисля че имат реклама на хазарт, също и по време на предаването изкача реклама.
 Казаха, че са разгледани над 70 жалби, които приемат като “основателни”, т.е. извършени са нарушения.

# 1 581
  • Варна
А сисите на Емили защо ги пренебрегнаха 🤣

# 1 582
Пише, че проверката обхваща епизодите до 18 септември.
 За това вчерашното на Емили вероятно ще ги глобят в друга проверка. Joy

# 1 583
А сисите на Емили защо ги пренебрегнаха 🤣

Според мен бяха скрити и няма да има глоба.
Щото Шермине също слага по две миниатюрни парцалчета и целия бюст реално е напълно видим.

# 1 584
Количка пълна с какво в Джъмбо? Да няма дете вече Йовчо 😆

Какъв секс, па вие?! Те спят в нещо като туристическа спалня, всички са накуп.
Не е така. Вече писах, че съм забелязала стаите на Натали и Габриела-Безгласна. Самостоятелни, хубави и с голяма спалня.

# 1 585
Аз вече съм почти напълно сигурна, че Микеле и Габриела са двойка отвън. И тука са в роля. Само така си обяснявам нейното мълчание, липса на реакции и физическата им близост толкова скоро след влизането. Изобщо май ролите и сценариите са раздадени преди предаването. Може на кастинга и по двойки да са ходили.

Това  е многооо вероятно. Те се държат като двойка поне на няколко години… не ми изглеждат на “нови” гаджета.

# 1 586
За мен Йовица си е македонски циганин.

# 1 587
  • Melmak
Ако Габриела и Микеланджело са двойка от преди това, просто нямам думи. Вече не съжалявам Габриела!

За мен Йовица си е македонски циганин.

Мм гледа с мен и ме пита Йовица циганин ли е.

# 1 588
Близнаците имат интересна фамилия — Куманови. Любопитно ми е дали наистина имат кумански произход, доколкото може да се знае такова нещо. В средновековни България, Византия и другаде стереотип за куманите е, че са необичайно красиви. Жените било много желани за булки сред аристокрацията, сравняват ги със стройни кипариси и т.н. А мъжете били добре сложени, едри, калени в бой и популярни наемници във войската.

# 1 589
Шармин когато не говори за височайшата си особа може да говори и смислени неща.... Също като обясняваше за ценните качества на мъжа. Че ако ги има дори да пада със сигурност ще се изправя..
С дребната отметка преди това, че мъжът трябва да е "провайдър" т.е като падне, не да ми се подмотва и да си почива, а да скача отново на крак и да продължи да я "провайдва", милата, че всеки момент й е ценен.. Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 20:33 от bobby_me

Общи условия

Активация на акаунт