🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 61 386
  • 2 031
  •   100
Отговори
# 1 935

Говори си супер, наистина. Само обаче Туджаров грешно я подведе да казва "добре заварил"

# 1 936
Е, Шермин няма тяло на подрастваща. Дори напротив. А това за прословутите 48 кг е просто защото всичко е мазнинка, която е с по-ниска плътност от мускулите, съответно по-лека. Ако беше със същото телосложение, но стегната, щеше да е поне 55 кг.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 16:52 от Lilly_85

# 1 937
Мда, нищо общо с Емили от формата. Ако бяха успели да намерят 1-2-ма ергена разкрепостени като нея, щяха да избият рибата. Трябваше да вкарат Киара и близнаците още от начало, а да оставят джанката и художника с техните мадами за по-късен етап, та има повече съспенс.
Супер му е била идеята на Тушев за Емилито, уви бг мъжете се правят на много праведни и морални пред камерите

Говори си супер, наистина. Само обаче Туджаров грешно я подведе да казва "добре заварил"

# 1 938
Е как ще говори супер Емили в зад кадър? Трудно си изразява мислите. Особено на края на разговора. Не била правила секс, ма била правила, ма секс ли било или свирка, ма свирката секс ли е...след което ни в клин ни в ръкав се омота в обяснения за отпушване на мивка ...

# 1 939
  • Stockholm
Да, сигурно е така. Но Краси се държи за нея само защото е 48 кг, по никаква друга причина. Следователно това е единствен критерий за него, което изглежда болно и наличие на дефицити в някои органи Joy

# 1 940
КогИ иска си говори супер. А последната тема, сигурно я пазят за двучасовите подкасти и са орязали тук и там в тези 12 мин.
Е как ще говори супер Емили в зад кадър? Трудно си изразява мислите. Особено на края на разговора. Не била правила секс, ма била правила, ма секс ли било или свирка, ма свирката секс ли е...след което ни в клин ни в ръкав се омота в обяснения за отпушване на мивка ...

# 1 941
Да, сигурно е така. Но Краси се държи за нея само защото е 48 кг, по никаква друга причина. Следователно това е единствен критерий за него, което изглежда болно и наличие на дефицити в някои органи Joy
Той като трениращ, би трябвало да знае, че 48 кг не са нормално тегло за зряла жена… Освен ако не е по-ниска от 150 см, а Шермин май е над 160. Но като я гледам, тя май калории си набавя само от вино, та нищо чудно.

# 1 942
Краси е толкова смотан мъж, че няма накъде повече. Жалък и мухльо. Емили как не го вижда, че е толкова обсебена от него и толкова го иска. Той за нищо не става, а тя "убий ма, убичам те". 10г. с тоя?

# 1 943
Емили и батката излезнаха и за мен най-интересното приключи. Сега ще разчитат на интригата Шермин -Киара.Останалите са ми като добри приятели на семейна почивка след 10 годишен брак. Липсват само 2-3 дечица да тичат край басейна и гледката ще е пълна.

# 1 944
Туджаров говори с Емили като с бавно развиваща се или като с 5 годишно дете. Отговорите ѝ са странни като цялото ѝ поведение.

# 1 945
Май загатна че е имало само орални ласки с Вальо, но това жените си го броят като секс, мъжете не, те имат по-различни виждания за живота и затова тръгна да съпоставя това за мивката, кое жените ги дразни, а мъжете не му обръщат внимание.

# 1 946
Аз мисля, че Шебека лъже за килограмите си. То само 2-те й гърди й са 2,5 - 3 кг, като махнем и 1 кило китеник на главата, остават 44 кг тегло. А тя не изглежда изобщо да е супер слаба в тялото.

# 1 947
Туджаров говори с Емили като с бавно развиваща се или като с 5 годишно дете. Отговорите ѝ са странни като цялото ѝ поведение.
И отговорът пристига с пътническия влак, със закъснение..

# 1 948
  • Melmak
Шърми няма 30, но с този изхабяващ начин на живот ако не вземе да тренира нещо, съвсем ще висне. Айде сисите ще смени с нови, ама останалата част…

# 1 949
Много ми харесва косата на Киара. На естествена ми прилича. Хубавелка е, няма спор.

Общи условия

Активация на акаунт