🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 44 901
  • 1 514
  •   120
Отговори
# 1 410
Всички сме знаели че Красун щял да се върне на четири крака. Не мога да го гледам вече, как се излага тоя мъж. Почти на 40 години, а позволява да го унижава това самовлюбено женче. Направо вече ми е нелеп.
Бъди сигурна , че в реала е унижавал и неглежирал мнооого нормални жени . Чудесно му идва Шерминаторчето , да му покаже , че като имаш пошъл и посредствен вкус , ще си платиш цената. И в пари и в унижения. Същият е като Габриела бижу .

# 1 411
Едва ли е унижавал нормални жени, защото нормалните и умните жени не си падат по лихвари и автоджамбази с вид на сводници. Общо взето там работата е: каквото повикало, това се обадило.

# 1 412
Аз Краската го виждам като по-скоро отчаян тип, отколкото някакъв плейбой, който разиграва жени. Grinning

# 1 413
Защо я пуснаха тази  чалгоретина пък сега, голямо попълнение, няма що. Нов албум ли?? Точно нейният чаках! 
Знам я, защото имитира моята любимка Tate McRae, по визия и шпагати. Понеже лайквам всичко от Тейт, алгоритъма се чувства длъжен да ми навира в лицето всякакви евтини нейни версии…:weary:
Останалото ще доглеждам сега.

# 1 414
Шерминчето най-умната,най-красивата, но никой не я иска. Joy Томов ужким е стар и глупав, а се редят за него - Емили, Симона, Киара. Шерминатора да изтрезнее малко и да види, че друг няма да я търпи. Ако иска безплатна пиячка в шоуто да му се подмазва.

# 1 415
Ако Шермин даде роза на близнака, на следващия тур може и да е вън. Аз не знам кой от мъжете би и дал след като са свидетели как мачка Красимир и в къщата на мъжете непрекъснато я обсъждат.
Нали някоя, ей така в откровен разговор, непреднамерено, просто изстреля "теб няма кой друг от мъжете тук да те избере". 😆 Не помня коя беше, но Шърмѝ го пропусна покрай красивите си уши това. 😁

# 1 416
Ето я другата Габи Simple Smile

# 1 417
С голямо нетърпение очаквам розораздаването днес.

# 1 418
Бланкото да остави дрехите, че нямали гардероб. Мивката им нон-стоп прелива от съдове, а миялна имат както видяхме. Освен това там простират и пушат, което е безмислено. Не знам само лелките да подържат хигиена и това не е възрастово, а навик, драга ми!
Ако на 20 ти е приятно в кочина и на 50 ще си същата. Напомпаните джуки и цици не те правят нищо повече, като не си переш гащите и 100 кубика силикон да сложиш все тая.

# 1 419
Прави ли ви впечатление ,че  Габи на Джан Микеле основно мълчи...дали просто не я излъчват толкова или наистина така само мълчи

# 1 420
Обсъди се вече - мълчи пред камерите. Според Туджаров много се притеснявала, като я снимат. Като нямало камери, била бъбрива.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 12:20 от Lilly_85

# 1 421
Обсъди се вече - мълчи пред камерите. Според Туджаров много се притеснявала, като в снимат. Като нямало камери, била бъбрива.
Щом се притеснява като я снимат чий го дири там?

# 1 422
Обсъди се вече - мълчи пред камерите. Според Туджаров много се притеснявала, като в снимат. Като нямало камери, била бъбрива.
Щом се притеснява като я снимат чий го дири там?

Мда и аз това се чудя

# 1 423
  • Варна
Гардероби нямат съвсем целенасочено, да им стоят дрехите по куфарите, да е тясно, разхвърляно и неудобно. Така са изнервени и се карат за всякакви глупости, май това е замисъла.До колкото знам и в чужбина е така.  Мизерията всеки да яде/ пие и да не си мие чиниите или да не ги зарежда в миялна /  е супер голяма , явно това им е възпитанието и манталитета.
Мъжете определено изглеждат по-добре от жените в този формат. Симпатични има,  поне според мен половината са си хубави момчета . От жените 1 или 2 макс..Всичко останало е пластмаса и поза..Един тон грим слагат някои, тази Криси един път без грим не я видях, какви са тези  моливи, червила червени и очни линии от сутринта...припадам. И на плажа и на басейна намацотени..

# 1 424
Мен ще ме хване съклета само да седя, ям, пия и клюкаря, един ден, втори ден и на третия ще съм яхнала метлата и обрисала къщата. Чинии, чаши, дрехи, мизерия, всичко ще съм измила и подредила и после ще ги гоня като хитлерист, ако ми разхвърлят. Joy Много мразя пълна мивка, ама много.
Пп Не съм някаква чистница, но ОКР-то за чистене като ме подгони ставам звяр. Joy Може да е рядко, но пък за сметка на това е качествено. Joy Wink

Общи условия

Активация на акаунт