🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 41 751
  • 1 428
  •   111
Отговори
# 1 365
  • На морето!
Това момиче Киара е била в националния отбор по ХГ, правилно ли чух?
Ако е така, на Ширмин й е спукана работата, просто няма шанс, девойката покрива всички стандарти на чичо Томов.

# 1 366
Част от изискванията на Шермин аз не ги виждам като толкова големи - напълно реалистични са - малко мъжество, малко характер, общи теми, интересни разговори, взаимност, интерес. Това са елементарни неща. Просто защо нонстоп мели и натяква точно на този, който не може да й даде нито едно от това, не го разбирам. Изглежда неадекватна и сякаш наистина не е срещала такива мъже, че да не може да ги разпознае.
Значи, като имаш такива изисквания, търсиш такъв мъж, а не искаш от мъж, който не е такъв, да ги придобие веднагически, щото ти така искаш! Шермин е ненормална.

# 1 367
Като гледам промото за следващия епизод си мисля, че не знам колко “разпуснати м@стии” е имало в миналия сезон, ама в този има много злобни такива 😭😂

# 1 368
Това момиче Киара е била в националния отбор по ХГ, правилно ли чух?
Ако е така, на Ширмин й е спукана работата, просто няма шанс, девойката покрива всички стандарти на чичо Томов.
Да, Киара Маджарова. Четох за нея статии покрай предния сезон, не си измисля, че е била обещаваща. Тежка контузия я е извадила.
Киара ми харесва в този сезон, не е глътнала бастуна.

# 1 369
Част от изискванията на Шермин аз не ги виждам като толкова големи - напълно реалистични са - малко мъжество, малко характер, общи теми, интересни разговори, взаимност, интерес. Това са елементарни неща. Просто защо нонстоп мели и натяква точно на този, който не може да й даде нито едно от това, не го разбирам. Изглежда неадекватна и сякаш наистина не е срещала такива мъже, че да не може да ги разпознае.
А мъжете могат ли да имат някакви изисквания към Шермин или да има такова виме е достатъчно? Нито е женствена, нито нежна, нито забавна. Едно алчно и надуто мрънкало.

# 1 370
Киара ще разклати кошера 😂
Ше зарязвам аз този турски сериал. Отчитам като недостатък на ТУШЕВ, че непрекъснато ни занимава с това недоразумение Шермин. Пълен абсурд е тя, РИАЛНО!

# 1 371
Тази година: 4 Близнаци, 4 Водолея и 4 Лъв в шоуто.
Интересно, Овен-ът (Шермин) с най-голямо самочувствие, даже Лъвовете са подвили опашка: Доктора, Петър, Дениз и лъвче Джани. Не могат да вземат думата в ефир.

Ще взема да я харесам тази новата, забравих й името. Обаче само ако спаси водолея от традиционалистката Grinning
Опс, забравих че и Емили е в надпреварата.
Водолеите обичат есктравагантни партньори, и не са традиционалисти, ама си беше хванал традиционалистка той.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 23:51 от Pepina_n3

# 1 372
Пак ми свършиха "лайковете", много тъпо това ограничение. Знам, че бутона не е точно "лайк", но основно за това се ползва.

Ох, Шерминке, Шерминке, мноо зле работата, майко, много. Щом и на просия го подкара и тръгна да се предлагаш на тоз и оня, смятай докъде си я докарала. Аз един не чух да я хвали за нещо, само тя саминка се изтъква под път и над път, но пък и сам воина е воин.
Красимир има шанс да отърве кожата, да видим дали ще се възползва или ще държи фустана на ШермиХанъм белким остане докрая. Ама много злобно и заблудено това ошмулено Шмрънкало, бе. Много парцалив вайб вади.
Пп Киара наистина има известна прилика с Наталито.

За утре дават заявка за интрига и да е интересно, но не е сигурно при тез монтажи какво реално ще е.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 23:57 от Джаста Праста

# 1 373
Кой стилист се е упражнявал върху "роклята" на Киара??????

М/д тя и Краси могат да се сдвоят , добре изглеждат, а и той за пръв път да го видя усмихнат Flushed

# 1 374
Леле тая Шермен колко е елементарнаааа….
Видя, че се появи конкуренция, притесни се, че Краси може да й бие шута и скочи към близнака. Много й е важно да направи нещата така, че все едно тя го зарязва заради друг, а не обратното. И как се опитва да лъжееее. От както е започнал сезона говори само за скъпи часовници, апартаменти, милионери и т.н., а сега пред близнака обяснява, че не търсела мъж с пари 😂 Много жалка картинка. Страшно ми хареса как я отряза. Очаквам утре да е големия сблъсък. И, като гледам Киара какъв непукист е, Шерката съвсем ще откачи от яд.

# 1 375
Кой стилист се е упражнявал върху "роклята" на Киара??????

М/д тя и Краси могат да се сдвоят , добре изглеждат, а и той за пръв път да го видя усмихнат Flushed
Новият ѝ прякор е "Пелените" JoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 23:54 от Зарая Official

# 1 376
  • софия
Само на, мен ли ми се струва, че Краси е откровено тъп!???

# 1 377
Краско как така намери енергия да се усмихне 4-5-6 пъти, виж тииии.

Ох, Лили е рядко злобна и неприятна жена. Не че е най-лошата и дразнеща там, но няма никаква позитивна мисъл, само злобни коментари, често изобщо без да е провокирана лично.

# 1 378
Пак ми свършиха "лайковете", много тъпо това ограничение. Знам, че бутона не е точно "лайк", но основно за това се ползва.
Има ограничение? Аз пък помислих, че има някакъв технически проблем.

# 1 379
Тази латерна ми продъни ушите вече, едно и също, едно и също от началото, и е бясно след церемонията, пак нареждаше с пиянски тон. Сигурно Клара е забола роза на Красимир.
А Лили е неприятна и за гледане и за слушане, и въобще какво прави.

Общи условия

Активация на акаунт