🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 40 675
  • 1 413
  •   58
Отговори
# 1 170
  • Варна
Да, вече на синхрони изглеждаше доста по спокойна, непростила, но по спокойна.

Абе, Лили как я мие тая коса, изобщо може ли тая коса да се измие 🤣

# 1 171
Не знам дали се е споменавало, Туджаров каза, че Габриела като се появи камера и си гълта граматиката и млъква. А без камери е разговорлива. Затова не я показват, не за да засилят образа на Джанката, а защото сигурно нямат кадри с нея. От последните епизоди (не съм гледала вчеращния още) всичките й синхрони са от едно и също място, тя е облечена еднакво. Сигурно тогава продуцент я е хванал в по-разговорлив период и е трябвало наведнъж да съберат синхрони за много сцени.

Ако има подобен проблем ГабриелаДжанМикеле, 😵💫😵💫😵💫защо изобщо са я взели във формата? Още на кастингите са интервюирани пред камери- притеснява се, ерго не е за “ по телевизора “😉
Някой от Продукцията, разбирайки че Габриела е лесно податлива на манипулации, че е незряла или пък търсеща Доминантът, отлично се е възползвал. Имали са Полубога полутурчин/полу италианец и хоп- намерили са му Полубогинята в лицето на Габриела.

Тъжни примери са и двамата за объркани и заблудени хора, тъжен и реален пример за отровна манипулативна връзка. Нито е любов, нито “териториалност”- абсолютен пример за склонност към патологично обсебване от единия и допускаме/харесване на такова от другия.

# 1 172
Естествено, че ще го изложи! Рейна, чете ли на детето на глас 10 страници от книгата на ивритЪ? Не си. Еми нищо не си свършила...
Не съм, то детето вече е голямо, следва магистратура. Но и като беше малка не съм й чела много, защото тя се научи да чете на 3 години и не ми е ползвала услугите много-много. А ивритЪ не говоря. Ужас, срам! Добре де, как мога да се класирам? Фактически съм 45 кг, висшистка съм, готвя вкусно и мога да чистя, говоря 5 езика, но не и иврит. Cry

Между другото Джанито явно ни чете, защото коментарът ми е изтрит. Чебурашка следи да не му съсипваме реномето, да знаете. Joy

Чак на 3 ли е започнала? ШЕРМИТО на 2 вече е знаела минимум на три езика да чете 🤣🤣🤣

Значи Габа не познава миналото на Емили щом се пъчи да я бие, да не получи и тя тръбъ в главатъ....

# 1 173
Емили също не е в безопасност от Габи-булито както си я знаем. На няколко пъти й повтори, че ще съжалява. Това е батка в женски род - Габито ..
Аз се чудя защо Габи каза на Емили да не се унижава.
Не беше ли логично да й каже, ако щеш в краката ми се търкаляй, унижава се колкото искаш, но ще ти го върна.
А, тя хем не я трае, хем я заплашва, хем я блъсна, а й каза да не се унищожава, когато Емили клекна до нея.
Противоречива е наистина/има някаква доброта в нея, но не достатъчно, за да се отърси от булито в себе си явно/, но Габи си тръгна от вечерята, не за друго, а защото осъзна своята реакция, която ще бъде показана и това я връща в първи клас т.е. в сезон 2, от който получи голям гейт поради същата причина, а иска имидж да лъска тук в този сезон.
Не вярвам, че Габи е вътре да чисти имидж. Според мен е там за сеира. Пет пари не дава тя за нечие мнение, освен това има трибуна в тик ток, където си е достатъчно приятна за който се интересува. По-скоро искаше да остане насаме с яда си, вместо да е обект на вглеждане.

# 1 174
Аз в този случай съм на Габарко на страната. Емили има една-едничка цел в предаването и тя е да ги побърква. Исках да видя нещо добро там, но няма... Мъртва душа, празна.

# 1 175
Без Емили рейтинга щеше да е на никъде.

# 1 176
Може, може и това да е за Габи С2....аз не знам какво прави в социалните мрежи, но реакцията я "финтна" обратно.  Емили вече казах, че няма да я коментирам преди доста страници, и продължавам да съм на същото мнение...

# 1 177
Други щяха да блеснат, няма незаменими.

# 1 178

Абе, Лили как я мие тая коса, изобщо може ли тая коса да се измие 🤣
Лили ми е Пеньо от биг брадър след солариум Joy

# 1 179
Оле, да.
Малко на Пеньо от ББ незнамкойбеше, прилича. 🤮🤦♀

# 1 180
Лили прилича на ромка, не на мулатка.

# 1 181
Въй, ми то затова Вальо налетя на Лили по линия Пеньо- Пацо. Знаех си, че има нещо  😀 между двамата, рода ли, днк ли.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 20:00 от mauigirl

# 1 182
Други щяха да блеснат, няма незаменими.
Кой? Добре, че са Шермине и Емили да има какво да коментираме.
Габа Джуката е претоплена манджа, Дениз не е заблестяла. Другата Габчи жертва на домашно насилие мълчи като риба... Двете танцьорки са доста скучни...

# 1 183
Всеки път път като изгонят някой култов, друг се разгръща, така че…

Емили може и да я потърпя още малко, но онзи папагал с петте езика е много спешен за махане.

# 1 184
Йовица с тези гнили зъби......гнусна картинка.Дали се харесва, че се е занемарил така...Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт