🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 43 616
  • 1 480
  •   103
Отговори
# 1 200
Киара помня само по физиономия, нищо друго. Ако друго му липсва, поне е хубаво момичето. Нещо много враждебно ми се стори посрещането, та ще са си заслужили, ако им сипва.

# 1 201
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не съм много доволна от по-голямата роля на Туджаров в продукциите на Ергена. Той не може да бъде обективен, когато познава участниците, и много му личи.

Moята теория е,че ги вижда и  друга светлина,познава ги лично и някак си не върви да изтърси в Надкаст.
А,да.Тая Анна Шермин е голяма ку***.  Laughing

По въпроса колко е интелигентен Туджарката, не съм съгласна,че е глупав или че точи лиги по всяка,която му намигне.Откъде въобще ви хрумват такива неща..?!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 21:33 от Adoralova

# 1 202
Снощи като влизаше с бялата рокля, за миг реших, че това е Натали и се зачудих от къде идва и защо е с такава рокля.
И защо като влезе и заговори тая "умница" Киара, беше нещо на гюрултия още преди да е казала добър вечер?

# 1 203
Помня, че като говореше си цупеше устата все едно и мирише нещо лошо..някаква бивша гимнастичка беше май и скучна, скучна, скучна...много се разочаровах, че влиза. От мъжете я виждам подходяща за Валентин..
Той батката си го каза- перфектна двойка боксьор и гимнастичка👌

# 1 204
Снощи като влизаше с бялата рокля, за миг реших, че това е Натали и се зачудих от къде идва и защо е с такава рокля.
И защо като влезе и заговори тая "умница" Киара, беше нещо на гюрултия още преди да е казала добър вечер?

И аз я взех за Натали. После осъзнах, че не е но че от някъде ми е позната ама не с хубаво..и вече Криси като я назова ...тотално разочарование.

# 1 205
Руса гимнастичка, да мой да прай шпагат!

# 1 206
Хващам се на бас, че батката ще и се пусне веднага.

# 1 207
Балканджи Йово май е ял доста развалена македонска наденица с тези зъби.

Тъжното е, че е млад човек..
Още повече ще те дават в национален ефир, търсейки любовта.. оправи зъбите пък върви..

# 1 208
Киара май беше тази, която не знаеше какво е емпатичен. Grinning

# 1 209
  • В Града на Липите
Може да няма пари човека да си оправи зъбите. То сега е по-евтино да прескочиш до Дубай, отколкото да си монтираш един зъб Grinning
Като се сетя че влезе по анцунг, явно не изкарва много от рисуването.

# 1 210
Като няма пари за зъби, да стои вкъщи.
Видях какво рисува, посредствен е, съжалявам.

# 1 211
Киара май беше тази, която не знаеше какво е емпатичен. Grinning
Оо да.."АНТИПАТИ"..Joy

# 1 212
Трябваше Теа да влезе, този сезон беше точно за нея....
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/ergenat-e-sam-dam … a-alek-video.html -малко спомен

Sweat Smile

# 1 213
Спомням си, че в Надкаст на Киара любимата ѝ дума беше “реално” Trollface Не бих я съдила за бавната мисъл и оскъден речник, защото си спомням, че в “Преди обед” беше разказала, че след инцидент е била на прага на смъртта. 10 дни е била в кома и в последствие има засегнати нерви, което е дало своето отражение и понякога намира трудно правилните думи, за да се изрази.
П.С. Тя е зодия близнаци с асц.близнаци е и със сигурност поне единия от близнаците ще ѝ хвърли око (те имат Венера в близнаци, а в синастрията при такъв аспект човекът с планетата физически вижда като идеал за мъж/жена този с асцендента Grinning)

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 22:01 от welcometoheaven

# 1 214
Съмнява ме Емили да е аутист и т.н, те не са агресивни, нито търсят конфликт, нито могат да бъдат комбинативни в смисъла, в който Емили се натриса на скандали и сексуални приключения. Пък камо ли да събират “трофеи” след прояви на насилие (говоря за снимките в интернет на кичура от коса и тръбата, с която е пребила другото момиче и коментара ѝ, че от желязна тръба не боли). Това го правят едни други хора. Пък говори на забавен каданс и не пие алкохол, защото вероятно приема някакви успокоителни, за да регулират по някакъв начин действията ѝ

Общи условия

Активация на акаунт