🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 65 621
  • 2 107
  •   55
Отговори
# 2 070
  • Варна
Не мисля, че Киара ще си тръгне бързо, защото липсата на визитка го подсказва.

Тушев си кътка старите ергенки. Има сценарий за нея. Дано успее тя да открадне праха за пране 🤣

# 2 071
https://www.youtube.com/watch?v=59KJVOyFnJw Абе не съм голяма разбирачка, ама верно мисля, че си е нейния цвета.

И аз мисля, че е нейният. Само краищата са леко изсветлени.

# 2 072

Тушев си кътка старите ергенки. Има сценарий за нея. Дано успее тя да открадне праха за пране 🤣
Ще е голяма грешка ако не пуснат перилни препарати Краси...

# 2 073
Според мен Тушев като е видял какъв интерес предизвика Даниела, дава повече екранно време на Шармин. Имат много общо двата профила, но Даниела се облича доста по-прилично. И доста по-обрано се хвалеше, малко по-дискретно го правеше. Направо не знам откъде си купува дрехите Шармин. От секс шопове ли, не знам.
Ама тя е шЕрмин Wink По-точно...  Анна Simple Smile

# 2 074
  • София

Ама тя е шЕрмин Wink По-точно...  Анна Simple Smile

Мен ми е жал за тази жена, няма нищо истинско останало в нея - нито в нейния характер, нито в нейната визия. Едва ли е имала и истински отношения с някого. Считам че дори има нужда от психолог, за да може да си нареди нещата и живота.

За мен професия като нейната и тази на Даниела са до време, предвид, че след тях идват още по-млади и жадни за същото, без никакъв морал.

Някой беше писал по-горе, за възможността нарочно да режат изказванията на Габи - аз също си го мисля, че е възможно. Всичко, което не е по сценарий - няма място на екран.

# 2 075
Кристина колкото по-рано осъзнае, че не става за актриса толкова по-добре. С това бетонирано лице без грам емоция къде е тръгнала.

# 2 076
За идната седмица са ни подготвили “любовен” триъгълник, а може и многоъгълник да стане, ако вкарат нови пишман богаташи. В зависимост от развоя, след това или ще гледаме Сармашък с Краси, или с нов батка с железни нерви и с 5-6 часовника, който ще може да и търпи меленето нонстоп и задоволява всички капризи и финансови изисквания, или ще и намажат ските и изпидуркат на поне 5 езика. Киара би трябвало да се задържи, едва ли Тушев ще я вкара за седмица само. 

# 2 077
Милата Криси, голям зор й е да я дават по ТВ.
Няма ли някой от нейните близки да й каже, че това просто не е за нея.
Най-добре да се придържа към юристките дейности.

# 2 078
Да вкарват нови и нови участници във формата само г@з път да види не е опция. Това е все едно в сериал всяка седмица да сменят главните герои без всякакво развитие на персонажите и сюжетните линии.. С една дума пълна БЕЗМИСЛИЦА! В това се превърна и Раят от петък вечер и няма как щетите за зрителския интерес да бъдат преодолени, както и рейтинга да не потъне като Титаник

# 2 079
  • София
Моля, не ме бийте. Сигурно сте го обсъждали, но не гледам предаването този сезон и не чета темите. Знаете ли кой е хотелът/вилите, в които е снимано предаването? И на кой плаж снимат основно?
Ще се радвам, ако някой ми изпрати ЛС.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 11:53 от Vivi

# 2 080
 Аз донякъде вярвам, че Киара наистина иска някой да се гушкат на дивана, да си гледат филми и да си готвят, но и тя като Анна все я тегли към тип хора, които няма да ѝ дадат каквото иска.

# 2 081
Ами малко ще е трудно известна поп фолк певица с нейната визия да си намери точно такъв  тип партньор.

# 2 082
Здравейте. Струва ми се, че Ана се цели в някаква кариера тип Албена Вулева и това е най-доброто, което мога да си помисля за този тип поведение. Напомня ми за две брадати песнички - едната изпълни незабравимата Татятана Лолова -"Аз съм само мома англичанка", другата е на Замунда банана бенд, дано не е прекалено неполиткоректна в днешно време - "Съм много убав". И двете още се намират в Тубата.

# 2 083
Като видях промото за следващата седмица с това близане на задници се чудя дали не е дошъл момента да спра да гледам това шоу. Имам чувството, че самоуважението ми ще спадне драстично и в мен ще се засели срам. Срам, че доброволно съм седяла пред телевизора да гледам тази долнопробна простотия. И момичета с уж претенции за нормалност като Филипа, Натали..или с претенции за класа като Шермин не знам след подобни изпълнения какви претенции могат да имат.

# 2 084
  • София
Аз по принцип харесвам такъв тип предавания и не го крия, с много любовни двойки от типа на:
Too hot to handle, Love is blind, Love island.

Старите Ергени ме дразнеха с формата - 15 жени се борят за 1 мъж.
Сезон 4 ми хареса, добре го бяха измислили с 3 мъже.
Обаче сега ясно се вижда, че Тушев изпуска нишката на това, какво иска или трябва да бъде предаването. Ясно е, че завива към предаване с много двойки, но не знае как да го направи!

Общи условия

Активация на акаунт