🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 39 773
  • 1 400
  •   29
Отговори
# 1 395
Не мога да повярвам, че го казвам, но засега Киара ми харесва. Поразчупена е, успява да води някакъв разговор макар, че клишета има в изобилие но има все пак и някакви по-естествени моменти. Успя да ги усмихне и двамата. Явно тя ще даде роза на Краси, но дали ще го направи преди Шермин, или след като Шермин не му даде...
Близнака със Шермин по нищо не се различава от Краси в комуникацията..пак си беше монолог на Шермин и опит за свалка. Просто е жалка.

# 1 396
Краско как така намери енергия да се усмихне 4-5-6 пъти, виж тииии.

Ох, Лили е рядко злобна и неприятна жена. Не че е най-лошата и дразнеща там, но няма никаква позитивна мисъл, само злобни коментари, често изобщо без да е провокирана лично.
ее. конкуренцията не и харесва. Не е толкова злобна, понякога постъпва като п*ч. Понякога добре прави, че не се намесва в някои сюжети. Понеже е таньцорка и там трябва дежурна усмивка, сега  си почива, професионална деформация. И другата танцьорка - същата работа. Тя пък даже заспива.

# 1 397
  • here and now
Не мога да повярвам, че го казвам, но засега Киара ми харесва. Поразчупена е, успява да води някакъв разговор макар, че клишета има в изобилие но има все пак и някакви по-естествени моменти. Успя да ги усмихне и двамата. Явно тя ще даде роза на Краси, но дали ще го направи преди Шермин, или след като Шермин не му даде...
Близнака със Шермин по нищо не се различава от Краси в комуникацията..пак си беше монолог на Шермин и опит за свалка. Просто е жалка.
Абсолютно. Мели нон стоп едно и също, тъкмо тръгне някой да казва нещо и тя го прекъсва. После мрънка, че нямало комуникация... Кукувица...

# 1 398
Киара може би си е взела поука от нейният сезон за разлика от ШерминЪ. Не съм и фен, но пред дубайската кралица чак ми е симпатична. Като визия ми харесва, но да намали джуките. Иначе все повече се замислям за инфото тук за Краси от къде може да се познават с ГабЪ, ЕмилиЪ и защо искаше да прикотка ШерминЪ. Има нещо гнило в него. Да не говорим, че ГабЪ постоянно намеква колко "луд" бил той и да не го нервирали, а в предаването явно се прави на уравновесен. Май не случайно си допаднаха с дон Джовисньо. Единия ги котка, за да им слага бурки, а другия ги котка, за да им ги махат..

# 1 399
Емоционална интелигенция....пази Боже 😆
Тъкмо се опитвах да си го спомня! Друго си е като притежава емоционална интелигенция Шермин...
Много ми хареса Киара как разбута кошера. До тук новодошлите и мъже, и жени влизаха като лъвове, големи заявки, голямо чудо, направиха по някоя вяла среща и после... нищо. Ще кажеш, че са дошли да представят своята принципност и да се заявят като верни дружки, а не гадже да си изберат. Ама то и това си им е целта - имиджа и много си личи как стъпват предпазливо да не се изложат. Дано и Киара не се сдуха в траурната им атмосфера и вкара малко адреналин в изпосталелите им емоции.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 01:43 от usmihni_mi_se

# 1 400
Aбе Шермин не обвиняваше ли Натали, че е цветарка, пък сега е тръгнала с единия близнак на мини среща ?

Общи условия

Активация на акаунт