🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 63 253
  • 2 066
  •   39
Отговори
# 2 055
  • Stockholm
Няма как да я разкара, защото ШерминЪ е 48 кг Joy а Краси е обсебен от това.

# 2 056
Не съм оптимист за Киара, дори не й дадоха визитка. Кьорфишек е нейното влизане явно. Жалко, защото е интересна за шоуто и пуска забавни коментари. Другите са като заспали, Лили само злобни коментари, а Анна е като развалена плоча.

Имам чувство, че в този сезон просто Тушев прави реверанс към Шермин, като й дава повече екранно време, в нейния сезон много бързо напусна.

# 2 057
Водещата каза, който докосне роза като обясняваше правилата. Запомних го, защото ми се стори ми се странно, а и логично, че е нормално да я докоснеш преди да я дадеш. А то имало плот туист. 
Аз никъде не го чух това с докосването. Много бели конци ползваха за съшиване на епизода, ама какво да се прави. Сега ми се иска да вкарат всички нови наведнъж, защото от тези вътре никого не искам да гледам.

Според мен просто не са стигнали до консенсус коя да подарява и коя да си ходи и са им обещали всички желаещи моми да останат. Всъщност Лили и Хени се бяха примирили, Киара спаси и тях с бунта си. Друг е въпросът как Тушев ще ги накара да си платят.

# 2 058
Не съм оптимист за Киара, дори не й дадоха визитка.

Имам чувство, че в този сезон просто Тушев прави реверанс към Шермин, като й дава повече екранно време, в нейния сезон много бързо напусна.
На същото мнение съм. Поне половината сезон ще гледаме Анито от Ловеч, нещо като извинение че в миналия сезон не успяхме да разберем нищо за нея и емоционалната и интелигенция...Trollface

# 2 059
Сега до края следващите участници които влизат са само жени. Понеже Краси така респектира мъжете, че те стоят далече от дОбайското чудо. Но пък ще влизат само дебели жени с големи носове и без сиси.
Амин! 😅😅😅

# 2 060
  • Melmak
Фифито не ми изглежда на колежка на Шърми. Изглежда ми като скучна сухарка, ще накара всеки мъж да заспииииии. Аз заспивам като я гледам.
Крисито я шитнаха мноого бързо в миналия ѝ сезон като мрънкаше как водата в джакузито студена, яденето имало глутен.. и директно след срещата, роза няма!
Ако се бута в артистичните среди, ще успее да вземе ролята на фикус в театъра в Бяла Слатина.

Лили е на другия бряг, това май не е само слух, а се говори навсякъде.
Натали се чекне яко в 33 ако съдим по ИГ. Явно е много изморена от нощния живот щом не спира да търка дивана с най-слаботелесния човек там, Орлинчо.

# 2 061
Всяка дума на ШерминЪ е ясно че е пълен смях, ама едно от най жалките неща за мен беше в разговора и с близнака, докато Красимир беше с Киара. Та наша звездолина говори на близнака как тяхното влизане с брат му накарал бат Красьо да пита какво значи татуировката и 😂😂😂 то облаците днес по небето се появяват пак заради нея. Тя таз девойка е толкоз самозаблудена че на моменти с е чудя вярва ли си поне тя самата в небивалиците дето дрънка? Щото е хубаво сам да си вярваш ако искаш да убедиш и другите.

# 2 062
След като изгониха Емили, батката и доктора най-атрактивния участник остава Анна, която повтаря едно и също и се изтърква вече. Габи онлифенса се кротна и вече не кой знае колко забавна. А ако изгонят Шермин кой друг ще бъде по-интересен образ за едно шоу? Брътвежите на Джан Микелето ли ще дават? И той като нея ще се изтърка бързо и е още по-скучен.

Дано поне една от ключовите двойки на финала да е от нови участници. Иначе скуката е гарантирана.

Единствено Киара ми е по-интересна от другите, но ако не намери половинка вътре няма как да се задържи дълго, а засега никой не показва особен интерес. Всички сингъл мъже ги изхвърлиха и за да остане трябва или да влезе нов мъж или тя да успее да получи роза от някой "мачнат", т.е. Краси. Много й е на кантар положението на Киара, въпреки, че определено внесе свежест с коментарите и присъствието си в пенсионерския бардак.

Консултантът да си се връща към надкаските, скучна и предвидима на всичкото отгоре е сапунката този път. Ако Киара изхвърчи скоро и до декември гледаме още от това до сега очаквам и Любов в рая да дадат да го продуцира Ники Николов...

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 00:52 от skodafan

# 2 063
Орлин е пуснал стори, намеквайки че предаването ще продължи до декември

# 2 064
Габриелчето цяла фотосесия е пуснала в инстаграм с единия от близнаците.

# 2 065
Вторият баща на Шавармата без нищо ли ги е оставил с майка ѝ и брат ѝ?

# 2 066
Вторият баща на Шавармата без нищо ли ги е оставил с майка ѝ и брат ѝ?
Предвид, че е евреин, може и борчове да им е оставил.

Общи условия

Активация на акаунт