🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 69 214
  • 2 159
  •   12
Отговори
# 2 145
Да видим дали ще хванете и другата референция JoyFlowers Banana

Иууууу 🤢

# 2 146
На снимката на мъжете по-горе, близнакът в бяло най-много има вайб на класически ерген. Пенко също е доста елегантен, въпреки грозната брада.  Другите са: алеле, майкооо!

# 2 147
Забелязах, че никой не посмя да пита Лили какъв й е интересът към Хени - романтичен и сексуален, приятелски ? Всички са пълни дървета, само мислят как да не се изложат.

Киара ми е неприятна още от нейния сезон. Едно такова тъповато, но нагло и нахално. Помня когато Надежда открадна Алек, докато Киара чакаше за среща с него и ги хвана двамката, висеше  нацупена до тях с овчи поглед и после ревна. Няма никаква харизма. А за новите й гърди, Виктор сам е написал в качените от ИГ снимки, че Киара е с нови придобивки, така че не е сутиен. Мисля че с Краси им се е получило нещо, дори и временно.
Дениз си е правила нещо на лицето според мен.
Кристина на РД на Габи е махнала лелкинския грим от миналия век. Тя изглежда, че по груби сметки, някъде от 10 години се опитва да пробие в медиите, да стане актриса или нещо в сферата. На конкурси за красота е ходила, има кратки и незначителни роли тук - там, също така нали баща й бил мастит адвокат и нищо не е постигнала в крайна сметка. Дава вид на що - годе умно момиче, би трябвало да осъзнава, че е лишена от абсолютно всякакъв талант и харизма. Чудно ми е защо още драпа и каква реализация си представя, че ще постигне в тези среди, щом досега не й се е получило.
Шерминката в Монако е с нова коса, махнала е преждата. Предпочитам да слушам нейните фантасмагории, вместо да гледам Киара. Поне на Ана вече й свикнах. Joy

# 2 148
На тая снимка на Ву си му личат годините, че и отгоре. Абсолютен чичак си е.
Красьо няма да го коментирам... Още като влезе и каза, че е суетен, казах, че трябва да си смени главата в такъв случай.
Близнакът в бяло според мен е Атанас и той ми е по-хубавия от двамата.

# 2 149
На снимката на мъжете по-горе, близнакът в бяло най-много има вайб на класически ерген. Пенко също е доста елегантен, въпреки грозната брада.  Другите са: алеле, майкооо!
Аз мисля, че освен тях двамата и Калоян е добре на тази снимка. Като не е с отворена уста е по-добре.

Интересно ми е досега в сезоните къде криеха микрофоните, не помня да имаха такива "колиета"?

# 2 150
В бяло е Стефан. Аз вече ги разпознавам. Ву говори много положително за Кристина на Туджарката. Била доста интелигентна и не се пънела да изпъква. Май там е имало някакъв интерес от негова страна, но тя нали лоялна към Петър.

# 2 151
Да влизат Рупецова, Капитонова и Зенгинер, но едновременно. Иначе не виждам какво повече може да стане. Трябва да правят пълнежи с пАрно.

# 2 152
Рупецова е от продукцията на Ники Николов, няма как да стане. Но Капитонова и Зенгинер са от сезоните на Радо Тушев, така че... "като нищо" Grinning

# 2 153
Капитонова няма да дойде, валидира се вече (някакъв богаташ е настъпила), но Зенгинер и Шермин може да направят сеир.

# 2 154
  • София
Само този нацапотен караконджул Мони да не влАза, всичко друго ще понеса.

# 2 155
Говореше се, че ще влиза някаква Блага от 1 сезон.

# 2 156
  • In The Middle Of Nowhere
Няма да вляза Монито. Беше направила цял клип защо е отказала предложението, но не ми се гледаше. Тя сега някакъв ментор ли, лайф коуч ли се изявява, не разбрах.
Виктория Асенова от Е3 пък нали си направи операция на носа и се разУбави и според мен не би отказала, но бе знам дали са й предлагали. Всъщност сега се замислям, че операцията е била някъде по време или малко преди снимките и затова може би е нямало как да участва.
Аууу Блажка! Завинаги ще се помни култовото й сваляне на гащите пред ергена 😆

# 2 157
Виктория и Мони са ми едни от най-противните образи от всички сезони и въобще не изпитвам желание да ги чувам и виждам. Христиана можеше да е добро попълнение - щеше да ги направи на луди калинки, но явно си е седнала на задните части, а и бързичко щеше да омръзне. Всъщност, не се сещам да има някоя от старите ергенки, която наистина да ми се гледа втори път.

# 2 158
Венетка от С1 липсва тук, само тя ще вдигне всичко във въздуха......., но пък трябва да снимат в изба или във винен комплекс. Няма да смогнат на Совиньон Smile
Но зрелищата са гарантирани, ако вкарат такъв профил.

# 2 159
Говореше се, че ще влиза някаква Блага от 1 сезон.
Тя беше миловидна и безобидна. Няма да направи скандал. Венета една руса пиянка ли беше, да, тя ще е супер компания на Шерминатора. Другарки по чашка.

Общи условия

Активация на акаунт