🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 41 118
  • 1 424
  •   82
Отговори
# 1 350
Близнакът тънко се опитва да отбие Шермин май-май.

# 1 351
Емили тази вечер наистина е красива, но аз забелязах безгласната буква на Дон Патладжан, много е красива тази вечер, дано се отърве от тоя токсичен тип.

# 1 352
Шермино, всички разбрахме колко си специална, стига мели.

# 1 353
  • На морето!
Ана толкова интелигента, а единствената тема, която обсъжда е КрасимирЪ.
Това момче вътрешно се прави харакири по време на разговора 🤭

Габи на Дон Домат е тооолкова красива и тоооолкова не знае къде се намира.
Киара за първи път я виждам, но ми навява ранната Гери-Никол вайб.

# 1 354
  • here and now
Анчето, освен че се е направила на маймуна, се държи и като такава...
КрасимирЪ по-лоялен излезна от нея...

# 1 355
Балу и Джани Моранди ахаххахахаххаа хора, пръскам се от смях

# 1 356
Емили тази вечер наистина е красива, но аз забелязах безгласната буква на Дон Патладжан, много е красива тази вечер, дано се отърве от тоя токсичен тип.
Най-красивото момиче, поне за мен, вътре, а изобщо не се забелязва и не може да заблести. Не знам дали заради този или си е такава, но разни ремонтирани акули да блестят със самочуствие и да придърпват всичките камери към себе си с простотия. Дано да вкарат някой като за нея и да я отърве от тоя Хуан Пабло.

# 1 357
Що не му сложат на Пенко да хапне нещо.. и той цяла вечер - трети ред, борче, част от пейзажа.. Wink

# 1 358
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Толкова пък да си заблуден. Абсолютно делулу в комбинация със синдром на Дънинг-Крюгер.

# 1 359
Пенко ще лети утре вечер.

# 1 360
  • В Града на Липите
Шермино, всички разбрахме колко си специална, стига мели.
Без малко да ми стане жал за нея. Чака някой да й отрази неземния вайб, но не би. Пробва да атакува, отрязаха я Simple Smile
Не знам с кой близнак беше, ама правилно ли ми се счу, че щял всичко да разкаже на батко си Краси?

# 1 361
  • Street of Dreams
Част от изискванията на Шермин аз не ги виждам като толкова големи - напълно реалистични са - малко мъжество, малко характер, общи теми, интересни разговори, взаимност, интерес. Това са елементарни неща. Просто защо нонстоп мели и натяква точно на този, който не може да й даде нито едно от това, не го разбирам. Изглежда неадекватна и сякаш наистина не е срещала такива мъже, че да не може да ги разпознае.

# 1 362
  • софия
Ше зарязвам аз този турски сериал. Отчитам като недостатък на ТУШЕВ, че непрекъснато ни занимава с това недоразумение Шермин. Пълен абсурд е тя, РИАЛНО!

# 1 363
Балканджи Йово май е ял доста развалена македонска наденица с тези зъби.

Тъжното е, че е млад човек..
Още повече ще те дават в национален ефир, търсейки любовта.. оправи зъбите пък върви..
Художниците повечето не са много платежоспособни. Може да е влязъл да търси спонсорка да му плати новите зъбки. Grinning

# 1 364
Пенко ще лети утре вечер.
Ако може направо 3-ма, 4-ма да пътуват от раз ще е екстра..

Общи условия

Активация на акаунт