🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 61 798
  • 2 042
  •   94
Отговори
# 2 025
  • София
Видяхте ли колко нормално говори Емили с Туджаров. Като излезе от роля си е съвсем нормална жена. Също си признава, че има нужда от пари, че е разкрепостена и т.н.
Не е роля това. Абсурд!
Тя си каза, че е имала стратегия.

Аз виждам разлика в поведението при влизането, вътре, и след това. Също и на "другарския съд" на моменти говореше доста адекватно, а преди това в епизодите стоеше изцъклена. Просто някои хора умеят да играят роли, други не.
И каква е т.нар. стратегия? За мен си е с дефицити и се чудя как я държаха толкова дълго време...

# 2 026
Водещата каза, който докосне роза като обясняваше правилата. Запомних го, защото ми се стори ми се странно, а и логично, че е нормално да я докоснеш преди да я дадеш. А то имало плот туист. 
Аз никъде не го чух това с докосването. Много бели конци ползваха за съшиване на епизода, ама какво да се прави. Сега ми се иска да вкарат всички нови наведнъж, защото от тези вътре никого не искам да гледам.

# 2 027
# 2 028
Криска е слаба актриска… Нея ми я бяха показвали и в един друг епизод на “Светът на Ванката” преди време. Актьорът я питаше “Може ли да ти погаля котенцето” и тя му лепна шамар. 🙄

# 2 029
Тя ѝ ролята една... Ама ми стана смешно с "Правя баница, ама няма банан. " И е много добре направена в клипа. Не знам защо в Ергенът всички ги правят на крокодили.

# 2 030
Туджаров каза, че засега Емили се дърпа от участие в надкаст. Нещо не щяла да ходи. Защо ли..

# 2 031
Шермин си е добре в тялото, слаба е очевидно е, но явно тя това иска- да поддържа ниски кг., щом го изтъква така. Струва ми се дребна, ходи с токове по 12-14 см и пак е доста по-ниска от Краси. Според мен възрастта ще й се отрази повече на лицето, отколкото на тялото, защото доста рано е започнала с пластичните операции и не мисля, че е само носа. Изглежда ми, че и в областта на очите и веждите е правила нещо и всъщност и в момента тя ми прилича на по-голяма, отколкото е.

# 2 032
Аз ще си го кажа направо - Шермин изглежда в лицето като поне 35 годишна.

А Кристина е в нов епизод на Светът на Ванката, публикуван вчера:
https://www.youtube.com/watch?v=ASVh8A42BAE

Е красавица си е, определено.

# 2 033
На Шермин най-малкият проблем ѝ е как изглежда. Вие тук се притеснявате, че Емилито не е на център, ама Шермѝ е по-зле. Емилито поне знае, че си е странна, а онази се има за най във всичко, пък толкова ѝ хлопа дъската...

# 2 034
  • Melmak
Емили е излязла и може да е почнала да си пое хаповете. За това да се дърпа от надкаст, може да е влязла в норма.
Шърми е много зле, заради комплексите си и емоционалната си нестабилност. Но и няма как да е иначе, с тая професия.

Въпросът е защо не прати майка си и брат си да работят нещо? А тя трябва да ескортира и обслужва богати мъже, за да изхранва домочадието?!

# 2 035
  • here and now
Е майка ѝ поне два пъти е хващала балъци, които после са се оказвали измамници, сега е ред на Анчето...
Как може след миналото на майка си, да вървиш по същия път се чудя аз и да се смяташ за много умна...
Предстои да видим дали брат ѝ ще купува на на 48 килограмови моми оригинални бижута, часовници и апартаменти по света или ще се насочи към някоя с гърбав нос, малки цици, но да има нещо като кариера и да вади кинти???

# 2 036
Ама майката е успяла три пъти да хване по някой, Анчето никой... И оная 6 годишна "връзка", толкова е била връзка.

# 2 037
  • here and now
Тя нали каза за евреина, че И той се оказал измамник. Явно е смятала, че е ударила джакпота, но са ѝ се оказали криви сметките(на майката).
6 годишната връзка, се обзалагам, е била с женен мъж, който я е сменил за по-нов модел с по-големи бомби и по-малка уста Mr. Green

# 2 038
  • Melmak
Анчето няма за кога да чака. Ако сега не се закачи за някого, след 2-3 години ще е толкова амортизирана, че няма да успява и това да подработва.
Мисля, че тя влиза в предаването, за да “се похарчи” по-добре после и да намери кого да цоца в дългосрочен план.

Помните ли участието на леля Криси в предишния ѝ сезон? Беше с Ергени. На влизане му даде договор (всяка му подаряваше нещо като влиза).
Имам чувство, че този договор го е дала и на Пешо. Той много премерено участие има, важно му е да е там и да се показва, за да монетизира. А тя да си създаде имидж на сериозна жена. Според мен яко търси мъж с кинти, но не тип селска батка, а истински бизнесмен.

# 2 039
  • густо майна Филибето
Краси си харесва Ана. Точно толкова умен е, колкото да ѝ повярва.

Общи условия

Активация на акаунт