🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 39 797
  • 1 400
  •   27
Отговори
# 975
На Габриела и режат репликите, вече съм сигурна, но това не променя факта, че явно не намира нищо притеснително в поведението на Джани.

# 976
  • София /Абсурдистан
Ако това е ок и за двамата, защо пък не.
 Тя доста по-късно ще се усети и дано да не е твърде късно.

# 977
  • в сърцето на един мъж...
Ох, много ви благодаря за преразказите, защото аз до сега сигурно сумарно съм гледала около 40-50 минути от цялото количество, излъчвано до сега. Завиждам ви за нервите да гледате и слушате Джанго и Шърминката... Тия двамата не се търпят. Днес докато я гледах, имах желанието да счупя телевизора. А Краси има железни нерви, аз това не бих го пипнала с пръст. Не да го слушам и гледам...

# 978
Само да кажа, че докато Шермилинго и Краси говореха в края на епизода, Пепи държеше котето и Криси го миеше нещо. Аз котето гледах, полиглотката само я слушам😆

# 979
Тъкмо се чудех дали още някой го е забелязал 😄

# 980
  • в сърцето на един мъж...
Аз видях, че го изкараха от къщата, чак ми дожаля, че го гонят

# 981
Само да кажа, че докато Шермилинго и Краси говореха в края на епизода, Пепи държеше котето и Криси го миеше нещо. Аз котето гледах, полиглотката само я слушам😆
Да и накрая го изхвърлиха навън, милото

# 982
Е как така сега. Такава лъскава мадама, в предни сезони беше толкова над нещата, нещо за Дубай, за Израел, пък сега целта й е Ганьо със някакви заложни къщи, дето печели  от бедняци и крадливи циганета. Че и тази цел не може да постигне очевидно.

Като каза "да избутат до финал", какъв трябва да е финалът на този формат? Разбрах че вече са се оформили двойки - на какъв принцип се избират финалистите? Сякаш не видях нещо с рози накрая снощи.

# 983
Гледах цял епизод и исках да чуя Габриела забулената да каже нещо, но няма, ни дума не чух.

Шермината се усети, че без бат Красо няма място за нея в ефира, а за сега добре се развиват, та реши да обърне палачинката. Искала да се опознаят. Припадвам.

Емито си кара по сценарий, прави се на дръж ми шапката, и всички и се връзват. За момент съжали, че обиди булито Джука, и поиска извинение. Изненадах се, че не е знаела че Габа няма баща.

Тази Киара, от кой Ерген беше, не съм я запомнила.
Да влезе и оная ревливата Блага.

# 984
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много забавен епизод, с глас съм се смяла отново.
Едно чучело вика на друго - Чучело. Laughing

Италианото пак не пропуска да се изкаже и изложи.
Аз разбирам да имаш принципи - да цениш семейството,да имаш претенции жената да е добра майка на децата ти и лоялна също,но неговото е плашещо. Ако има лесно,ще сложи бурка на Габриела. Не виждам коя жена би била щастлива с този примат.

Дон Краси през цялото време трепереше да не би Емили да се изпусне за прането.
Затова и казваше на Ана да мълчи,да не провокира Емили,че да стане белята.
Голям стрес преживя горкия,че и това мрънкало до него не спира да мели и досажда... Satisfied

Голяма забава. Да продължават в същия дух.

# 985
Д-р Пепи явно обича животните. Наистина хубави снимки. И като не говори много-много, даже е приятен. Доста по-приятен от ДжаМ и Ивайло.

Покахонтас ме изумява как не го подреди едно хубаво този, докато й обяснява за левите й ръце и се прави на важен. И остави това, ами и как се чуди за какво живеели жените, ако не пускат прахосмукачка... Сигурно не знае и за какво живеят мъжете, ако не да се правят на велики. Едвам го търпя вече, честно казано. Много неприятен и ме дразни като хване Габриела през врата да я притиска към себе си. А той все така стои с нея. И още повече ме ядосва, че тя го търпи. Не му знам семейството, но щом и майка си намеси как тя явно няма време за такива видиш ли глупости като панически атаки и тн... сигурно от минаване с прахосмукачката и грижи по великите си мъже вкъщи - смятай.

Този трябваше да се събере с Шермин. Тъкмо и двамата огнени зодии в очевидно ниско проявление - ще взривят къщата. Ще се надпреварват кой е по-голямата работа. Тя колко езици говори и как е най-леката от всички момичета. Той колко е достоен и как ще направи най-много лицеви опори от мъжете. Няма да имат време и търпение даже да се изслушват един друг от толкова самохвалство.

А на Краси вече малко му съчувствам. Човекът задейства авариен план за оцеляване с възможно най-малко негативни последствия. Ясно се вижда, че едвам я търпи, но пък и осъзнава, че тя ще дрънка глупости за него, ако я зареже. И сега се мъчи да държи положението под контрол.

Няма ли да вкарат някакви по-адекватни момичета. Евентуално за близнаците.

Киара не че е лоша, но не виждам какво по-различно ще покаже от това, което и в нейния сезон. На пръв поглед от промото - нищо ново.

М/д, ако Емили наистина има някакъв проблем и я използват там за рейтинг... да се съблича и тн... много долно. То не е и забавно. Ама никак.

# 986
Забелязали ли сте, че Шермин обича да закъснява и идва сама след момичетата, най-вероятно умишлено, за да може да представи хубостта си, без да ѝ се пречкат.

# 987
Влизането на Киара е много глупав ход, тя е скучна, нагла и дотам.
Толкова ли нямаше кастинг и желаещи - някакви нормални девойки, за Пенчо, за близнаците.. Че стоят клетниците като мумии и чакат, но и те не знаят кого и какво..

Покрай Джуджето ми опротивя и безгласната и витруално забулена Габриела. Никакъв дух, плам, емоция - интериор. Точно каквото иска лилипутът й.

# 988
  • София
Реакциите за сисите на Емили е все едно е влязла при глупа монахини и монаси. Като знаят какви са и какви се показват сега, по-добре да си траят.

# 989
Джани е 100% агресор и насилник. Аз съм сигурна, че ако са отвън и Дениз и Криси му бяха говорили така, ще стане й ще им обърне масата върху тях. Такава злоба му излизаше от очите, направо ги стреляше със светкавици.

Общи условия

Активация на акаунт