🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 62 637
  • 2 059
  •   89
Отговори
# 1 995
  • Варна
Радвам се, че се отървахме от Емили, сигурно  не са можели да я контролират повече.
Измислена промяна на правилата, така че да е удобно на продукцията, шокиращо много хора напуснаха, но в крайна сметка Близнаците, Ву, Доктора и Валентин не оправдаха очакванията да разбъркат картите.
Можеше и Лили и Хени да си тръгнат. В Шермин има още хляб за шоуто, покрай триъгълника с КрасимирЪ.
Няма логика да си тръгнат сформираните двойки, нали целта е да има двойка/и на финала.
Очаквам с нетърпение новите попълнения

# 1 996
Много хора във фейсбук бяха възмутени от мълчанието и липсата на мнение на Габриела, не знам дали тук някой го е написал, но според мен от предаването нарочно режат репликите и, за да се засили този образ

# 1 997
Видяхте ли колко нормално говори Емили с Туджаров. Като излезе от роля си е съвсем нормална жена. Също си признава, че има нужда от пари, че е разкрепостена и т.н.

Шермин е живяла дълго в Израел, но не вярвам да се е къпала в лукс там. Поне не изглежда така.
Ходила съм в Израел, там е доста подтискащо, и дори и на 4 етажа къщите не са красиви. В моловете има въоражена охрана на входа, скенери, малко жени с визията на Шермин се виждат на обществени места. Изобщо не е за завиждане и историята и.
От снимките и в Инстаграм се забелязва, че импланти е сложила чак към 2022, което означава че доктора е пълен некадърник, само след 3 години едната цица е хлътнала (да пази Господ), или е ползвала бюджетен вариант, знам ли.

# 1 998
  • Варна
Видяхте ли колко нормално говори Емили с Туджаров. Като излезе от роля си е съвсем нормална жена. Също си признава, че има нужда от пари, че е разкрепостена и т.н.
Не е роля това. Абсурд!

# 1 999
  • София
Аз вече съм меко казано шокиран от тези роли. То е толкова явно всичко
Така че ще си замълча... НЕма смисъл!
И Емили е трагикомична в Зад кадър. Никаква мисъл не протича на горния етаж.

# 2 000
Не е роля това. Абсурд!
Тя си каза, че е имала стратегия.

Аз виждам разлика в поведението при влизането, вътре, и след това. Също и на "другарския съд" на моменти говореше доста адекватно, а преди това в епизодите стоеше изцъклена. Просто някои хора умеят да играят роли, други не.

# 2 001
100% не е роля - най-малкото откакто започна предаването се покри. Не се опитва да инфлуенЦърства, не рекламира нищо. Веднъж седмично ще постне някое идиотско двусекундно клипче и това е. За какво да влиза в роля за без пари? Знаем, че нямат дори хонорари.

Не мисля и че по време на разговора с Туджаров беше съвсем адекватна. Обърка се на няколко пъти, не можа да обясни някои неща. Понякога (и в предаването) като че ли аха да получи проблясък, след две секунди обаче изчезваше.

# 2 002
Предполагам, че ще направи пари, не я мислете. За Шърми ми е по притеснено, как ще изхрани семейството.

# 2 003
Предполагам, че ще направи пари, не я мислете. За Шърми ми е по притеснено, как ще изхрани семейството.
Идеята е да прави пари, докато е на екран. Вече като е изгонена, няма смисъл. Интересът към отпадналите бързо се губи и накрая се помнят само финалистите. Чакаме Надкаст с нея, който със сигурност ще гръмне, но седмица по-късно вече никой няма да се интересува.

# 2 004
А Шърмън и майка й защо не работят? Някакви професии имат ли тези жени или само търсят някой богат който да издоят?

# 2 005
  • Пловдив
Извинявам се, ако вече са публикувани тези снимки. ПатлаДжани и Биляниш преди 10 години. Явно косата му е опадала от химията.

# 2 006
А Шърмън и майка й защо не работят? Някакви професии имат ли тези жени или само търсят някой богат който да издоят?
ScreamScreamScream
Как така ще работят дубайската принцесЪ и майка й, мъже няма ли ?

# 2 007
Шермин я съжалявам. Тежко детство е имала. Според мен родният й баща е бил и насилник. Не й повярвах, че е учила в най-добрите училища в Израел. За доста неща лъже и си вярва. Също така майка й и брат й зависят финансово от нея. Разбирам защо е злобна, с ниско самочувствие и със зависимост към алкохола. Ядосана е и разочарована на целия свят, че така й се стекъл животът. А това, което повтаря всеки път, иска да убеди самата себе си и да си припомня каква тя не е, а иска да се изгради като такава. Не вярвам, че.знае 5 езика. Затова потушава болката, мъката и разочарованието с алкохола. Тя за мен е елитна жена на повикване и за ескорт. Това, което търси в един мъж, няма да го намери. И тя го знае това и още повече злобее и пропада. Шерин не е 48 кг. Тя е по-слаба. И има ниска мускулна маса, защото не тренира и движи. Вижда се в предаването, че само седи на масата и пие. След най-малко 5 години съвсем ще повехне и ще бъде развалиня с този начин на живот и неосъществените очаквани и утопични мисли. Ще се появят и болестите и нищо чудно да изпадне в дълбока депресия и да се появят психични проблеми. Мъчно ми е много за нея как унищожава живота си. CryCryCry Нищо чудно да посегне и към наркотиците, освен зависимостта от алкохола. Тя е със слаб характер и иска да избяга от грозната действителност в нейния живот. Майка й е същата като дъщеря й. И майка й е виновна да е втълпявала нереални и измислени неща още от малка,.за да има Шерин такава нереална и грешна представа за себе си, че е най-великолепната и неустоима.
Видяхте ли как Габриела целуваше онзи грозник италианец Джан Микеле и вкопчи ръцете си на врата му? Казах си ужас и се питах как това прекрасно момиче е харесало този грозник и насилник?!
Кияра е красива жена, като изключим надутите й устни като на задник. Жалко, че се погрозила.
Мъчно ми е за Емили. И тя беше една жена, която е много разочарована и отчаяна от живота. И оттам идваше и неадекватното и лудо поведение.
Извинявам се за грешките, които съм направила по време на писане. Пиша от телефона си и е малка клавиатурата.

# 2 008
  • Пловдив

Краси нали се закани да й сложи 😃😃😃

# 2 009
  • Варна
Наложи се да се образовам коя по ягодите е Биляниш.

Общи условия

Активация на акаунт