🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 47 482
  • 1 605
  •   105
Отговори
# 1 170
Емили също не е в безопасност от Габи-булито както си я знаем. На няколко пъти й повтори, че ще съжалява. Това е батка в женски род - Габито ..
Аз се чудя защо Габи каза на Емили да не се унижава.
Не беше ли логично да й каже, ако щеш в краката ми се търкаляй, унижава се колкото искаш, но ще ти го върна.
А, тя хем не я трае, хем я заплашва, хем я блъсна, а й каза да не се унищожава, когато Емили клекна до нея.
Противоречива е наистина/има някаква доброта в нея, но не достатъчно, за да се отърси от булито в себе си явно/, но Габи си тръгна от вечерята, не за друго, а защото осъзна своята реакция, която ще бъде показана и това я връща в първи клас т.е. в сезон 2, от който получи голям гейт поради същата причина, а иска имидж да лъска тук в този сезон.
Не вярвам, че Габи е вътре да чисти имидж. Според мен е там за сеира. Пет пари не дава тя за нечие мнение, освен това има трибуна в тик ток, където си е достатъчно приятна за който се интересува. По-скоро искаше да остане насаме с яда си, вместо да е обект на вглеждане.

# 1 171
Аз в този случай съм на Габарко на страната. Емили има една-едничка цел в предаването и тя е да ги побърква. Исках да видя нещо добро там, но няма... Мъртва душа, празна.

# 1 172
Без Емили рейтинга щеше да е на никъде.

# 1 173
Може, може и това да е за Габи С2....аз не знам какво прави в социалните мрежи, но реакцията я "финтна" обратно.  Емили вече казах, че няма да я коментирам преди доста страници, и продължавам да съм на същото мнение...

# 1 174
Други щяха да блеснат, няма незаменими.

# 1 175

Абе, Лили как я мие тая коса, изобщо може ли тая коса да се измие 🤣
Лили ми е Пеньо от биг брадър след солариум Joy

# 1 176
Оле, да.
Малко на Пеньо от ББ незнамкойбеше, прилича. 🤮🤦♀

# 1 177
Лили прилича на ромка, не на мулатка.

# 1 178
Въй, ми то затова Вальо налетя на Лили по линия Пеньо- Пацо. Знаех си, че има нещо  😀 между двамата, рода ли, днк ли.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 20:00 от mauigirl

# 1 179
Други щяха да блеснат, няма незаменими.
Кой? Добре, че са Шермине и Емили да има какво да коментираме.
Габа Джуката е претоплена манджа, Дениз не е заблестяла. Другата Габчи жертва на домашно насилие мълчи като риба... Двете танцьорки са доста скучни...

# 1 180
Всеки път път като изгонят някой култов, друг се разгръща, така че…

Емили може и да я потърпя още малко, но онзи папагал с петте езика е много спешен за махане.

# 1 181
Йовица с тези гнили зъби......гнусна картинка.Дали се харесва, че се е занемарил така...Rolling Eyes

# 1 182
  • Melmak
Не бих целунала Йовица с тия гнусни зъби! Като видя нещо такова и то от млад човек и ми се повдига!

Наистина ли някои чак сега осъзнаха, че Шошана е ескорт?

Емили е за психиатрия, не я съдете толкова строго. Жената има много проблеми в главата си. Ужасно беше изказването за бащата на Габа, но и самата Габа я знаем, че не е стока. Тук и двете са тотал щета, но едната е за психиатър, другата за тояга.
Лили има нещо симпатично в нея въпреки гадната мутра. Не знам, кефи ме как тя е дистанцирана от всички мъже и грам не я интересуват, а е като анализатор.

# 1 183
Лили си пада по жени, за това се дистанцира от мъжете.

# 1 184
В къщата всички знаят за "праха за пране" и щом чуят се хилят.  На масата на Откровенията -  2 пъти поне.

Общи условия

Активация на акаунт