🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 40 490
  • 1 409
  •   55
Отговори
# 1 380
  • софия
Само на, мен ли ми се струва, че Краси е откровено тъп!???

# 1 381
Краско как така намери енергия да се усмихне 4-5-6 пъти, виж тииии.

Ох, Лили е рядко злобна и неприятна жена. Не че е най-лошата и дразнеща там, но няма никаква позитивна мисъл, само злобни коментари, често изобщо без да е провокирана лично.

# 1 382
Пак ми свършиха "лайковете", много тъпо това ограничение. Знам, че бутона не е точно "лайк", но основно за това се ползва.
Има ограничение? Аз пък помислих, че има някакъв технически проблем.

# 1 383
Тази латерна ми продъни ушите вече, едно и също, едно и също от началото, и е бясно след церемонията, пак нареждаше с пиянски тон. Сигурно Клара е забола роза на Красимир.
А Лили е неприятна и за гледане и за слушане, и въобще какво прави.

# 1 384
Пак ми свършиха "лайковете", много тъпо това ограничение. Знам, че бутона не е точно "лайк", но основно за това се ползва.
Има ограничение? Аз пък помислих, че има някакъв технически проблем.
Има. Ако напраскаш много лайкове за кратък период, те ограничават за известно време

# 1 385
  • Street of Dreams
Част от изискванията на Шермин аз не ги виждам като толкова големи - напълно реалистични са - малко мъжество, малко характер, общи теми, интересни разговори, взаимност, интерес. Това са елементарни неща. Просто защо нонстоп мели и натяква точно на този, който не може да й даде нито едно от това, не го разбирам. Изглежда неадекватна и сякаш наистина не е срещала такива мъже, че да не може да ги разпознае.
А мъжете могат ли да имат някакви изисквания към Шермин или да има такова виме е достатъчно? Нито е женствена, нито нежна, нито забавна. Едно алчно и надуто мрънкало.
Като гледам на нейния му е достатъчно, или поне не предявява претенции и си мучи там кротко, докато не го вземе някоя друга. Той проактивно в такива неща не участва, нито виждам да има мнение за нещо.

# 1 386
  • here and now
За Анчето пишеше, че имала връзка 6 години.
Готова съм да се обзаложа, че мъжът е бил недочуващ, недовиждащ и женен и вероятно жена му е разбрала и ѝ е спряла финансирането...

# 1 387
Тя май Киара си е с естествения цвят, затова се отличава.
Едва ли, по-скоро добър фризьор. Нали е певица все пак.

Ана пък има доста естеншъни май. Вълните отзад  и стоят много изкуствено.

# 1 388
Това момиче Киара е била в националния отбор по ХГ, правилно ли чух?
Ако е така, на Ширмин й е спукана работата, просто няма шанс, девойката покрива всички стандарти на чичо Томов.
Toй Ивайло точеше по гимнастички лиги, само да чуе. Ама ще си ходи с Пенко...

# 1 389
Само на мен ли ми се стори, че близнакът, който беше с Шермин, трудно сглобява изречения? Направиха им суперменски едит при влизането на брата и сестрата, но след това тотално потънаха, нищо особено не виждам от тях.

Дано Киара даде роза на Краси и да се поразместят малко пластовете, че е страшна досада. Очаквам и сблъсъка на Емили с Киара.

# 1 390
Наистина вече трябва да намалят екранното време на Шерминката, става непоносима и с това риалну и натъртване на Ъ ми идва да я цапна с чехъла през телевизора.

# 1 391
  • here and now

Ана пък има доста естеншъни май. Вълните отзад  и стоят много изкуствено.

Възможно е да е естествен цвета на косата на Киара, моята е абсолютно същата.

На Анчето всичкото ѝ е купено от Алиекспрес... и изкуствения интелект също...

# 1 392
Щом Ана коментираше кой кого намерил, сигурно някоя е дала роза на Краси

# 1 393

Ана пък има доста естеншъни май. Вълните отзад  и стоят много изкуствено.
Ана е с кератинови кичури. Личат ѝ, затова и не си вдига и опъва много косата.
А за тази специфична линия около основата на косата високо на челото нямам обяснение.

# 1 394
  • here and now
Такава линия видях на една туркиня в Дубай, доста я позяпах, изглеждаше като присадена коса. Имаше си вид и поведение на ескорт момичето...

Общи условия

Активация на акаунт