🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 43 616
  • 1 480
  •   103
Отговори
# 1 140
  • Варна
Хени е пияна до козирката и гледа като гладна хиена.

ШАрмин на синхрони вече е порядъчно фиркана.

Емили състави план на отстреля конкуренцията. Долнището на банския на Денис беше от доста малко плат. На ШАрмин долнището тоже. Видяхме го като я вдигна Краси в басейна, че аха аха най милото й ще изкочи и ще проговори на пет езика. То цялото се беше навряло в задника и предника й.
Няма Емили да им се дава я, особено на русалката. Всичко на тезгяха, стреля направо 🤣

# 1 141
Аз не съм много доволна от по-голямата роля на Туджаров в продукциите на Ергена. Той не може да бъде обективен, когато познава участниците, и много му личи.

# 1 142
Направи ми впечатление, че краси сподели нещо доста лично за дядо си и баща си и това грам не трогна Шермин или не излъчиха,...но никаква реакция от нейна страна на историята му. Шермин за мен е също толкова неадекватна, колкото Емили. От последния епизод си добави, че е и много умна...

Шермин е с нарцистично личностно разстройство и не е в състояние да изпита емпатия.Тя не изпитва емоция към другите. В нейният свят е само ТЯ и всичко,което може да я удовлетвори или да я засегне. Патология

# 1 143
На Габриела докато е в шоуто може да и изглежда всичко на майтап и да не му отдава особено значение. Но ..забъркаш ли се с психопат, какъвто Джани определено е, може и да няма измъкване после.. Това, че следва и родителите и е много типично и точно като в историята, която по-горе споделих. Джани си го каза в прав текст "няма да я пусна". Според мен и продукцията носят отговорност.

# 1 144
За Габриела и токсичният Джани -мисля си,че не осъзнава какво се случва, наречете го наивност или дори глупост от нейна страна.  Струва ми се че е била привлечена от него в началото той е поел инциатива и тя вече е в капана, но сложила розовите очила - " той си ме пази" , "той ме харесва". Вероятно го намира различен но в добрият смисъл, емоционален италианец, който ще се промени и омекне. Изолирани от останалите и не общувайки с никой друг тя няма правилна преценка, а може би и по зле просто се е оставила на събитията, явно няма нито желание нито сили да се отдръпне.

# 1 145
  • София
Извинете ме за пошлата клюка, ама Емили какво и с кого изпра?

# 1 146
С г-н Томов а.к.а. Красимир, препираха на ръка и центрофугираха с уста. Joy Но това са само наши предположения. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 147
Между другото не само Габриела е в опасност. Според мен и Шермин не е в безопасност, особена ако продължава да мачка и обижда Красимир. Тия двамата не случайно се надушиха и станаха първи приятели.

# 1 148
  • somewhere near the sea
Някъде четох, че Шермин е била в Дубай като ескорт на повикване. Впрочем, тя не е и толкова красива, за колкото се мисли.

# 1 149
Емили също не е в безопасност от Габи-булито както си я знаем. На няколко пъти й повтори, че ще съжалява. Това е батка в женски род - Габито ..

# 1 150
  • София
Винаги могат да станат изненади с розите и точно това е подправката на предаването. Примерно Краси да даде роза на Габито или Емилито.

# 1 151
Напълно подкрепям Габи, че нареди чучелото !  Това вулгарно и евтино подмолно и провокиращо нарочно същество да ми говори назидателно какви са били отношенията с баща ми и как не ми давал нежност, направо малко й беше. И аз съм загубила баща ми и то в детските ми години  и  съм способна  на много повече от вербална агресия при такава долна атака. Емили да си погледне отношенията със собствения й баща, че се е докарала до тук да се предлага на всеки срещнат мъж, вместо да коментира Габриела. Това че не е знаела, че човекът е починал, изобщо не я извинява. Нарочно провокира и дразни околните и преминава много граници и дори очевидните й психични отклонения няма да й помогнат да й простя да се гаври със семейството ми.
Никой не се гаври със семейството ти. Или ти си Габа?

# 1 152
Ъ- кането на Шарми е останало от преди езиковата реформа 😀. Между другото в този край си ъ-кат масово - главътъ/ главатъ, ръкътъ/ръкатъ и т.н.

# 1 153
  • Варна
Емили също не е в безопасност от Габи-булито както си я знаем. На няколко пъти й повтори, че ще съжалява. Това е батка в женски род - Габито ..
Аз се чудя защо Габи каза на Емили да не се унижава.
Не беше ли логично да й каже, ако щеш в краката ми се търкаляй, унижава се колкото искаш, но ще ти го върна.
А, тя хем не я трае, хем я заплашва, хем я блъсна, а й каза да не се унищожава, когато Емили клекна до нея.

# 1 154
  • Street of Dreams
Аз мисля, че близнаците са леко глуповати и се опитват да го прикриват, но просто имат много беден речник…
Аз съм на същото мнение. Атанас поне се държи премерено, уважителен е, докато Стефан ми е много противен с това грамадно самочувствие.

Боже, аз не мога да различна мъжете един от друг, а вие различавате двамата близнаци 😄

Един ми стана симпатичен като излъчване, но носеше много странна обица и беше в странен костюм в цвят сьомга. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт