🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 63 290
  • 2 066
  •   34
Отговори
# 690
  • Street of Dreams
Много беше смешно като разказваше как изведнъж без да разбере как точно се е оказал сгоден за Шерми.

Точно такъв човек ми изглежда на първо време - на когото могат да се случват неща без никакво негово участие.

# 691
Много беше смешно като разказваше как изведнъж без да разбере как точно се е оказал сгоден за Шерми.
Малко стана искам , ама нямам желание.

# 692
За това казвам, че не мога да му разгадая финта в живота. Дори не го знам защо се е записал за Ергена.
Другите са ясни.

# 693
До тук съм в ступор от отношенията между мъже и жени. В голямата си част отразяват и действителността. Мъжете показват невероятно его и претенции към партньорките си, позволяват си да злословят относно външен вид  на жените въпреки, че и те не са се виждали в огледало. Жените всички са известни "Ало.бг", но се правят на целомъдрени и недосегаеми т.е. са лицемерики - случайно някой отвън да не ги набеди за лесни се държат като дървета. Все още обществената стигма ги  преследва. Това все пак е шоу и би следвало отношенията мъже жени да вървят по- леко т.е. чрез шеги и закачки дори и малко еротични намеци да се случват нещата вхотношенията им. Те само стоят клюкарят, като баби включително и мъже и нищо не се случва. Нормално е в такова шоу да има размени на партньори и дори интимни отношения, а те сакън - да не ни падне реномето ( което го няма). Само Емили не и пука за обществено непотребното мнение и е първична, каквото и е на душата,такова и е на устата.

# 694
  • here and now
Прави се на умряла лисица той.. На нея на челото ѝ пише тарифата, решил е, че може да си я позволи, ама явно едната нула не я е довидял...

# 695
  • В Града на Липите
Какво мислите , че ще се случи ако заточат Шерминатора и джани на необитаем остров за 2 месеца
а) Джани се удавя в опит  да преплува океана и да стигне до брега
б) Джани е покачен на най-високата палма и крещи към самолетите- тя е най-красиваааа....знае 5 езика...тежи 48 килаааа....Изсраел и Дубай водят война за неяяя
в) Джани сутрин прави закуска, минава плажа с прахосмукачка , бърше прахът от листата и е строен за комуникация
Г) Джани изяжда Шерминатора, все пак тая шия не е от туршия. Трябва да си поддържа стройното тяло.

# 696
Е, как да не ви харесват новите ергени за пролетта?! Единият е лекар, другият е от Пловдив, пък може и скрит милионер да излезе....JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 697
Прави се на умряла лисица той.. На нея на челото ѝ пише тарифата, решил е, че може да си я позволи, ама явно едната нула не я е довидял...
Според мен може съвсем гратис да си я тресне в предаването. Тя е нон стоп пияна. Мързи го по скоро, и може би го е малко гнус.

# 698
Е, как да не ви харесват новите ергени за пролетта?! Единият е лекар, другият е от Пловдив, пък може и скрит милионер да излезе....JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Те видяха , че има бая хляб в докторите (О, Пепи) и айде юруш 🤣

# 699
  • here and now
Понеже миналата тема я пропуснах, докато бях в Дубайъ Mr. Green, коментирали ли сте дали знаят, че има камери в стаите? Държат се сякаш не знаят.

# 700
Туджаров обясняваше нещо, за едната тераса, че не знаят. На не помня за коя точно. Сега обърнах внимание кой спи на леглото до стълбите в мъжката стая. Май Пенко. Това обяснява, че ни чул ни видял прането на Емили и Краси.

# 701
Ако не знаят и някой ги наблюдава, ще е доста некоректно.Догодина никой  няма да им иде в предаването.

# 702
Понеже миналата тема я пропуснах, докато бях в Дубайъ Mr. Green, коментирали ли сте дали знаят, че има камери в стаите? Държат се сякаш не знаят.
Карам го по спомени от приказките на Туджаров, мога да реша. Камерите в стаите били  съвсем видими и дори били от тия, които се движат, така че знаят за тях. Мисля, че спомена за някакви камери по тераските дето не се виждали и май така са хванали на Пенко расистките изцепки, но тази част може и да я бъркам. За камерите вътре със сигурност знаят, просто ги забравят.  Това е хубавото на камерите по стаите, дори и видими. В другите сезони няма как да забравят за камерите никъде, те са навсякъде с оператори.

# 703
Дениз била много разкрепостена, Кристина била дърво и студена, то как да се държи човек в това предаване? 😀

Просто няма угодия като си сериозна жена и се държиш на положение си скучна леля, като си по-разкрепостена - лека жена.

# 704
  • Варна
"Тежък милионер" .. по Лили..

Общи условия

Активация на акаунт