🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 63 342
  • 2 066
  •   23
Отговори
# 1 965
Баш казарма й трябва на Шермин Satisfied
Само не знам как ще се оправя с имплантите при основната военна подготовка - стрелкова подготовка, физическа подготовка, строева подготовка. Става ми смешно като си я представя Satisfied

# 1 966
На основание, че практически от дете живее там. Ако говори основен иврит и е живяла там над 3 години, може да кандидатства.

# 1 967
Е да де, нали това казвам. Най-много пребиваване някакво да е имала. А евреин не се ли става по майчина линия?

# 1 968
Само не знам как ще се оправя с имплантите при основната военна подготовка - стрелкова подготовка, физическа подготовка, строева подготовка.
Ще ѝ ги демонтират за двете години дорде отбие службата. 😁

Ако майка ти е еврейка, не ставаш евреин, ти просто СИ 😀

# 1 969
Готовите двойки направо да ги пращат при Емо Чолаков в "Един за друг" да видим колко струват, а тук да почват отначало.. Wink

# 1 970
Още съм в началото на епизода, неудобно ми е да гледам как близнака се опитва да се отърве от Шермин. Grinning

# 1 971
Е да де, нали това казвам. Най-много пребиваване някакво да е имала. А евреин не се ли става по майчина линия?
Не. Има доста начини да се придобие гражданство в Израел. При доказана натурализация, чрез брак, дори при наличието на баба или дядо евреи. Не са чак толкова строги там. Освен ако не си от арабски произход - тогава шансът клони към нула.

# 1 972
Ами с нейния полу турски, вероятно е нула.
Всъщност, ето. Не вярвам тя да е "специално изключение", макар много да прилича на такова 😁
Скрит текст:
Гражданство в Израел може да се придобие главно чрез Закона за завръщането (Law of Return), който дава право на всеки евреин и негови потомци да имигрират и получат израелско гражданство, както и чрез натурализация при определени условия, включващи пребиваване, владеене на иврит и интеграция в обществото.
1. Закон за завръщането (Law of Return)
Кой може да се възползва: Този закон предоставя правото на всеки евреин, неговите деца, внуци и техните съпрузи да имигрират в Израел и да получат гражданство.
Процес: Имигрантите по този закон обикновено се регистрират в израелско посолство или консулство и след пристигането си в Израел получават гражданство и други права.
2. Натурализация (Naturalization)
Общи изисквания: Освен по Закона за завръщането, гражданин на Израел може да стане всеки чужденец, който отговаря на определени критерии и живее в страната за определен период.
Ключови условия:
Непрекъснато пребиваване: Изисква се непрекъснато пребиваване в Израел за определен брой години.
Владеене на иврит: Кандидатът трябва да докаже добро владеене на езика иврит.
Интеграция: Кандидатът трябва да се е интегрирал в израелското общество.
Отказ от предишно гражданство: Обикновено се изисква отказ от предишното гражданство, освен при специални изключения.

# 1 973
  • Melmak
Тя като ходи в Дубай и има минало там, става сложно. С евреите или с арабите?

# 1 974

Говори си супер, наистина. Само обаче Туджаров грешно я подведе да казва "добре заварил"

Да не говорим, че под видеото пише, че отпаднала, защото никой мъж не й дал роза

# 1 975
Само не знам как ще се оправя с имплантите при основната военна подготовка - стрелкова подготовка, физическа подготовка, строева подготовка. Става ми смешно като си я представя Satisfied
Е, те май на жените им дават по-скоро административни роли в армията. 😁 Но пак де, не я виждам.

DiaMia, Турция и Израел имаха много добри отношения допреди 13-14 години. Шермин не е ли заминала преди това? Нали уж цял живот била там.

# 1 976
Аз мисля, че Шермин си е нашенска “туркиня” и няма нищо общо с Турция Grinning

# 1 977
Туджаров каза, че по едно време там имало 40 участника наведнъж и било страшна бутаница. За снимките знаем пък, че са били около 2 месеца (май и юни) - в момента в предаването са минали около седмица и нещо. А Виктор снощи на стори се издаде, че не е стоял през цялото време.

Значи тепърва да очакваме да влизат още хора, а някои от двойките да си тръгват заедно.

# 1 978
Тя не спомена ли в някоя от сериите, че била с двойно гражданство?

# 1 979
Туджаров каза, че по едно време там имало 40 участника наведнъж и било страшна бутаница. За снимките знаем пък, че са били около 2 месеца (май и юни) - в момента в предаването са минали около седмица и нещо. А Виктор снощи на стори се издаде, че не е стоял през цялото време.

Значи тепърва да очакваме да влизат още хора, а някои от двойките да си тръгват заедно.
Още 15 човечета чакаме, значи…

Общи условия

Активация на акаунт