🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 45 305
  • 1 525
  •   98
Отговори
# 1 215
Това е толкова сложно за определяне дали някой е аутист или не, не знам защо сте се хванали да определяте от някакви лични наблюдения или други знания, но никой уважаващ себе си специалист(психиатър за уточнение) няма да седне да пише сериозно диагнози тук, защото не е толкова лесно.

# 1 216
Това е толкова сложно за определяне дали някой е аутист или не, не знам защо сте се хванали да определяте от някакви лични наблюдения или други знания, но никой уважаващ себе си специалист(психиатър за уточнение) няма да седне да пише сериозно диагнози тук, защото не е толкова лесно.

За това съм съгласна, просто не мисля, че е добър човек предвид предишните ѝ прояви.

# 1 217
Оле, тези близнаци с толкова Близнаци - хмм, това с флиртовете с жените в Пловдив да не излезе не толкова преувеличено 😆
А на Емили каква беше датата, някой спомня ли си кой юни каза? Братовчедка ми преди няколко дни говореше как виждала нещо фатално в нея.

# 1 218
Нищо и няма на Емили, прави се на луда. От влизането, почти изцяло играе роля. Има адекватни моменти, но като цяло се владее.

Йовица може би се страхува от зъболекари, иначе не го разбирам. Пари се намират, но той или си е мърльо, или има страх от зъболекар. Филипа как спи с неги не знам.

# 1 219
Братя близнаци, зодия близнаци, с асцендент близнаци - тези сигурно и на сън не спират да говорят Joy

Йовица може би се страхува от зъболекари, иначе не го разбирам. Пари се намират, но той или си е мърльо, или има страх от зъболекар. Филипа как спи с неги не знам.

А може да има някакъв проблем с упойките.

# 1 220
Киара май беше тази, която не знаеше какво е емпатичен. Grinning
Оо да.."АНТИПАТИ"..Joy
Не, това беше Барбара. Киара ѝ беше като придворна и само се хилеше злобно, като първата се заяждаше с някоя.

# 1 221
Гледам, че уважаемия зрител е подложен на дабъл-терор тая вечер - от мИвка Бейби преди и Спермин след..
Stuck Out Tongue Winking Eye Innocent

# 1 222
На Киара роклята малко като перде на което са закачили памперс. С тая пелена около и под кръста баш на напълнен памперс ми мяза. Ма, Боже, кой ги измисля тия модели, бе?! Кой ги облича се вижда. Joy
Пп Шермизада пак недоволнЪ. Красьо поне авУкадУ тостЪ да беше напраЙл.
Sunglasses

# 1 223
Много жалко, че  се е самозагрозила така Киара. Сигурно е била хубава преди тая уста.

# 1 224
Човек да не се попече Weary

# 1 225
Габриела (силиконенстата) каза, че било много гнусно да разчиташ на сисите си и г.за си Sweat Smile

# 1 226
Вальо Joy!
Като гледам Емили ми идва само едно наум: Да я изплющъ! Joy

# 1 227
  • Варна
Оле, тези близнаци с толкова Близнаци - хмм, това с флиртовете с жените в Пловдив да не излезе не толкова преувеличено 😆
А на Емили каква беше датата, някой спомня ли си кой юни каза? Братовчедка ми преди няколко дни говореше как виждала нещо фатално в нея.
7 юни плюс Кристина мисля че каза също че е на 7 юни

# 1 228
Всичките моралисти там са се събрали.

# 1 229
Емили ми идва вече в повече така демонстриративно пред всичките!

Калоян не е виждал гола жена и бил девствен?
Не му вярвам 😂

Общи условия

Активация на акаунт