🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 69 139
  • 2 159
  •   12
Отговори
# 2 115
Сигурно сте обсъдили вече , но Габи Бланко и Атанас от близнаците били двойка ..такива са жълтините, а и доста снимки имат от рождения  й ден.
На предната страница се обсъди.
Според мен Габа булито, може само да мечтае за връзка с близнака. Прекалено е употребена, а това момче е свежо.

# 2 116
А чухте ли Анчето с "5-те езика", дето на два пъти каза, че ситуацията била "криспи", хахаха. Явно има предвид "крийпи".  Щото "crispy" е хрупкав. Но... нека се посмеем. От тези 5 езика, тя брои и български, дето й е майчин. Турски, който й е бащин и тя НЕ го знае. Учила е в Израел над 10 години и знае иврит. И е учила малко руски и английски. Това са й "петте езика" - "Криспи", хахаха.

# 2 117
Сигурно сте обсъдили вече , но Габи Бланко и Атанас от близнаците били двойка ..такива са жълтините, а и доста снимки имат от рождения  й ден.
Тя каза, че просто се харесвала на снимката и затова я качила. Явно от продукцията я натиснаха за това, че качва съдържание без Калоян, та бързо го натагна на няколко сторита.

# 2 118
А чухте ли Анчето с "5-те езика", дето на два пъти каза, че ситуацията била "криспи", хахаха. Явно има предвид "крийпи".  Щото "crispy" е хрупкав. Но... нека се посмеем. От тези 5 езика, тя брои и български, дето й е майчин. Турски, който й е бащин и тя НЕ го знае. Учила е в Израел над 10 години и знае иврит. И е учила малко руски и английски. Това са й "петте езика" - "Криспи", хахаха.
Имаше в старите теми едни скрийншотове от нейни сторита с текс на английски. Много ми напомниха на младия Стоичков.

# 2 119

Милата, много е ограничена, а претенциите й са до небето. Две изречения не може да върже, на никой от “5-те езика” , който твърди че знае..

# 2 120
Колко сме различни - на мен пък точно романтичните срещи са ми любимото, а тук са рядкост. Особено тези, които включват нещо като каране на джетове, параглайдинг, спускане по въже. Досега не видях много такива, само Хени и Петър се спускаха. През повечето време обаче ги дават как са се разплули като тюфлеци и си пият виното или как Анна си върти същата плоча.

Игрите са малко излишни, особено за сила, защото това не е Игри на волята и тези в недобра физическа форма също имат право на любов. Това ми беше и най-кофти момента в "Диви и красиви" - там имаше игра с часове висене на въже, печелившата и втората двойка повисяха цели 4 часа!

Липсват ми игри за знания, в първия и мисля и във втория "Ерген" имаше такива. Там Александра Гърдева се беше изложила, докато лъскавата Гергана Стаменова, с вид на глупаво момиче всъщност показа доста знания. Защо вече няма такива игри не знам.

За Ергенът 4 не мисля, че беше провал, даже рейтингът му беше по-висок спрямо сезон 3 с Алек, който вече си беше провал. Аз си превъртах когато дават Мартин и Даниела и ми беше много приятен. Хареса ми, че с 3 финалистки имахме възможност да видим повече от повече момичета. Ако беше само с Мартин и Даниела щеше да бъде супер скучно.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 18:53 от skodafan

# 2 121
Игрите са малко излишни, особено за сила, защото това не е Игри на волята и тези в недобра физическа форма също имат право на любов. Това ми беше и най-кофти момента в "Диви и красиви" - там имаше игра с часове висене на въже, печелившата и втората двойка повисяха цели 4 часа!
За мен игрите са доста показателни, защото се вижда отношението към половинките. Джани, например, а също и Шермин.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 20:46 от Lilly_85

# 2 122
Да им се полюбувате, че вече не са всичките.
На Натали нещо фокуса и е избягал и ми се вижда напълняла.

# 2 123

Момите изглеждат едри на тази снимка. Дори и 48 килограмовата дива изглежда бутеста. Филипа направо трътла. Според мен е от камерата.

# 2 124
Това с близането на з@дници ми идва в повече. Вече няма да се учудя, ако и един групов кекс включат в предаването. Smiling Imp
Сисите на Емили замъглиха, а това ще го гледаме в детайли, бляк.
Това е за мъжката публика Flowers PeachFlowers Eggplant

# 2 125
  • София
Кло,
Това си е отлична идея за кого от отпадналите участници най-много съжаляваме. Най-вече, защото е прясно.
Дори и Емили да спечели (и аз така мисля, но не съм сигурен, не бих заложил както се казва) е любопитно кои ще са в тройката.

Иначе аз съм открил с големия опит от годините, че мнението на зрителите се мени непрекъснато, така че гледам да правя анкети за най-любим/най-антипатичен участник на всеки 3, макс 4 седмици.
Тук не знам кога за последно имахме такова допитване.

И още нещо, за двойките:
Любима двойка
Коя двойка не е един за друг
Коя двойка смятаме, че е най-фалшива.

Сетих се и въпрос за докосването на розата и розата дадена от жена на жена на приятелска основа.
Дали ни хареса този хаотичен финален сегмент на розораздаването.
Аз очаквах Туджаров да даде смислено обяснение на това решение на продукцията, но и той не знаеше какво се случва и не да даде някакво логично обяснение.

# 2 126
Като нищо Шерминатора да е спретнала цирк, с докоснах розата и оставам, ама по-късно ще реша на кого да я дам. Та се е наложило да презаписват регламент и церемония и да оставят и другите моми. Емили излезе по собствено желание.
Кло,
Това си е отлична идея за кого от отпадналите участници най-много съжаляваме. Най-вече, защото е прясно.
Дори и Емили да спечели (и аз така мисля, но не съм сигурен, не бих заложил както се казва) е любопитно кои ще са в тройката.

Иначе аз съм открил с големия опит от годините, че мнението на зрителите се мени непрекъснато, така че гледам да правя анкети за най-любим/най-антипатичен участник на всеки 3, макс 4 седмици.
Тук не знам кога за последно имахме такова допитване.

И още нещо, за двойките:
Любима двойка
Коя двойка не е един за друг
Коя двойка смятаме, че е най-фалшива.

Сетих се и въпрос за докосването на розата и розата дадена от жена на жена на приятелска основа.
Дали ни хареса този хаотичен финален сегмент на розораздаването.
Аз очаквах Туджаров да даде смислено обяснение на това решение на продукцията, но и той не знаеше какво се случва и не да даде някакво логично обяснение.

# 2 127
Моля,моля, Алекс Николов знае само 4 езика и игра на световно,а представяте ли си Шермина с нейните 5 на какво е способна? Хайде по-внимателно,че тя е най-леката 🤨

# 2 128
Скрит текст:

Момите изглеждат едри на тази снимка. Дори и 48 килограмовата дива изглежда бутеста. Филипа направо трътла. Според мен е от камерата.
Като гледам момците си изглеждат както си изглеждат, особено изпъчения в средата гном! Та не ще да е от камерата. Задника на Филипа ми направи впечатление още когато връчи розата на Йово и се върна в строя.

# 2 129
Аз не съжалявам за отпадналите, а за останалите две простакеси "арре маа" .За какво са?!  Трябваше вместо тях да оставят близнаците. Между другото в разговора с единия след отпадането той сподели, че Натали го е гледала доста особено -настойчиво. Но защо не покани нея тогава не знам. Райна каза, че ще има някой или някои, които ще кривнат но после ще се върнат към първия си избор. Дали е имала предвид Краси?

Общи условия

Активация на акаунт